- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
valla bilmiyorum kızlar ! yok yok diye ağlayan krediyi üstümüze yıkan görümcenin oturduğu evi satsa 400.000 tl eder.ben çift maaşım sözde dikili ağacım yok hayatta. benim bekarken aldığım kıytırık bir evim var,hepsi o ! onunda borcunu oduyorum hala.ödemezsem çok sıkıntı yapar eşim biliyorum,ya ödemek bişey değil aslında ama zoruma giden bütün bunları yaparken bide bana bunları yapmaya mecburmusum muamelesi yapılması..eşim bilee !!! bana diyoki naapalım hayatım sonuçte ben evin tek oğluyum bunlar görevimiz!! cıldırıcam yaa.ben 2 aylık bebeğimi bırakıp işe başladım dogumdan sonra.cocugum hiç emmedi bu yüzden.bu konuda cok dertliyim zaten.ve suan bunları yazarken ağlıyorum çok kötü...çift maaş olmanın bir bedeli var...görümceler o gün senin,bu komşu benim gezerken,çocuklarını 2 yaşına kadar emzirirken ben 2 aylık bebeğimi bırakıp işe gittim...çok kötüyüm şuan...
vallahi kendimi senin yerine koydum çok sinir oldum benim babamda eşiniz gibi biraz ve annem sinir hastası oldu. Ben senin yerinde olsam yarın gider 40.000 bin lira kredi çekerim hemen bi araba alırım kendime tüm maaşımıda krediye bağlarım 2 yıla biter zaten kocanda geçindirsin evini bakalım verebiliyomu öyle ona buna para. Zaten bebeğinizde küçük ne dersane masrafı var ne marka takıntısı. Biraz zorlanırsınız 2 yıl ama olsun kendimi enayi gibi hissedeceğime zorlanırım hemde arabam olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?