- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Oha bunu da dedi.
Daha ne duruyorsun o zaman ya. Eve erkek atacaksın bile demiş daha devam eder mi evlilik diyorsun. Boşanmalısın kesinlikle
Terbiyesiz.
Bunu diyen adamla devam edersen sadece tepene iyice çıkarırsın.
Bitmiş artık sizin evliliğiniz.
Bitsin de zaten.
Bence dön evine.
selammm.. hayir yoksifir iletisim evden ciktigindan beri.
27 yasindayim ben. tesekkur ederim umarim guzel olur. beni merak etmeli ne ailem var burda ne bisey, yalnizim cidden. ki odunluk yapmis olur aramayarak sormayarak, ne yani karisi degilmiyim.
soyledigi kendine koca bul lafida hala aklimda. cirkinlesti kavgada. benim onu haketmedigimi, onu mutlu etmedigimi ve surekli ilgi sevgi diyerek her dk sikayet ederek lanet bencil bir insana donustugumu dusundugunden, her turlu lafi da hakettigimi dusunuyor. e napayim?? nasil duzeltebilirim ben bu algisini.
isim ne olacak...... istifa edip hop diye donemem , cok pis bi durumda kaldim.
ilk defa bu kadar terbiyesizce bi laf etti, inanamiyorum kendine nasi yakistiriyo bunu.
bana yakismadigi kesin. cok agrima gidiyo cidden ben onun icin buraya geldim herseyi birakip evlendigimizde nerede yasayacagimiz bile belli degildi. sevdigim sevildigim deger gordugum icin evlendim. cok cok seylerden fedakarlik yaptim belki cok bunalttimda bu laflari haketmedim . bana edilecek laflar degildi, hazmedemicem pisman olsa bile onu anladim dusundukce sinirlerim cok bozuluyo.
annem ve babam bodruma gidiyorlar suanda ucaga binecekler. 2 hafta tatilde olacaklar! kalici bir cozumle donmem lazim bir daha geri gelmek istemiyorum suanda donup.......
Ben olsam toparlanıp giderim.
Bana ahlaksız kadın muamelesi yapan adamın nikahında durduğum her dakika kendime de beni yetiştiren aileme de ihanet olur.
Ailelerin kafasını bulandırmak,onları üzmek demişsin de bu sözleri duyup senin kalmaya devam ettiğini öğrendiklerinde daha çok üzülürler bence...
Seviyosa duzelir arar merak etme sen ,sacmada olsa birbahane bulur arar seni,nasil duzelir biliyomusun SEN ONA DEGİSTİGİNİ GOSTERİNCE ,ONU COKTA FAZLA İPLEMEDİGİNİ GORUNCE DUZELİCEK,cpk basit eskiden ne yapiyosan tam tersini yapicaksin ,konusurken bisey yaparken ,ararken bile dusun:)yasinda gayet iyiymis.bak ben esimle cikarken tamamen zit kutuplardik,hayatlarimiz farkliydi,sevdigimiz seyler baskaydi,,ben ona gore simarik ,akli bes karis havada,kizdimi kapiyi carpan ,ona surekli kizan kizincada birakan, hakaret edip asalayan ,hi. Birseyi begenmiyen,heryerde herkezle yemek yemiyen bir tiptim,biz 5.senemizde evlendik dusun afam cesaret edemiyodu evlilige seviyodu evet,hergunde bir aradaydık,yazlari ayni evdeydik,genede cikssss olmuyodu,biseyler eksikti ben bigun bunu gene biraktim bu bana gitme daha barismam dedi ben gene gittim tabi,ilk ay aradi umursamadim 2.ayda kesildi ozamanda korktum ozledim,tam 8 ay ugrastim sonra hergun benimkide inattir,degistigimi gordu,bize inandi,sonra kiskandirdim azicikta bu donemde,ben istedigimi herzaman alirim,biz konusmazken bile ,adam yuzume bakmazken bile onu tatile gitmeye ikna ettim ,adam ordafa yuzume bakmadi inattan ama sonradan baristik,simdi bebis bekliyoruz:)
hikayenizi anladim guzel sizin icin hayirlisi olsun 3 kisi olacaksiniz yakinda :) Allah kucaginiza almayi nasip etsin.
son yazdiklarimi okudunuz mu bilmiyorum, bana o ettigi terbiyesiz laflarla icimdeki kafamdaki herseyi bitirdi.
onun icin yaptigim herseyi, evlenmemdeki sebepleri herseyi yikti sanki. zaten sadece bunlar kalmisti elimde, anlasmazliklardan kavgalardan geri kalan tek sey sevgim, evlenmeme sebebimiz, askimizdi eski gunlerdi.
herseyi yikti gecti. cok aptal hissediyorum kendimi ona guvendigim icin. aileme karsi cok mahcup hissediyorum.
İyi de ayıp olacak dewrken sen ne olacaksın?isi bu sekilde birakip gitmek istemiyorum cok ayip olacak cidden. onu dusunuyorum yemin ederim.
dediginiz seyden dolayi kendimi cok kotu hissediyorum , ve bu insan dindarim diyen bi insan, ailesi dindar, kapalilar, icki icmez, haram yemez.
ama bu laflari? nasil bir dindarlik bu ben ne yapmisim ki sanki aldattim mi, bu laflarin en son edilecegi kisiyim ben.
gitsem geri gelmem lazim esyalarimi almaya ve istifa etmeye bir kere acisin diyorum oyle doneyim. bi yandanda yuzunu gormek istemiyorum gorunce cok daha zor olacak benim icin.
Canim sacma sapan sebeblerden yuvani yikma derim, hepsini okuyamadim yazdiklarinin, Ama belliki adami cok SIKmissin. Kavga esnasinda öfkeyle söylemistir.sende söylemissindir belki biseyler. Adam elestirilince kendini yetersiz hissetmis sanki. Somut bisey yok ortada, kavga esnasinda söylenenler degil, kavganin neden basladigina bi bakinca ceviz kabugunu doldurmaz. Bi bekle , öfkeyle kalkan zararla oturur, bi düsün önce
İyi de ayıp olacak dewrken sen ne olacaksın?
Ruhunda aldığın yaralar hemen iyileşmez ki?
Onun ailesi dindar , haram yemez, neyse ne, sen kıyafetlerini topla çık git.
Ailen gelinceye kadar bir otelde kalamaz mısın ya da onların yanına Bodrum'a gidemez misin?
Bilmiyorum ya bu adamın hakaretleri devam edecek daha ağır konuşacak ve ona hiç bir şey olmayacak,yine üzülen sen olacaksın.
Teşekkürler amin canim inşallah,umarum sizde 3 kisi olursunuz ,sen onun canini yaktigin icin oda senin bole ,bise yapniycagindan emin ama canini yakmak istemis ,evlilik 1 yil anlasma tanima suresidir zaten ikinizde birbirinizin huylarini zamanla alisicaksiniz 1 seneye oturur derler,benim kardesimde 1 yil iconde nekadar ayrilmaya kalktilar gorden simdi 20 yil oldu parmakla gosterilicek evlilikleri var herkez imreniyo,sizinkide oturucak inşallah
O zaman bir hafta sabret. Gelsin ben zaten söylediğin yakışıksız sözlerden sonra bitirdim seni. Ben boşanmak istiyorum de. Yalvarmaz ama oldu da yalvardı yine de kabul etme. Çok ahlaksız sözler demiş terbiyesiz. İşyerinle falan görüşürsün, çalışma izni maaşa zam fln gibi yardımları olmuyorsa dönersin Türkiye'ye olmuyorsa da.
sen kendi kendini dolduruyosun düşündükçe son yazdıklarından bunu çıkardım. ve dayanamyıp mesaj atcaksın belli.yok bana ağır konuştu onu nasıl der bunu nasıl der.. senden çocuk falan yapmam gibi bi cümle okudum geçmiş sayfalarda, seninde altta kalır bi yanın yokki. birbirinizle yarışmışsınız resmen hangimiz daha ağır cümleler kurcak, hangiimiz daha çok can acıtcak diye. ikiniznde sinirliyken ağzından çıkanı kulağı duymuyo. karşılıklı saygı hiç yok. insan eşine nasıl söyler, eve adammı alcan kendine koca bul, senden çocuk istemiyorum..en cok korktugumda o, gelecek cumartesi ve ben daha cok uzulucem. o yokken gidebilsem keske. ayni evde kalmak istemiyorum her gun daha cok uzulucem
sen kendi kendini dolduruyosun düşündükçe son yazdıklarından bunu çıkardım. ve dayanamyıp mesaj atcaksın belli.yok bana ağır konuştu onu nasıl der bunu nasıl der.. senden çocuk falan yapmam gibi bi cümle okudum geçmiş sayfalarda, seninde altta kalır bi yanın yokki. birbirinizle yarışmışsınız resmen hangimiz daha ağır cümleler kurcak, hangiimiz daha çok can acıtcak diye. ikiniznde sinirliyken ağzından çıkanı kulağı duymuyo. karşılıklı saygı hiç yok. insan eşine nasıl söyler, eve adammı alcan kendine koca bul, senden çocuk istemiyorum..
belli bu işin dönüşü yok. o yüzden kendini doldurupdurma ve ailene haber ver git türkiyeye. hiç onları üzmiyim barışırısak falan diye düşünme barışılcak bi durum göremiyorum
yani o zaman senmi başlattın ağır konuşmayıHepsinin sebebi var evet agir konustum ilk defa, ama oda beni kiskirtti bunun icin. ozur diledim sonrasinda.. kabul etmedi ve sonra bana ettigi sozleri soyledim.
nereden baslayacagimi bilmiyorum. is beni bagliyor .1 kere gitmek istiyorum geri gelmek istemiyorum.
yani o zaman senmi başlattın ağır konuşmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?