ciddi ilişki !!

ben de burdan niyetini kestiremedim ama evlenmeden asla düşünmüyorum, buna göre görüş benimle deyin.
biraz muhafazakarım bu konuda derseniz daha iyi olur.. yani evlenmeden kimseyle birlikte olmuyorum imajını kafasına yerleştirin.
gerçekten seviyorsa, istiyorsa devam ettirsin. niyeti ortaya çıkar.
siz de rahatlarsınız. acaba beni kullanmak mı istiyor sorusu kafanızdan silinir.
kullandırtmayın da kendinizi zaten.

Benim kocam da terazi. Az bişey yaklaşsam öpsem devamı gelmeyecekse yapma diyor. Terazi burcunun genetiği böyle heralde.
Buarada 1 ay cinsellik konuşmak için erken bana kalırsa. Zaten bişey istiyorsanız ikinizde de kendiliğinden gelişir. Böyle olmazsa soğurum falan lafları bence itici.

Yürü seni izleyim mi dedi! !!! Yok artık. Kusura bakmayın ama bu adam sapık .Ben hiç bir ciddiyet sezemedim.

Yani bu konudaki hassasiyetini belirtmiş ve uyarmissiniz.buna rağmen sizi düşünmeden hareket ediyor. Düşünen kibar davranan adam azıcık nefsine hakim olur. Karşı tarafı da dusunecek inceliği gösterir.

Yahu ben normal insanlarla 1 ayda arkadaş olamıyorum güvenip de.siz nasıl güvendiniz bu kadar!???

Evlenip ayrılmış olduğunu biliyor. Erkek deyimi ile açık kapı nasıl olsa diye düşünüyor ki bu iğrenç bir tabir.

Sen hiç evlenmemiş olsan, adam elini vücudunda gezdirmeye çalışmazdı devamlı. Cinsellik olmazsa soğurum senden diyor bi de bile bile seni buna itekliyor. İğrenç bir laf bu.

İnanma tatlım inanma. 6. Hissim kuvvetlidir. İnanmayabilirsin. Bu adam senin canını yakıcak.

Hal ve tavırları sadece bedenine sahip olmak. Evlilik konusunu da seni yumuşatmak için söylüyor.

Ona de ki bana dokunma. Elleşmeni koklaşmanı istemiyorum. İmzayı atalım anca o zaman. Bak bakalım tavrı ne olacak.

Miğde bulandırıcı dimi. Ben olsam çoktan şutlamıştım. İğğğğ sapık.

Miğde bulandırıcı dimi. Ben olsam çoktan şutlamıştım. İğğğğ sapık.
Hakikaten iğrenç! !!! Çok aşağılayıcı. Hayır sürekli cinselligi dile getirmez ne bilim çok romantik bir gece yasarsiniz.yani bunu söyleyecek karsilikli bir bağ oluşur arada hadi neyse.ama adam seviselim de sevisel8m deyip bide üstüne böyle derse is farklı yerlere gider. Konu Sahibi iyi sogumamis.

Canim, tatlım bu sapığa inanma sakın. Valla güvenir aşık olur birlikte olursun.sonra da izlemek icin videoyada alır haberin olmaz.Allah korusun!!!!

Yani tamam.1 ayda ciddi ilişki olabilir baglanir sin .aşık olursun. Ama bu diyaloglar yok soğurmlar falan normal degil.cinsellik olmadan ilişki yurumezmiymis.onceki ilişkilerinde ne yapmış bu peki. İyi bu kadar erkeğin canı var.millet 10 sene bekliyor ,flört ediyor da sogumuyor. Kendini amerikan filminde sandı heralde.

Güvenme bitanem güvenme sakın. ....

Adam iyi niyetli değil bence yada seni test ediyor,sakın ılımlı yaklaşma cinsellik konusunda.Olur ki yaklaşırsan bir süre zaman geçirip ayrılabilir.

1 aydir taniyor ve yataka davet ediyor. asla kabul etmeyin once adami iyi taniryin, ailesi ile tanisin,ne kadar ciddi oyrenin.boyle her seyi onceden yasasaz evlilikde hic heyecan kalmazki.

1 aydir taniyor ve yataka davet ediyor. asla kabul etmeyin once adami iyi taniryin, ailesi ile tanisin,ne kadar ciddi oyrenin.boyle her seyi onceden yasasaz evlilikde hic heyecan kalmazki.

Çok doğru bir meslek seçimi derken, ahlaksızlığı savunuyorsun demek istemiş kendince. Zaten banı da yemiş. İyi olmuş.

Cinsellik bir evliliğin temel taşlarından biri..hemde evlenip ayrılmış biri olarak nasıl cinsel ilişki yaşamadan evlenmeye kalkarsınız? Belki adamın erken boşalma problemi var,sertleşme problemi cıkacak ilişki ortasında belki hernekadar istekli olsanızda yatakta uyumsuzsunuz..bence çok yanlış hareket ediyorsunuz.Ben asla cinsellik yaşamadığım biriyle evlenmem bu da bir evlilik kriteri

En önemli kriter hatta. Cinsellik iyiyse evliligin %50 sidir, kötüyse %95 diye bi laf var hatta pek severim :)

Yapmazsak soğurum derken saçmalamis bi. O da aklinca süreci hizlandircak... Benim de sevismiyoruz diye ayrildigim biri olmuştu inanir misiniz ikimiz de yirmili yaslardayiz ve bir problem yok ortada 15 gun oldu tik yok, 30 gün oldu tik yok, 45 gun oldu tik yok. Eeegh dedim be sevismiyorsak ben gidiyorum yoksa aldaticam seni ne bu sürtün sürtün sarıl sarıl öpüş öpüş anca statik elektrik yuklendik. Tabi bu devirde boyle erkek de kacirilirmiydi ayri mesele ama

Kesinlikle katılıyorum :) birbirine körkütük aşık evlenip sırf cinsellik yüzünden evlilikleri aşkları biten bir sürü çift var türk toplumunda..ya adam belki biseksüel,belki gay ..bu forumdada okumadık mı cinsellikte bir tuhaflık oldugunu farkeden ve kocasının cinsel kimliğini sonradan çözen insanlar..istekli gözükmesi illa ki sağlıklı bir erkek olduğu anlamına ve hanmefendiyle cinsel hayatları iyi olacağı anlamına gelmez..

Bu toplum cinselliği bu kadar ignore edip çok basit gereksiz hatta kaçınılması gereken bir ayrıntı olarak gördüğü sürece daha çoook vajinusmuslarla uğraşılacak,boşanmalar aldatmalar,tecavüzler,sapıklıklar,cinayetler yaşayacağız

Onun kesin kendine güvenmediği bir konu vardır cinsel ilişkide ondan sizinle oynaşıp gerisine devam edememşştir bence bitirmekte iyi yapmışsınız

Adam da kadın da tutkuluysa ve iki taraf da eglenceli ve yaratıcı tiplerse zaten kimse kimseden sıkılmaz. O ateş canlı tutulabilir iki taraf da istedigi surece. Ama oyle biri degilsen ya da karşındakinde ışık görmüyorsan da otomatikman garantiye almak istiyorsun kendini demek ki.

Aynen katılıyorum.Son ilişkim 3,5 sene sürdü ilkgünden son güne kadar aynı tutku ve heycan vardı.ama tabi ilişkinin geri kalan %50 si bana eehh yeter dedirtti :)

Onun kesin kendine güvenmediği bir konu vardır cinsel ilişkide ondan sizinle oynaşıp gerisine devam edememşştir bence bitirmekte iyi yapmışsınız

Vala hala çözemedim yillar geçti üzerinden hakikaten kac tane erkek kendini o derece tutar. Aksi gibi bana denk geliyor bir de iste yani dünyanın işi işte... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…