- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
Vala hala çözemedim yillar geçti üzerinden hakikaten kac tane erkek kendini o derece tutar. Aksi gibi bana denk geliyor bir de iste yani dünyanın işi işte... :)
Aynen katılıyorum.Son ilişkim 3,5 sene sürdü ilkgünden son güne kadar aynı tutku ve heycan vardı.ama tabi ilişkinin geri kalan %50 si bana eehh yeter dedirtti :)
O durumda da kopmak zor oluyor... Ama kimse ilişkileri lanet olsun kullanildim modunda yaşamamalı. Geçmiş güzel anıları, unutmak icin yaşamıyoruz. Kötü ayrılmış bile olsak gulumsetebilmeli yaşananlar.
Why so serious? :) ciddiyet ne ola ki yani. Benim bir arkadasim da ondan ayrilan oğlana gitmis "beni kandırdın" demiş. Oglan da buna "kanmasaydin" demiş. Harbi doğru demis dedim beni kandırdın ne ya. Hayat sigortası mı alıyorsun, biriyle guzel vakit gecirmeye mi çalışıyorsun yani..
O durumda da kopmak zor oluyor... Ama kimse ilişkileri lanet olsun kullanildim modunda yaşamamalı. Geçmiş güzel anıları, unutmak icin yaşamıyoruz. Kötü ayrılmış bile olsak gulumsetebilmeli yaşananlar.
Why so serious? :) ciddiyet ne ola ki yani. Benim bir arkadasim da ondan ayrilan oğlana gitmis "beni kandırdın" demiş. Oglan da buna "kanmasaydin" demiş. Harbi doğru demis dedim beni kandırdın ne ya. Hayat sigortası mı alıyorsun, biriyle guzel vakit gecirmeye mi çalışıyorsun yani..
Hatta burda bir üye var tulipa diye, kendisinede söylemiştim (tabiki şiddetle reddetti erkekler kötüyse o ne yapsınmış) o tam psikolojideki kurban psikolojisindeki insanlara öuhteşem bir örnek..bakın konularını aratın hep aynı seyleri yasıyor hep aynı seylerden yakınıyor hep kandırılmıs hem evlenmek isteyip evlenemiyor her tanısıtıgına asık hep evlenmek istiyor :) ama erkekler kötü işte hep :)
Adamin biseksuel oldugunu onunla seviserek mi anlayacaksin? Biseksuelin ne oldugundan haberin yok galiba askimKesinlikle katılıyorum :) birbirine körkütük aşık evlenip sırf cinsellik yüzünden evlilikleri aşkları biten bir sürü çift var türk toplumunda..ya adam belki biseksüel,belki gay ..bu forumdada okumadık mı cinsellikte bir tuhaflık oldugunu farkeden ve kocasının cinsel kimliğini sonradan çözen insanlar..istekli gözükmesi illa ki sağlıklı bir erkek olduğu anlamına ve hanmefendiyle cinsel hayatları iyi olacağı anlamına gelmez..
Bu toplum cinselliği bu kadar ignore edip çok basit gereksiz hatta kaçınılması gereken bir ayrıntı olarak gördüğü sürece daha çoook vajinusmuslarla uğraşılacak,boşanmalar aldatmalar,tecavüzler,sapıklıklar,cinayetler yaşayacağız
Kadinlari asagilamayi modernite sanan bi koylu iste. Iki kisisel gelisim kitabi okumus diye iliski uzmani olmus. Yok orta dogulu kadinlar oyleymis yok forumdakiler boyleymis tiriviri. Sanki kendi ingiltere kralicesi. Sen de forumda takilan bi orta dogulusun, hatta bi topicte elli tane analiz kasacak kadar bosundan :d hayattaki tek basarisi da sevgilisiyle sevismek herhaldeŞuan yaptığınız hiç hoş bir davranış diil ! insanlar burada dertlerini paylaşıp rahatlamak istiyor ya da objektif çözüm arıyor. Siz napıyorsunuz , başka bir üyeyi aşağılamaya çalışıyorsunuz sizce ne kadar etik bir davranış. Hem cinslerimin böyle davranışlarını gördükçe , erkeklere neden kendini bulunmaz hint kumaşı olduğunu bir kez daha anlıyorum. İnsanların kişiliklerine Saygı duyun lütfen!
Kadinlari asagilamayi modernite sanan bi koylu iste. Iki kisisel gelisim kitabi okumus diye iliski uzmani olmus. Yok orta dogulu kadinlar oyleymis yok forumdakiler boyleymis tiriviri. Sanki kendi ingiltere kralicesi. Sen de forumda takilan bi orta dogulusun, hatta bi topicte elli tane analiz kasacak kadar bosundan :d hayattaki tek basarisi da sevgilisiyle sevismek herhalde
Kadinlari asagilamayi modernite sanan bi koylu iste. Iki kisisel gelisim kitabi okumus diye iliski uzmani olmus. Yok orta dogulu kadinlar oyleymis yok forumdakiler boyleymis tiriviri. Sanki kendi ingiltere kralicesi. Sen de forumda takilan bi orta dogulusun, hatta bi topicte elli tane analiz kasacak kadar bosundan :d hayattaki tek basarisi da sevgilisiyle sevismek herhalde
evlenmez seninle hic ümitlenme. niyeti belliAnlatmak istedigim dul bir bayanım benımle yatıp kalkma pozisyonunda ilişki yaşayamazsın kafanda öyle bir düşünce olmasın , ben evlilik düşüncesi ile başlamak istiyorum mesajını vermekti ona ... elbette ilerde ayrılabiliriz bundan normall birşey yok.. Ailesi henuz bilmiyor ne yapmam nasıl davranmam gerektğini bilemedim , benı tanıştır diye söylesem mi onaa
Hatta burda bir üye var tulipa diye, kendisinede söylemiştim (tabiki şiddetle reddetti erkekler kötüyse o ne yapsınmış) o tam psikolojideki kurban psikolojisindeki insanlara öuhteşem bir örnek..bakın konularını aratın hep aynı seyleri yasıyor hep aynı seylerden yakınıyor hep kandırılmıs hem evlenmek isteyip evlenemiyor her tanısıtıgına asık hep evlenmek istiyor :) ama erkekler kötü işte hep :)
Şuan yaptığınız hiç hoş bir davranış diil ! insanlar burada dertlerini paylaşıp rahatlamak istiyor ya da objektif çözüm arıyor. Siz napıyorsunuz , başka bir üyeyi aşağılamaya çalışıyorsunuz sizce ne kadar etik bir davranış. Hem cinslerimin böyle davranışlarını gördükçe , erkeklere neden kendini bulunmaz hint kumaşı olduğunu bir kez daha anlıyorum. İnsanların kişiliklerine Saygı duyun lütfen!
Sizi niye ilgilendiriyor ki bu ?
Olabilir siz öyle düşünmeyin o öyle düşünüp rahatlamak istiyordur belki.
Zorunda mı sizin gibi düşünmek ya da yaşamak ? Değil.
Her düşüncenin kendince garip savunucuları var işte.Kimisi çıkıp ''hepiniz sevişeceksiniz'' modunda gezer,kimisi çıkar ''sevişeni taşlarım'' falan filan...Ne gerek var bir de dedikodu yaparcasına yazmışsınız nickini hiç etik değil.
kurban zihniyeti diye bi yeni konu öğrenmiş, nerde anlatsam azcık adam zannederler diye koşa koşa buraya gelmiş.
iki tumturaklı laf ettiya, sanarsın feminist kuram öncüsü. neyse he diyek de gitsin hevesli.
Ben kimseyi aşağılamadım hanımefendi bunu Tulipanın kendisine de söyledim.Psikoloji de kurban psikolojisine örnek verdim.Ne hakaret ettim ne küfür..hani aşağılama ? İnsanlar buraya fikrini paylaşmaya giriyor bende kendi fikrimi söyledim
Adamin biseksuel oldugunu onunla seviserek mi anlayacaksin? Biseksuelin ne oldugundan haberin yok galiba askim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?