- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
olgun bayanım demıyorum elbette yanlış yapabilirim diye bu konuyu açtım buraya , ben sıcakkanlı biriyimdir sert bir mizacımdır yoktur bundan cesaret alarakmı cinsellik muhabbetini yapıyor kestiremedim, cok inceliyorum cinsellik konusundan haric hal hareketlerini , mesela üşümeyim diye yollarda perişan olmayım diye hergün işten alıyor benı , gecikiyorum 1 saat ama sıkıntı bile yapmıyor , ev eşyasını satan mağazanın önünden geçerken burdan alalım eşyaları diyor, taşınacağımz ev sıfır olsun, böcek olmaz sıfır evlerde diyo böcekten tiksiniyor. Yani bunları demesi zor değil elbette, bir parmak bal çalıyor ağzına diye bakılabilirde bende bazen bu düşünceyi getiriyorum aklıma yalan yok ama o anki ciddiyetini de hissedebiliyorum ,o yüzden kafam karışıyor ne doğru ne yanlış kestiremiyorum artık
Benim kocam da terazi. Az bişey yaklaşsam öpsem devamı gelmeyecekse yapma diyor. Terazi burcunun genetiği böyle heralde.Terazii :)
Miğde bulandırıcı dimi. Ben olsam çoktan şutlamıştım. İğğğğ sapık.Yürü seni izleyim mi dedi! !!! Yok artık. Kusura bakmayın ama bu adam sapık .Ben hiç bir ciddiyet sezemedim.
Yani bu konudaki hassasiyetini belirtmiş ve uyarmissiniz.buna rağmen sizi düşünmeden hareket ediyor. Düşünen kibar davranan adam azıcık nefsine hakim olur. Karşı tarafı da dusunecek inceliği gösterir.
Yahu ben normal insanlarla 1 ayda arkadaş olamıyorum güvenip de.siz nasıl güvendiniz bu kadar!???
Hakikaten iğrenç! !!! Çok aşağılayıcı. Hayır sürekli cinselligi dile getirmez ne bilim çok romantik bir gece yasarsiniz.yani bunu söyleyecek karsilikli bir bağ oluşur arada hadi neyse.ama adam seviselim de sevisel8m deyip bide üstüne böyle derse is farklı yerlere gider. Konu Sahibi iyi sogumamis.Miğde bulandırıcı dimi. Ben olsam çoktan şutlamıştım. İğğğğ sapık.
Çok doğru bir meslek seçimi derken, ahlaksızlığı savunuyorsun demek istemiş kendince. Zaten banı da yemiş. İyi olmuş.Çok doğru bir meslek seçimi derken, hakaret mi etti tebrik mi etti anlamadım arkadaşı... Ama benim de vereceğim cevap birebir aynı olurdu sanırım.
Sevdiysem üzülürüm, sevmediysem yada sevgim bittiyse üzülmem, herşey bu kadar net. Acımı cinsellik yaşayıp yaşamadığıma göre yaşamam yani.
Arkadaşlar selam. daha önceki konulardan da bilen varsa ben seneler önce evlenıp ayrılmıştım tekrardan evlilikte açıkçası zor bir ihtimal gibi duruyordu ama rafada kaldırmadım tabii 26 yaşındayım malumm :) Şimdiye gelecek olursak 1 aydır hayatımda ciddi niyetle başlayan bir ilişki var 30 yaşında düzgün işi olan olgun bir insan , yani açıkçası goy goy yapacak bir tavır sergilemedim ona da , o da bunun farkında ve dile getirdi evlilik düşüncesini ve konuşma aralarında da bunu belirtiyor , burda okeyiz sıkıntı yok. Ama gel gelelim beyimiz fazla arzulu ve istekli , bunu cok belli ediyor , bana karşı fazlaca bir ilgisinin oldugunu cok fazla ona çekici geldigimi karşı koymakta zorlandıgını söyluyor...yaşından dolayı belki hak veriyorum ona amaaaa yanii kızlar cok fazla bununkiii anlayamazsınız yani , evet bu güzel birşey bende istekli biriyim ama henuz daha birbirimizi tanıma aşamasında göruyorum bu ilişkiyi , evlilik öncesi cinsellik ilişkiyi sogutablir sıradanlaştırabilir bu şekilde istemıyorum dedim ona ama onun kafasındaki düşüncede birlikte olmazsak sogurum benım için önemli cinsellik dedi ... yani ciddiyetine az inanmasam ayrılma pozisyonuna gidicem ama ciddiyetini de gercekten belli ediyor , e bu şekilde davranmasıda rahatsızlık veriyor bazen . Yani en ufak örnek vereyim daha dün oldu bu durum , avm de aracı park ettik yürüyoruzz sen önden yürü izlicem seni dedi .. Kafam allakpullak oldu benım .. Siz ne düşünürsünüx bu konuda , birde ailemden biri ile tanışma faslı sizce erkenmi şu durumda onu da bir söyleyiverin banaaa
not : evlenıp ayrıldıgımı söyledimm ona 3.görüşmemizde , cunki ona göre bir adım atmak istedimm sorun olacaksa hiç başlamayalım gibisinden ve problem etmedi bu konuyuu
Cinsellik bir evliliğin temel taşlarından biri..hemde evlenip ayrılmış biri olarak nasıl cinsel ilişki yaşamadan evlenmeye kalkarsınız? Belki adamın erken boşalma problemi var,sertleşme problemi cıkacak ilişki ortasında belki hernekadar istekli olsanızda yatakta uyumsuzsunuz..bence çok yanlış hareket ediyorsunuz.Ben asla cinsellik yaşamadığım biriyle evlenmem bu da bir evlilik kriteri
En önemli kriter hatta. Cinsellik iyiyse evliligin %50 sidir, kötüyse %95 diye bi laf var hatta pek severim :)
Yapmazsak soğurum derken saçmalamis bi. O da aklinca süreci hizlandircak... Benim de sevismiyoruz diye ayrildigim biri olmuştu inanir misiniz ikimiz de yirmili yaslardayiz ve bir problem yok ortada 15 gun oldu tik yok, 30 gün oldu tik yok, 45 gun oldu tik yok. Eeegh dedim be sevismiyorsak ben gidiyorum yoksa aldaticam seni ne bu sürtün sürtün sarıl sarıl öpüş öpüş anca statik elektrik yuklendik. Tabi bu devirde boyle erkek de kacirilirmiydi ayri mesele ama
En önemli kriter hatta. Cinsellik iyiyse evliligin %50 sidir, kötüyse %95 diye bi laf var hatta pek severim :)
Yapmazsak soğurum derken saçmalamis bi. O da aklinca süreci hizlandircak... Benim de sevismiyoruz diye ayrildigim biri olmuştu inanir misiniz ikimiz de yirmili yaslardayiz ve bir problem yok ortada 15 gun oldu tik yok, 30 gün oldu tik yok, 45 gun oldu tik yok. Eeegh dedim be sevismiyorsak ben gidiyorum yoksa aldaticam seni ne bu sürtün sürtün sarıl sarıl öpüş öpüş anca statik elektrik yuklendik. Tabi bu devirde boyle erkek de kacirilirmiydi ayri mesele ama
Kesinlikle katılıyorum :) birbirine körkütük aşık evlenip sırf cinsellik yüzünden evlilikleri aşkları biten bir sürü çift var türk toplumunda..ya adam belki biseksüel,belki gay ..bu forumdada okumadık mı cinsellikte bir tuhaflık oldugunu farkeden ve kocasının cinsel kimliğini sonradan çözen insanlar..istekli gözükmesi illa ki sağlıklı bir erkek olduğu anlamına ve hanmefendiyle cinsel hayatları iyi olacağı anlamına gelmez..
Bu toplum cinselliği bu kadar ignore edip çok basit gereksiz hatta kaçınılması gereken bir ayrıntı olarak gördüğü sürece daha çoook vajinusmuslarla uğraşılacak,boşanmalar aldatmalar,tecavüzler,sapıklıklar,cinayetler yaşayacağız
Adam da kadın da tutkuluysa ve iki taraf da eglenceli ve yaratıcı tiplerse zaten kimse kimseden sıkılmaz. O ateş canlı tutulabilir iki taraf da istedigi surece. Ama oyle biri degilsen ya da karşındakinde ışık görmüyorsan da otomatikman garantiye almak istiyorsun kendini demek ki.
Onun kesin kendine güvenmediği bir konu vardır cinsel ilişkide ondan sizinle oynaşıp gerisine devam edememşştir bence bitirmekte iyi yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?