çift maaş olmaktan nefret ediyorum !!!!

sakin izin vermeyin surekli onlara mi calisacaksiniz piskinlige baj

Sevmem para muhabbetini ama yaşadığımın yüzde 1 i değil... Durumum size Teselli olsun.

Hayırlı evlat olmak bu değil yaa kullandırmayın kendinizi

Görümce görmeyim ömrümce.. Biz de Hanımefendinin borcunu ödemesini bekliyoruz. Eşim ağzını açıp istemez. Üstelik durumları çok iyi, çok bir para değil ama ödemiyor. Üstelik ben izindeyim tek maaşız kredimiz var. Ben haram ediyorum inşallah kat kat çıkar da anlar. Sizin miktarlar çok fazlaymış daha büyük problem. Bu erkekler çok akılsız. Ücretsiz izin hakkın varsa izne çık. Eşin o zaman ödesin

Tepkini iyi vermişsin canım ama eşine de yazık napsın? Yok diyemiyor demek ki bide babası sonucta.. ama güzellikle söyleyebilir bizde sunun bunun taksidine girdik yardımcı olamam diye.. mecbur borc kiminse ödesin yani insanı aptal yerine koymasınlar.. dolandırıcılıktan bi farkı var, parayı kime verdiginden haberdar olması o kadar..

Yorumların hepsini okumaya sabrım elvermedi. İnanın çok bile sabretmişsiniz. Herkesin geçimi ayrı evi ayrı. Kaldı ki görümcelerin evleri de varmış. Ben olsam 400.000 liralık evde oturup babama borç yıkacağıma evimi satar daha uygun bir eve geçerim yine de borcumu öderim. Nasılsa arkalarını toplayan var diye umurlarında değil demek. Fakat eşinizin öncelikli sorumluluğu evini geçindirmek. Bir de bebeğiniz var. Onun rızkını yerken utanmıyorlar mı acaba?!
Madem çift maaş diye böyle yapıyorlar, eşiniz o borcu ödemekte kararlıysa siz de maaşınızı ailenize gönderin sizin adınıza biriktirsinler. Napayım hayatım sonuçta evlatlarıyım ihtiyaçları var vermek zorundayım iki yıl boyunca vs deyin. Tek maaşla hem borç ödeyip hem evi geçindirsin de anlasın.
Kaldı ki kendiniz ve bebeğiniz konusunda da alışverişten para harcamaktan çekinmeyin. Siz çekirdek ailesiniz, sonra kendi ailesi gelmeli. Parası çok artıyorsa kendinden kısıp göndersin.

2013 olduğuna bakmamışım bile okuyunca nasıl empati yaptıysam

kv kp iyi olsa kızlarının ve kendilerinin olan borcu size ödetmez... kusura bakma ama bende böyle ikş enayi bulsam bende iyi olurdum

onu teklif ettim zaten.hatta 2/4 sini biz ödeyelim ama onlarda ödesin bişeyler.kendimi kullanılıyor gibi hissdiyorum dedim.ama bana verdiği cevap; yokki,nerden odesinler !!!!!
borcu yaparken düşüncektiler. Bundan sonrada eve katlın olmasın maaşindan kuruş verme.

eşin önce kocan olarak size karşi görevini yerine getirsin. Evi dahi siz ödiyorsunuz.Kusura bakma ama resmen kulanılıyorsunuz. Ben olsaö bir dakikka durmam. Size ciddiye dahi almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…