ciddi ilişki !!

tabirim icin ozur dilerim ama sizi odaya atabilmek icin hic de yasina yakismayacak bir usluba girmis; sizin de evlilik yasamis bir kadin olarak bunu gorememeniz ayri hata olmus.

Mesajınızı defalarca okumanızı tavsiye ediyorum ; ama siz ne dediğinizi ,olayı nereye çekmeye çalıştığınız gayet orta sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum...

Öyle mi? Peki sizce benim bir üyeyi aşağılamaktan ne gibi bir kârım var? Bana ne kazandıracak bu durum? Ne nieytle bunu yazmış olabilirim? Biraz rasyonel olursak..

Öyle mi? Peki sizce benim bir üyeyi aşağılamaktan ne gibi bir kârım var? Bana ne kazandıracak bu durum? Ne nieytle bunu yazmış olabilirim? Biraz rasyonel olursak..

Gerçekten duymak istiyor musun ? Kendini kanıtlamak diyoruz ... İnsanlara yazdığın cevaplara bir dön bak üslubun ne kadar çiğ bir hanımefendiye yakışmıyor ve polemiğe girmek istemiyorum. Çünkü özeleştiri yapmicak ve inatla kendini savunacaksın. Evet herkes yorum yapmakta özgür ama birilerini ezerek diil !

Birincisi içgörüm ve farkındalığım çok yüksektir gayet özeleştiri yapabilen ve bu sayede psikolojik olarak çok aşamalar kaydetmiş bir insanım bunu hocalarım da söyler.İkincisi fikirleri söylemek ne zamandan beri kendini kanıtlamak oldu? Eğer öyleyse herkes burda kendini kanıtlıyor ? Sende kendini kanıtlamak için mi bana saldırdın sırf seninle aynı fikirde değilim diye? Üslubun çiğ ne demek ya? Hakaret mi etmişim küfür mü etmişim? Sırf senden daha fazla farkındalık ve bilgi sahibiyim bu konuda diye çiğ deme cürretini mi buluyorsun kendinde? Sana medenice soruyorum ,içi dolu bir cevap veremediğin için hakaret ediyorsun? Sorularıma cevap bile veremiyorsun..kendimi ne diye kanıtlıcam? Ne alanda kanıtlıcam kime kanıtlıcam bundan ne elde edicem ve neden bu ihtiyacı duyayım?

Konuya dahil olmak istemiyorum ama yazmadan edemeyeceğim. Az önce farklı bir üyeyle girdiğiniz diyaloğu okudum. (Samanthaydı galiba?) Herneyse bence başkalarıni bu şekilde yargılamayın çünkü o ettiğiniz muhabbet üzerinden bende size birçok şey söyleyebilirim. Herkesin cinselliğe bakış açısı sizin gibi olamaz ve bunun için yakıştırmalar yapılmamalı. Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim. Evlenmeyi bekleyenlerede birşey demem. Ancak sizin az önce muhabbetini çevirdiğiniz kadarı benim midemi bulandırdı şahsen. Evleneceğim adamı, hayatıma giren erkeklerin hepsiyle sevismeye çalışarak seçemezdim ben. Bence bu konular çokta tartışılabilecek, yadırganabilecek konular değil görülduğu üzere.

İki şey milyonlarca insandan ayırır: 1- Sorunun değil, çözümün parçası olmak 2- Hayata ve her şeye yeni (özgün, orijinal, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek. Umarım tüm sorularınıza cevap olmuştur ve iyi geceler diliyorum.

Mide bulandırma kısmına kadar görüşünüzü çok güzel yazmışsınız ama o kısmı yazarak benim fikrimi aşağılayarak bana yazdıklarınızla çelişmişsiniz.yadırganacak konular değilse benim yazdıklarım için "midem bulandı" şeklinde neredeyse aşağılayıcı bir ifade kullanmak neyin nesi? Ve herkesin kendi fikriyse niye benim fikrimle ilgili yazma gereği duydunuz?
Ben cinsellikten yanayım siz değilsiniz.olabilir..ben karşıt görüşleri tartışmıyorum ya da aşağılamıyorum ,herkesin fikrine saygım var.Zaten konu da o değil ama nedense burdaki tüm cinsellik konuları buna dönüştürülmeye çalışılıyor sürekli..istesenizde istemesenizde sevişen insanlar var bu ülkede :)

Hahahah google ladınızmı çok şekersiniz :) yazdıklarınız doğru ve bende tam olarak bunu yazmıştım.Orda yazdığım şeyler çözümün farkındalık sahibi olmaktan geçtiğini açıkça anlatır ki muhattap olduğum arkadaşım da anlamış zaten.Sırf bana karşı süslü birşey kurayım diye yazdığınız cümle ile benim fikrime destek vermiş oldunuz.Umarım bu da size cevap olmuştur.Bende iyi geceler diliyorum

Bakın orda yazığım şeyler aşağılama amaçlı değil ,insanların kendilerini görmeleri amaçlı yazılmış birşey..hatalı bulduğunuz birine doğru davranıyorsun diye yorum yapamazsınız değil mi? Hayır katılmıyorum diyip susarsam da çözüm üretememiş olurum.Tek çözüm de insanın farketmesidir.Ben sadece görüşlerimi yazdım..bu bir ortadoğu sorunu derken mesela tecavüzü,cinayeti,yolsuzluğu sorun olarak kabul ediyoruz da sorun cinsellik olunca mı kabul edilmiyor? Sorunun içinde olunca insan kabul etmez biliyormusunuz? Özeleştiri iyidir.Bende Türküm..körü körüne kendimizi herkonuda mükemmel görmek bize hiçbirşey katmaz,kişisel gelişimimize hiçbir katkısı olmaz.Şuan size tüm iyi niyetimle ve elimden geldiğince yumuşak bir uslupla kendimi anlatmaya çalıştım

Sizi aşağılama derdim olsaydı midemin bulandıgını muhabbetinizi ilk okuduğumda yazabilirdim. Yazmadım. Şuan yazmamın sebebi farklı. Yani birileri cinselliği erkeğe özgü görüyor olabilir, kadının kullanılan olduğunu düsünebilir, nikahsız cinselliğe karşı olabilir. Bu onları yargılamamızı gerektirmez. Tam tersini düşünürsek bende sizi kendi düsünceme göre bu şekilde yargılayabilirim demek istedim ve çok rahatsız oldunuz değil mi bu durumdan? :) Kimsenin kimseye bir zarari yok. Herşey kapali kapilar ardinda yasaniyor. Siz soylemedikce biz bilemeyiz. O yuzden isteyen istedigi gibi sevişsin ama bu görüs tartismaya pek açık değil çünkü sonunda kimsenin fikri degismeyecek bunu demek istedim. Bana sevişenlerin bir zararı yok.

Ama aynı şeyi savunuyoruz aslında..Ben orda sevişmeyen kadınlara hakaret etmedim ki konu cinsellikten çıkmıştı farkındalığa gelmişti..kurban psikolojisini tartışıyoduk..yani bir ilişki yaşayıp ayrılınca kullanıldım diye karşı tarafı suçlayanları..siz yanlış anlamışsınız sanırım?

İsteklerini karşılarsan yorumunda dediğin gibi bu işin büyüsü uçar gider evlilik masalın o an biter

Yaptığı hatalar ya da yaşadıklarında kendini payını göremeyip,sürekli karşı tarafı suçlamak üzerine konuşuyorduk.Bu kurban mekanizması ortadoğu kadınlarında sorun dedim..çok yaygın bir savunma mekanizması yani..bende de farklı mekanizmalar var herkeste sağlıksız bir takım mekanizmalar var..onun üzerine konuştum orda konunun cinsellikle ilgisi bile yoktu.
Cinsellikle ilgili tek yorumum ben yaşamadan evlenmem,çok önemli dedim..o kadar

Yoruma yorum yapmak yasak Piki...

Söylemleri itici gerçekten ama enerjisi size iyi geliyor genel anlamda anlaşılan.
Bir de bir terazi vardı, benim körlüğüm de vardı biraz ama yine de iyi rol kesiyordu, dikkat edin.
İstemiyorsanız kesinlikle saygı duymak zorunda, yapamayacak gibiyse bence o bilir. Ya da siz bakışınızı ona ayarlayacaksınız pişman olmam diye düşünüyorsanız.
Ne olursa olsun yaklaşımı böyle olmamalı.

Yoruma yorum yapmak yasak Piki...

Gerçekten laf mı soktuğunu düşünüyorsun :) ben onu yazarken yorum yaptığımın farkında değilmiydim sence :) ben sana bunun yasak olduğunu duman yoluyla bildirmeliydim haklısın :) güldürdün beni arkadaşım :) ayrıca seninde beni yanlış anlamış olma ihtimaline karşı yazmış olduğum son yorumları okurmusun?

''Almanya'da psikoloji bla bla bla...'' dan sonrasını okumadım özür dilerim.Tekrar bakarım.
Ayrıca ben onu sizin de bana yorum yaptığınızı gözünüze sokmak için yapmadım.Olayı yanlış yerden yakalamışsınız.
Bir de belki de siz kendinizi yanlış anlatmışsınızdır.Bu da bir olasılık öyle değil mi ?

Aslinda özünde fikrinize katılıyorum. Yaparken iyi ayrılınca kullandı oluyor, hata oluyor vs birçok şey. Ancak dediğim gibi önceden bende tartışiyordum bunları ama gereksiz buluyorum. Yanlişta desek herkes kendince haklı ve değişmeyen fikirler var bu konuda. Sonucta farklı kültürlerdeniz hepimiz burada, o yüzden dedim. Muhabbeti detaylı okumadım. Kurbanlik koyun vs gözüme takılmiştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…