Aynı tepkiyi veririm.
Nasıl olsa üstünüze yıkınca ödüyorlar diye düşünüyorlar.
Sadece babanın sıkıntısı olsa , insan imkanı varsa babaya destek olur ama bu durum resmen sizi
Aptal yerine koymak.
İşi batırdıysa size ne ?
Çok kazansaydı getirip size mi verecekti ki.
Kp ile konuşun , damat ve kızıyla konuşsun bir şekilde ödesinler.
Bu yalnız sizin değil evladınızın da hakkını gaspetmektir.
Bunlar ciddi meblağlar, neden üstlenesiniz ki.
bende aynen öyle dedim eşime,eğer batmasaydınız,ettiğiniz kardan vazgececekmiydi eniştelerin ? dedim !!! ödemeyi düşünmüyorum asla ! eşime de dedim,eğer ödersen o parayı,bende her ay maaşımı aileme gönederirim.tek maaş gibi yap hesabını kitabını dedim.ama o çok kararlı,ailesi söz konusu olunca tanıyamaıyorum onu.işin kötüsü ablası bizi bukadar kullanmasına rağmen halaa kötü dedirtmıyo.deliricem yaa
bende aynen öyle dedim eşime,eğer batmasaydınız,ettiğiniz kardan vazgececekmiydi eniştelerin ? dedim !!! ödemeyi düşünmüyorum asla ! eşime de dedim,eğer ödersen o parayı,bende her ay maaşımı aileme gönederirim.tek maaş gibi yap hesabını kitabını dedim.ama o çok kararlı,ailesi söz konusu olunca tanıyamaıyorum onu.işin kötüsü ablası bizi bukadar kullanmasına rağmen halaa kötü dedirtmıyo.deliricem yaa
Size ne damatların görümcelerin borçlarından yahu!
Evlenen evlenmiş başının çaresine bakacak.
Gücü olmayan da evlenmesin ayol.
Beklesin yıllarca bekleyenler salak mı?
Eşiniz duygusal davranıyor bence.
Ben olsam eşimle kavga edeceğime kple konuşurdum
İyi insanlar diyorsun madem.
Sizi anlıyorum ama çocuklarınıza kötülük ediyorsunuz.
Evlenmiş kaç yaşına gelmiş insanlar nereye kadar sizin
bizim yardımımızla yaşayacaklar?
Artık büyümeleri gerek.
Borçlarını ödemek için de gerekirse daha çok çalışsınlar.
Ama sorumluluk alsınlar ki borç yapmamayı öğrensinler.
Benim evliliğim kötü etkileniyor artık ama
anlayışlı olmanızı rica ediyorum derdim..
slm kızlar.beni bilenler bilir,öyle eşiyle yada hayatıyla ilgili büyük sıkıntıları olan biri değilim aslında. eşime çok aşığım,oda bana.çok iyi bir evliliğimiz dünya tatlısı bir oğlumuz var.evleneli 2 yıl oldu,kayınpederin durumu çok iyi olmasına rağmen çift maaşız diye herşeyimizi biz kendimiz yaptık.çok şükür ödedik bitirdik borçlarımızı.sorunum kullanılıyoruz! eşimin evlenmeden önce ablasına çekmiş olduğu kredi varmış.biz evlenene kadar ödüyorlardı.ama biz evlendikten sonra ödemeyı bıraktı.işleri kötüymüşşş,biz ödeyelimmiş,daha sonra onlar toplu verceklermiişşş...miişş miişş... ödedik bitti 1.5 yıl oldu.toplam 15000 lira,ama hala ödemek adına ses bile yookk !! neyse düğün kaldı üzerimize,ablanın kredi kaldıı...geçenlerde babasının bir ödemesi varmış 3000 lira onu ödedi eşim...şimdide 17000 lira yine bir ödemesi çıktı kayınpederin.aslında bu borç iki görümcenin kocası ve kayınpederin birlikte girdikleri ama battıkları bir iş için çektikleri kredinin taksiti !!! ama iki enişte oralı olmadığı için borç kayınpedere kaldı,dolayısıyla yine eşime !!!! bende dün yemin ettim! bunuda ödersen bitiririm bu evliliği,sustukça beni kullanıyo senin ailen dedim.aslında kayınpeder ve kaynana cok ıyı ınsanlar.çokta severim.hiç suçları yok.adam naapsın damatlar yıktı üstüne,kredi kayınpederin üstüne.eşimde çok kararlı,babam odeyemicek gibi olursa mecbur öderim ben diyo.çift maaşız diye sürekli kullanıyo bizi görümceler ! yok yok diye ağlarlar ama bizden daha kaliteli yaşarlar.tamam bizim ödemeye gücümüz var,hiçbir maddi sıkıntımız yok,ama ben mecburmuyum milletin salaklıklarının bedelini ödemeye.bende dedimki eğer o parayı odersen ya evliliğimi bitiririm yada ailenden annen baban dışında tek bir allahın kulu benim evime giremez ! cok kötü bozuştuk.siz olsanız napardınız ???
ben olsam evliliği bitirmekle tehdit etmezdim yaşadıklarınız çok zor ve can sıkıcı şeyler ama güzel bi evliliği bitirmemeli bence.. eşiniz kesinlikle ailesi ile knuşmalı ve buna bi dur demeli.. herkes sıcacık yatağında yatarken siz karda kışta işe gideceksiniz ve milletin parasını ödeyeceksiniz inanılmaz... ne yüzsüzlermiş öyle...eşiniz bu 17 binin de sadece 1/3ni ödesin çok istiyorsa bence...sizin görümceler tam bi para avcısı galiba.. neden kp ve kv niz onları uyarmıyor damatlarıyla küsmüyorlar.. kıızları açıkta kalmasın diye sizin huzurunuzu tehdit ediyorlar arkadaşım..bu iş eşinizde biter mutlaka ailesine resti çekmeli...olmadı sen de kendine yeni masraf yap.. yatırım amaçlı bişeyler al, araba al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?