Boşandınız mı?Kusura bakmayın da modern geçiniyorsanız mehir istemek iki yüzlülük. Bir de bunun senedini imzalatanlar varmış. Din adı altında adamı senede bağlıyorlar.
Eski çağda yaşamıyoruz ki. Yıllardır kadın boşanınca evsiz barksız parasız kalmasın diye uğraşıyoruz zaten, eşitlik eşitlik diye bağırıyoruz.
Ben de mehir istemedim, bana hediye edilen tektaşımla hasır setim zaten 600 bin tl ediyordu mesela. İstemedim çünkü eşime ve kendime güveniyordum, çok şükür ki boşanınca mağdur olacağımı düşünmüyordum.
İstina sayılamayacak kadar çok Kudr cum senin benden daha iyi bilmen gerek yaş itibariyle
Evet 36 yım 40 küsür diye hatırlıyorum ama vibe ı daha yaşlı ben bilirim ben çok şey gördüm çevrem şöyle geniş filan diyoryaYaş itibariyle derken? Kudralobarı kaç yaşında sanıyorsun ki?
Sen de 36-37 civarında değil misin?
Sen de Kudr un avukatısın sanırım bana cevap yazmazdın da malum yaralı parmağa işemezgillerden:)Yaş itibariyle derken? Kudralobarı kaç yaşında sanıyorsun ki?
Sen de 36-37 civarında değil misin?
Onun yaşla değil yaşanmışlıkla ilgisi var şekerimEvet 36 yım 40 küsür diye hatırlıyorum ama vibe ı daha yaşlı ben bilirim ben çok şey gördüm çevrem şöyle geniş filan diyorya
Vibe veriyor dedim zaten söylem tarzından şekerim. Yaşlılar der ya hani ama anlamak istemezsen anlamazsın karşındakini aşağılamaya yer ararsan bulursun klasik sen işteOnun yaşla değil yaşanmışlıkla ilgisi var şekerimBomboş yaşarsan hayata dair fikirlerin olmaz. Yetmiş yaşına da gelsen aynı dar çevrede, dar bakış açısıyla kalırsın.
Çevrenin geniş olmasının yaşla alakasını kurmam mümkün değil zaten.
İlk yazdığında gülüp geçtim, yaştan vurmaya çalışmak oldukça komik çünkü. Birkaç yılın lafını yapacaksak… Ayrıca sen benden daha yaşlısın bence, ben amuda kalkabiliyorum sen kireçlenmelerinden yakınıyorsun. Hangimiz daha yaşlı sence?
Engelli mi oldun şimdi deVibe veriyor dedim zaten söylem tarzından şekerim. Yaşlılar der ya hani ama anlamak istemezsen anlamazsın karşındakini aşağılamaya yer ararsan bulursun klasik sen işte
Hiçbişeyden vurmaya çalışmadım işte kendin gibi sanma herkesi emi. Hah şu an sen vurmaya çalışıyosun hem de hastalıktan çok komiksin ben kendimle dalga geçiyorum merak etme herkes yeni mezun sanıyor hastanelerde diyorum bi de dizlerimi görün 80 yaşında:) hastalıkla çok dalga geçme herkes engelli adayı malum dalga geçtiğinden beter hale düşebilir insanoğlu
Ha bi de çevren geniş ama konu cevaplarına bakıyorum da üslup çok kötü demek çevren geniş olsa da kişi neyse o geliştiremeyince geliştiremiyor kendini yapacak bişey yok.Onun yaşla değil yaşanmışlıkla ilgisi var şekerimBomboş yaşarsan hayata dair fikirlerin olmaz. Yetmiş yaşına da gelsen aynı dar çevrede, dar bakış açısıyla kalırsın.
İlk yazdığında gülüp geçtim, yaştan vurmaya çalışmak oldukça komik çünkü. Birkaç yılın lafını yapacaksak… Ayrıca sen benden daha yaşlısın bence, ben amuda kalkabiliyorum sen kireçlenmelerinden yakınıyorsun. Hangimiz daha yaşlı sence?
Evet ben de zaten öyle dedim dimi başka bişey diyemeyince tabiEngelli mi oldun şimdi deyüzde kaç verdi kurul? Hemen araba al
Evet 36 yım 40 küsür diye hatırlıyorum ama vibe ı daha yaşlı ben bilirim ben çok şey gördüm çevrem şöyle geniş filan diyorya
Sen de Kudr un avukatısın sanırım bana cevap yazmazdın da malum yaralı parmağa işemezgillerden:)
Bu arada amuda kalkarım canım dize yük binmiyor ı harekette ahahaha. Aylardır tüm vücut çalışıyorum kollarımda baya gelişti hani:) bence benle yarışmak için çok zorlamasan mı kendiniOnun yaşla değil yaşanmışlıkla ilgisi var şekerimBomboş yaşarsan hayata dair fikirlerin olmaz. Yetmiş yaşına da gelsen aynı dar çevrede, dar bakış açısıyla kalırsın.
Bence bana yazmayın malum konuyu kirece getiririm olan yine size olurHerkesin bir başkasında hissettiği enerji farklı olabilir tabii.
Bana göre de sen o enerjiyi veriyorsun mesela. Açtığın konular 65 yaşındaki teyzemin günlük yakınmaları yani.
Kendin 18lik tazeymişsin gibi kadına teyze iması yaptığını görünce şaşırdım sadece
Ay neden acaba ya? Alakasız bir konuda alıntı yaptım, konuyu yine kirecine bağlamayı başarmışsın. Bu sebeple olabilir mi acaba, bi düşünelim bakalım
Yok diğerlerini cevap verecek seviyede bulmadım.Evet ben de zaten öyle dedim dimi başka bişey diyemeyince tabi
Allah aşkına çevre ve üslup ne alaka? Yine bir yerlerden vurmaya çalışıp beceremiyorsun. Kuşum senin dili kullanma becerin, kıvrak düşünme yeteneğin biraz geride kalmış. Olmuyor, zorlama.Ha bi de çevren geniş ama konu cevaplarına bakıyorum da üslup çok kötü demek çevren geniş olsa da kişi neyse o geliştiremeyince geliştiremiyor kendini yapacak bişey yok.
Engelle dalga geçiyosun demedimki ha sen onla da geçersin hastalıkla dalga geçisiyosun dedim. Üzüldüm ablan adına hasta insanlarla dalga geçen bir kardeşi varYok diğerlerini cevap verecek seviyede bulmadım.
Ne diyeyim? Engellilerle çalıştığım, kendi ablam %89 engelli olduğu halde engelle dalga geçtiğimi söyleyen bir yoruma ancak gülüyorum. Kireçlenmeden engel çıkartıp ad homineme bağladın
Allah aşkına çevre ve üslup ne alaka? Yine bir yerlerden vurmaya çalışıp beceremiyorsun. Kuşum senin dili kullanma becerin, kıvrak düşünme yeteneğin biraz geride kalmış. Olmuyor, zorlama.
Öpüyorum kireçlerinden. Selametle…Engelle dalga geçiyosun demedimki ha sen onla da geçersin hastalıkla dalga geçisiyosun dedim. Üzüldüm ablan adına hasta insanlarla dalga geçen bir kardeşi var
Çok çevresi olan biri gibi gelmiyorsun yada işte gelişmeyince gelişmiyor bazı yetiler sen de onu gördüm. Yada klavyeden dobrayım adı altında hastalıkla dalga geçmek ve saygısız yorumlar kolay geliyor ergen kafası gibi.
Bence sen zorlama cicim olmuyor yazdığım şeyleri çarpıtmaya çalışman o kadar belli ki.
Bence bana yazmayın malum konuyu kirece getiririm olan yine size olur
Çoook sevindim aynı fikirde olmamıza ve beni alıntılamayacağınızaÖnerin için teşekkürler, ben de aynı fikirdeyim.
Selametle
Öpüyorum kireçlerinden. Selametle…
Hayır boşanmadımBoşandınız mı?
Siz evlimiydiniz ben hiç bilmiyordım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?