- 10 Ekim 2014
- 32.697
- 147.147
- 798
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
Terketmezse kullanmak olmaz ama siz bu bayana bunun garantisini veremezsiniz . Bence ahlak dusmanisiniz beyninizin sag lobunuda arada kullanmanizo tavsiye ediyorum. Bunu daha bir aydir tanimadigin biryle (ustelik yapmazsan sogumakla tehtit ediyor) yapmak var birde seni sevdiginden emin oldugun biriyle yapmak var. Bu bayan o adamla bunu yapti diyelim adam terkettiginde kalbi daha fazla kirilacak hayal kirikligi daha buyuk olacak . Sadece konusmak icin konusmayin .
iki ucu keskin bıçak ...Oncelikle cok dogru bir meslek secimi tebrik ederim. Hanfendi simdi biriyle iliski yasadiniz farzedelim bunu zoraki degil isteyerek yaptiniz sizin de dediginiz gibi ama adam sizinle olduktan sonra eski heyecanini kaybetti tavirlari degisti en sonundada ayrildiniz sizi terk etti . Beraber olmadan once evlilik dusunuyodu bunlari konusuyodunuz beraber oldunuz sizi terk etti . Ne hissedersiniz . Sizce fazla yakinlasmadiginiz birinden mi ayrilinca ayrilik kolaydir yoksaherseyi yasadiginiz kendinizi actiginiz birinden mi.
Hanfendi herkes sizin adam degil kulanip terk etmicegi ne malum masallah sizinkide iyi cesaret ilk gunden . Ben sizin gibi ilk gunden boyle bi sey yapmadim ama esimle evlendigimde birbirimizi bir haftadir taniyorduk ve internette tanistik . Ama herkes benim esim senin esin gibi degil adaminda niyeti belli ciddi degil. Resmen ben snden sogurum olmazsa diyor bu kadin evlense bu adamla hamileliginin son ayinda bide lohusalikta iliski yasayanadiginda da soguyacak demekki adamin aski uckuruna bagli.
yok ben balıgımakrepp
sen boğamısın yoksaa
keşke hepsi senin eşin gibi olsa ne güzel olurdu...ilk gunden derken bana mı dedınız anlamadım_?
keşke hepsi senin eşin gibi olsa ne güzel olurdu...
Oncelikle cok dogru bir meslek secimi tebrik ederim. Hanfendi simdi biriyle iliski yasadiniz farzedelim bunu zoraki degil isteyerek yaptiniz sizin de dediginiz gibi ama adam sizinle olduktan sonra eski heyecanini kaybetti tavirlari degisti en sonundada ayrildiniz sizi terk etti . Beraber olmadan once evlilik dusunuyodu bunlari konusuyodunuz beraber oldunuz sizi terk etti . Ne hissedersiniz . Sizce fazla yakinlasmadiginiz birinden mi ayrilinca ayrilik kolaydir yoksaherseyi yasadiginiz kendinizi actiginiz birinden mi.
belli olmuyor işte bence herşeyden önce anlaşmak önemli sırf buna bakmak çok cahilceben zaten ılk gunden bırsey yasamadım
sadece 3 hafta snr ayrı sehırlerde oldugumuz ıcın bırlıkte kaldık haftasonları
o geldı ben gttim ve beraber uyuyorduk
cinsellık zamanla olan bırsey oldu .
eşimle daha snrları konustugumuzda senı arzuluyordum evet ama bu senı ürkütebılırdı dedı
çnk ben de ilk esımden bosanmıstım ve erkeklerın o zamanlarda bosanan bır bayana nasıl yaklastıklarını az cok bılıyordum
zamanı gelınce oldu ve biz de sevgılılıkten 10 ay snr nısanladık
nişanlı olarak da 6 ay kaldık ve evlendık
evet malesef benım eşim gbıler az
yok ben balıgım
boğalar genelde karsı cınse cok fazla arzu duyarlar ve bunu sınırlamakta gucluk cekerler
evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar! konu sahibinin erkek arkadaşının söyledikleri gibimiydi ilşkileriniz ? yani birebir aynısımıydı,tamam cinsellik yaşanır ama bu konuda ki gibi de kimse ilişki yaşamamıştır heralde.bu tavrı onaylayanlar için yazıyorum.
ama hemen ya demesin biraz geçsin öyle desin ...Tam olarak öyle valla. Hatta ben, beni oyle sapkınlık derecesinde arzulamayan adamla sevgili olmam asıl. Yürü arkadan bakayım desin, eğil izleyim desin. Dudağını ısırdığım an harekete gecmeyecek adamı napayim ben ya. Ne oldu yani...
Tam olarak öyle valla. Hatta ben, beni oyle sapkınlık derecesinde arzulamayan adamla sevgili olmam asıl. Yürü arkadan bakayım desin, eğil izleyim desin. Dudağını ısırdığım an harekete gecmeyecek adamı napayim ben ya. Ne oldu yani...
Sevdiğim biriyse cinsellik yaşamasam dahi üzülürüm. Aynı oranda üzülürüm. Genelde bununla cinsellik yaşadım çok üzüleyim bununla yaşamadım az üzüleyim demiyorum. İlk cinsel birlikteliğimi yaşadığım adamdan ben ayrıldım. Yürümüyordu, itekledik sürükledik yürümedi, ben de bitirdim. Üzüldüm mü bal gibi üzüldüm, ama sevişmeseydim de üzülürdüm.
Ha bu arada seviştikten sonra heyecanını kaybedip terkeden adamın da cehenneme kadar yolu var, gram üzülmem...
Yani sizin anlayacağınız, kullandı attı, kirlendim, artık kimseyle evlenemem, her hayatıma giren benimle sevişmek isteyecek vs. kalıpları bizim lugatımızda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?