çift maaş olmaktan nefret ediyorum !!!!

cift maaşli olmanın bedeli var yazmışınız.... aptalliğin bedeli var maaşli olmanın değil..

Eskilerde kalan bi kullanıcı yorumunu görene kadar tarihe bakmadım, aaa gelmiş mi yeniden derken tarih 2013

cocugunuz kac yasinda. ucretsiz izne ayrilin bence cocuk iki yasini doldurmadiysa. miras zamani hersey esit olsun derler kesin o uyaniklar. odemeyin haciz gelsin onlarin malvarliklarina.

Kendi maasimi kimseye koklatmam. Esinede verme. Kendi ödemek istiyorsa ödesin bakalim :)

Gayet haklısın tepkinin koy gerekirse bir cinnet bütün bir olayı çözer en olmadı işten ayrilirim de ne bu iki maaş var diye bütün bir eziyet milletin üstüne yıkılmak felan

O ne sacmalik yaa el ogullari batircak geri odemeye yanasmicak siz oduceksiniz valla k.bakmayin suc esinizde insan 1 duser 2 duser sizinde bi gelecegnz evladiniz var esinizi suclu buldum ben .benm esim olsa asla odemez

Ben olsam bir dakika bile düşünmez en kisa zamanda bosanirdim.kesinlikle.

Aynisini yapardim. Enayi miyim ben, onlar batirsin diye mi calisiyorum? Resti cekin ve geri adim atmayin.

Az bile yapmissin az bile demissin. Ortaligi yikar görümce kaynana kayinbaba herkesi kalaylardim. Enayimisin sen. Cocugunu birakip milletin borcunu ödemeye mi gidiyorsun ise?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…