- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Şimdi ilişkisi olunca seninle iletişimi kesmek istedigine göre normal karşılamıyormuş demek ki. Seninle ilişkisi senin sandıgın gibi değilmiş takılmış.Ben onunla olduğum halde kizlarla mesajlasiyordu.Normal karsiliyordu.
Ya gorusmemek icin bahane ya da dediğiniz gibi sadece takılmak içindi.Memnun değildim olanlardan ve bir sure yalniz kalmak istemiştimŞimdi ilişkisi olunca seninle iletişimi kesmek istedigine göre normal karşılamıyormuş demek ki. Seninle ilişkisi senin sandıgın gibi değilmiş takılmış.
Ben bana karsi bu kotu tavirlarindan yanimda kızlarla flortoz mesajlarindan dolayi ona soyledim ve yalniz kalmak istedim.Zaten farkindaydim simdi boyle olmasi,gercekle yuzlesmek daha bir tuhaf hissettim3 hafta yalnız kaldık demişsiniz tatile falan mı gittiniz? Ondan sonra mı bunu söyledi?
Neyi söylüyorlar ? Ciddi iliskiyi mi ?Günümüz erkekleri kadınları etkilemek için artık bu cümleyi kuruyor. Bunu söyleyenden kaçacaksınız.
Aynen öyle.Neyi söylüyorlar ? Ciddi iliskiyi mi ?
Ama bunu ikimiz arasındaki iliski için demedi kendi yasadigi iliski oyleymisAynen öyle.
İki türlü de sizi istemediği kesin. Boşverin gitsinYa gorusmemek icin bahane ya da dediğiniz gibi sadece takılmak içindi.Memnun değildim olanlardan ve bir sure yalniz kalmak istemiştim
Simdi anladım. Ciddi iliski değildir o zaman o. Ciddi iliskisi olan bir insan neden baska bir kadınla 3 hafta beraber kalsın? Sizden uzaklaşmak icin söylemiştir onu.Ama bunu ikimiz arasındaki iliski için demedi kendi yasadigi iliski oyleymis
Ben onunla görüşürken 3 4 kizla da gorusuyordu.Büyük ihtimalle devam ediyor cunku her gün istisnasız sabahlara kadar WhatsApp da, hatta bana kızları anlatiyordu .Bende o yuzden ara vermek istemistim.Simdi oyle diyince cok sasirdim.Bir sey beklemiyordum ve ondan ciddi iliski sozunu duymak garip geldi.Siz adamın dediğini nasıl anlamadınız bende onu anlamadım.
Benim ciddi ilişkim var demiş üstüne 3 4 kızla daha gorusuyormus.
Ne bekliyorsunuz bu adamdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?