çift maaş olmaktan nefret ediyorum !!!!

Nasılsa borçları kapatan biri var diyorlar.Oh valla ne ala memleket.Enişteler iyi yere dükkan açmış.Olur mu öyle şey yahu?Sen yap et hiç alakası olmayan insanlar çalışıp çabalasın senin borcunu ödesin.Ödemeyecek bu borcu eşiniz.Yoksa daha çoookkk borçlar ödersiniz.

kv kp ile konuş bence, ya da arkdaşın dediği gibi bi borcun altına girin ev alın araba alın.

sonra eşin de yok ki nerden ödeyelim der :) kaapak olur

senin yaptığını yapardım bende...
çok haklı bi tepki olmuş..
herkes ödeyebileceği kadar borca girsin..
bu ne güven böyle sizin paranıza..

Bence artık dur demelisiniz.Bi şekilde ana-babasının borcu olsa ve bakıma muhtac olsalar yardım etmek boyun borcu olabılır diyecegım ama.Burdakı durum bambaska.Siz gorumcelerınızın enıste beylerın borcunu odemek zorunda degılsınız.Tepkınız gayet haklı bende olsam aynını yapardım.Maasınızı kesınlıkle esınıze vermemelısınız.Başka bırseye yatırım yapın.Atıyorum bı banka hesabı acıp gelecekte cocugunuzun egıtımı ıcın kullanılacak bır para bırıktırebılırsınız.yada vs vs Kadında fıkır bıtmez anacım sız yeterkı vermek ıstemeyın o parayı mutlaka bırsey bulacaksınız

Ara kayınpederini konuş güzelce. Babacım ben çalışıyorum ama paramın bi hayrını göremedim şimdiye kadar benim tüm kazandığım kızının borçlarına düğün harcamalarına gitti oğlunda ancak evi geçindirebildi. Ben artık borç ödemek istemiyorum evimizde huzur kalmadı Allah aşkına bu işe kendiniz çözüm bulun ben artık dayanamıyorum de. Kocana da resti Çek boşanırım biter bu evlilik de. Bence o kadarına cesaret edemez.

Aynen bunu söyle kocana ya laftan anlayamıyo mu? Ben karısını kullandıran erkeğin karısını sevdiğine de inanmıyorum açıkcası. Seven adam böyle mi yapar? Bak ailesi söz konusu olunca nasılda Aslan kesiliyo. E karısı için aynısını yapabiliyo mu peki? Bence görümceleriniz tehdit etsinler kocalarını eğer bu borcu babama yıkarsan seni boşarım desinler kocalarına. Nasıl aile bu çözemedim

Son düzenleme:
çüşşşş damadın borcundan sızeneeeeeee
pes yaa hayret bısey
yerınde olsam cıkarım ısten oturrum cocugmun basında..
kocanda baksın sana yetmıyo etmıyo dersın belkı ozaman para vermekten vazgecer

Vallahi kendimi senin yerine koydum çok sinir oldum benim babamda eşiniz gibi biraz ve annem sinir hastası oldu. Ben senin yerinde olsam yarın gider 40.000 bin lira kredi çekerim hemen bi araba alırım kendime tüm maaşımıda krediye bağlarım 2 Yıla biter zaten kocanda geçindirsin evini bakalım verebiliyomu öyle ona buna para. Zaten bebeğinizde küçük ne dersane masrafı var ne marka takıntısı. Biraz zorlanırsınız 2 YIL ama olsun kendimi enayi gibi hissedeceğime zorlanırım hemde arabam olmuş olur

Son düzenleme:
ben olsam gorumcelerle bıle konusurdum gercekten bu ne boyle ya ıkı aylık bebegımı bırakıp ıse basladım demıssınız ıcım cız ettı bunun karsılıgı bu mu yanı esınız ne kadar yanlıs dusunuyor aılede tek erkek olunca afedersınız her pıslıgı o mu temızlıyor o zaman kar edıp kazandıklarıda da aılede tek erkek deyıp sayıyorlar mı avcunuza kısacası sız zurnanın zırt dedıgı yere gelmıssınız ya sımdı mudahale eder ve bu olaylara sonsuza degın son vermıs olursunuz ya da artık hıcbırsey yapamazsınız sanırım bır cınnet herseyı paklayacak

canm yaa allah sabır versin KP VE KV ÇOK İYİ LER DEMİŞSİN DE GÜLDÜM :) SAFIM BENM SEN İYİSİNDE İYİLER HELE SEN SUYUN ÖNÜNÜ KES DE GÖR NASIL İYİLERMİŞ , BEN OLSAM BENDE İYİ DAVRANIRIM YİYİM İÇİYİM SIKIŞINCA OGLANDAN ALIYIM ODA GELİNDE GIKINI ÇIKARMASIN. NE MÜNASEBET CANM ÇOCUGUN RIZKINI EL ALEME SAÇMAK, BÖYLE BEKARKEN ALIŞIYORLAR SÖMÜRMEYE SÖĞÜŞLEMEYE EVLENİNCE DE GÖZE BATIYOR SİNİR OLUYORUM... SEN ANLATTIKÇA AKLIMA GELDİ BİZİM DÜĞÜN SABAHI KAHVALTI DA DA KP ÜZGÜN ÜZGÜN GÖRÜYONMU AVRAT OGLANI EVLENDİRDİK RIZKIMIZ KESİLDİ KİMDEN İSTİCEKSEK DİYE AYAK YAPMIŞTI ŞOK OLDUM DÜĞÜNÜ BİZ YAPTIK , TAKILARI DA KENDİ ALDI 3 KURUŞ ÇIKMAMIŞ DAHA DOYMADI :) BORCUMUZ ÇOK OLMASA DAHA DA İSTER DE YÜZÜ YOK HALA DÜĞÜN BORCU ÖDÜYOZ
AĞIRLIGINI KOYMAZSAN ÖLENE KADAR SÖMÜRÜRLER HABERİN OLSUN , HA GİZLİ DE GÖNDERİR O AYRI AMA EŞİNLE KONUŞ BENCE GÜZELCE

çok zekice arkadaşım vallahi helal olsun , güzel fikir , madem kesemiyorsun paranın akış yönünü değiştirmek lazım :) ayyy çok hoşuma gitti , ögrencek çok şeyim var bu siteye bayılıyorum yaaaa:))))

hepiniz çok saolun,cok güzel fikirler vermişsiniz.ama en güzelide ''sen iyisinde iyiler,sen suyun gözünü keste gör'' diyen arkadasın yorumu.haklısınız,ben iyiyimde iyi hepsi.tırnaklarımı cıkardığım anda eminim hepsi aslan kesilir.bu arada işi bırak evde otur diyen arkadaşım,devlet güzvencesinde 3500 lira maaşla çalışıyorum.kıçıkuruk iki görümceye kızıpta işimi bırakamam ben.kredi çekip araba alma konusuna gelince,zaten şuanda ayda 3000 lira kredi ödüyoruz.eşimin maaşından 300-500 ya kalıyo ya kalmıyo.benim maaşımada kredi çekersek aç kalırız.işin kötü tarafı bu ödenecek olan para içinde nakitimiz yok zaten,ekimde bitiyo eşimin kredisi,işte o borç için tekrar kredi çekecekmiişş paşam!!! ömrüm kredi odemekle geçiyo.bundan öncede görümcenin kredisini ödedik.ondan once düğün kerdisi.biz genelde kısa vadede cekeriz kredileri.3000 lira falan oderiz ayda bıter kısa vadede.bende araba ıçın kredi çekersem açız yani.benim maaşım anca yetiyo bize.öğlen konuştum,dedimki;eğer o borç ıcın kredi çekeceksen uzun vadede cek,cunkü evide geçindireceksin,benım maaşımı unut,bende aileme yollicam dedim.

ha bu arada arkadaşın bitanesi demişki; görümcelerine söyle kocalarını tehdit etsin bu borcu odemezsen boşarım seni desinler demiş...cok güldüm :))) onlar kocalarını kıracaklarına eşimi silerler bir çırpıda.para pul için hiç kötü olmazlar kocalarıyla.ya varya anlatsam neler neleerr...sabır taşı oldum aylardır.ama bunu eşim görmüyo işte.kp in bir evi var,(hoşş birsürü malı mülkü var aslında.1 trilyona yakın evi arsası tarlası var satsa)biz düğün yapmadan önce onu satacaktı sözde,biz düğünü yaptık borcunu bitirdik halaaa ev satılacak,tarla satılacak! şimdide diyoki siz bu borcu odeyin,ev satılınca ben size vericem odediğinizi !!! satılan edilen bişey yok ama

haklısın arkadaşım o ne öyle
oh millet borç yapsın sen öde
bide sen yap borç
bak bakalım seni tanırlarmı

eşin anlamamakta ısrar ediyorsa, büyüklerle görüş. ben kaçtır borç ödüyorum de, ben çocuğumun rızkını ediremem de. eniştelerin aileleri ödesin de. veya siz evinizi satın de. 1değil 2 değil de kötüysem kötüyüm o zaman de.

sakın taviz verme....sonra alışkanlık oluyo sürekli beklenti içine giriyolar...sen onların lüksü için calışmıyosun...bence burda en cok eşin hatalı...o yüz vermese isteyemezler...senin de ne kadar zor para kazandığını görüyo sonuçta....

canm arkadaşım bence hiç muhattap olma kp miş görümceymiş tenezzül bile etme derim , çünki sen onları adam yerine koydukça dicekler ki ; haa demekki bize gücü yetmicekki geldi bizden medet umuyor diye düşünüp iyice o gücü kendilerinde bulcaklar ve dicekler ki demekki oğlumuza gücü yetmiyor sözü geçmiyor bizden medet umuyor dicekler, ayrıca hiç bir kp kv evet gelinim ya biz ne pis insanız haklısın senin çocuğunun rızkını kemiriyoruz demez, bence hiç bir şekilde ne görümcelerinle ne kayınpederve kayınvalidenle konuşma , hadlerini bilsinler biraz, sen kendi bildiğini yap onlar sonradan pat diye duysun şaşırsın, ha borcun çoksa eşinle mutlaka konuş hallet her iş eşinden bitiyor çünki gözünü açması lazım artık, onun gönlü olmadığı sürece halledemezsin GİZLİ GÖNDERİR YİNE YAPAR İSTEDİĞİNİ bu erkek tarafı genelde şeytan gibi oluyor akıl sır erdirmek ne mümkün, ama eşinin aklına gir ve afedersin sağıldığının farkına varsın biraz ,
bu arada eniştelerde iyi yere kapak atmış haa , hem kadını kullan hem para al üstüne , böylesi insanlara böyle kötüler yaranıyor ama iyiler yaranmıyor.

HAYIR DEMEYİ ÖGRENMELİSİN HAYATTA , HEP KÖTÜ OLUYORSUN AMA OLSUN KAFAN RAHAT OLUR EN AZINDAN SAHTE YALAKA İNSANLAR OLMASINDANSA ETRAFINDA YALNIZ OL BOŞVEEEEERRR ....
GEÇ OLSADA BEN DE ÖGRENMEYE BAŞLADIM :)

kendi fikrin en iyisi... tüm paranı ailene gönder.. yada özel bir hesap aç oraya aktar.. evi nasıl geçindirecekse eşin geçindirsin....

şimdi aklıma geldi canm , eşinle güzel güzel konuş ve kullanıldıgını anlat laf sokmadan ve şunu söyle bence tamam madem bu kadar ısrarcısın ödemeye 1-2 ay dene sadece , deki ; artık kusura bakmayın benim de borçlarım var sıkışıyorum ödeyemicem artık desin ve ciddi bir şekilde desin ve gözlemlesin bakalım o anne babadan eser kalıyormu , 1-2 ay denesin gözlemlesin ona göre en azından anlar tavırlarından verince ii vermeyince kötü oldugunu iç yüzlerini görür ve birinde verse diğerinde zoruna gider kullanıldıgı sana demez ama dank eder kafasına biraz . Eger aynı dvm ederlerse ( ki imkansız ) ödemeye dvm etsn ozaman .tabi sen öyle de şimdilik o zaman gelince de bişy bulursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…