slm kızlar.beni bilenler bilir,öyle eşiyle yada hayatıyla ilgili büyük sıkıntıları olan biri değilim aslında. eşime çok aşığım,oda bana.çok iyi bir evliliğimiz dünya tatlısı bir oğlumuz var.evleneli 2 yıl oldu,kayınpederin durumu çok iyi olmasına rağmen çift maaşız diye herşeyimizi biz kendimiz yaptık.çok şükür ödedik bitirdik borçlarımızı.sorunum kullanılıyoruz! eşimin evlenmeden önce ablasına çekmiş olduğu kredi varmış.biz evlenene kadar ödüyorlardı.ama biz evlendikten sonra ödemeyı bıraktı.işleri kötüymüşşş,biz ödeyelimmiş,daha sonra onlar toplu verceklermiişşş...miişş miişş... ödedik bitti 1.5 yıl oldu.toplam 15000 lira,ama hala ödemek adına ses bile yookk !! neyse düğün kaldı üzerimize,ablanın kredi kaldıı...geçenlerde babasının bir ödemesi varmış 3000 lira onu ödedi eşim...şimdide 17000 lira yine bir ödemesi çıktı kayınpederin.aslında bu borç iki görümcenin kocası ve kayınpederin birlikte girdikleri ama battıkları bir iş için çektikleri kredinin taksiti !!! ama iki enişte oralı olmadığı için borç kayınpedere kaldı,dolayısıyla yine eşime !!!! bende dün yemin ettim! bunuda ödersen bitiririm bu evliliği,sustukça beni kullanıyo senin ailen dedim.aslında kayınpeder ve kaynana cok ıyı ınsanlar.çokta severim.hiç suçları yok.adam naapsın damatlar yıktı üstüne,kredi kayınpederin üstüne.eşimde çok kararlı,babam odeyemicek gibi olursa mecbur öderim ben diyo.çift maaşız diye sürekli kullanıyo bizi görümceler ! yok yok diye ağlarlar ama bizden daha kaliteli yaşarlar.tamam bizim ödemeye gücümüz var,hiçbir maddi sıkıntımız yok,ama ben mecburmuyum milletin salaklıklarının bedelini ödemeye.bende dedimki eğer o parayı odersen ya evliliğimi bitiririm yada ailenden annen baban dışında tek bir allahın kulu benim evime giremez ! cok kötü bozuştuk.siz olsanız napardınız ???
eşimle güzel güzel konuştuum...bağırarak konuştum...mektup yaz demiş bi arkadaş,mektup yazdım anlattıımm :)) ama nafile ! adamın cevabı hazır,''iyide biz o parayı babama borç veriyoruz,ev satıp odeyecek bize'' diyor ! ama ev mev satıldığı yok.sadece bunu oyalıyorlar,buda inanıyor.yani kızlar anlicağınız ben bu parayı seve seve ödicem :)) damatlara bugüne kadar kayınpederin verdiklerinin,çektiği kredilerin hesabı yok.ama 2 yıllık evliyim benim evimde tek bir çöpü,üzerimde tek bir çeyrek altını yoktur.benim için yaptıkları tek güzel sey,evlerini bırakıp yanıma geldiler çocuğuma bakmak için.yanımda kalıyolar.ve benim çocuğuma cok iyi bakıyolar.cocugum cok mutlu onlarla.beni tek susturan şey çocucğumun çıkarları.burda bakıcı sıkıntısı var çünkü malesef.bu arada benim bekarken aldığım bir ev vardı,abim ev almayı düşünüyo ama serbest çalıştığı için kredi falan alamıyo.toplu parasıda yok.bende dün gece aradım onu,ev senin,nezaman eline geçerse o zaman ödersin dedim :))) git otur dedim.zaten ev memlekette.eşimede dedimki;madem alıştık malımızı mülkümüzü peşkeş çekmeye,birazda benim ailem nemalansın,evi aileme verdim dedim.''ee parası?'' dedi,eline geçerse verecek,birazda benim ailemde alacağımız olsun dedim :)) abimle konuştuk,bugüne kadar ödediğim birikmiş paramı verecek,geri kalan kredisinide kendi odeyecek evin.ama ben para aldığımı söylemicem eşime.koyucam bir kenara.o abimde alacağımız var sansın,çatlasın hırsından ve anlasın istiyorum nasıl bir duygu olduğunu
cnm öyle diyosunda ben evlendiğimden beri sürekli bişey çıkıyo.benim ailem tek kuruş istemez bizden.benim maaşım eşimden daha fazla mesela,ama benim ailem demezki benim kızımda calışıo onu gönderin bunu gönderin diye.ben insanlar için çalışmaktan bıktım artık ! ne yani bunudamı ödeyeyim? eşime dedim,bunu ödeyince sırada ne var ??? cok gerginim.sabaha kadar yatmadım
cnm öyle diyosunda ben evlendiğimden beri sürekli bişey çıkıyo.benim ailem tek kuruş istemez bizden.benim maaşım eşimden daha fazla mesela,ama benim ailem demezki benim kızımda calışıo onu gönderin bunu gönderin diye.ben insanlar için çalışmaktan bıktım artık ! ne yani bunudamı ödeyeyim? eşime dedim,bunu ödeyince sırada ne var ??? cok gerginim.sabaha kadar yatmadım
Yürü arkadaşım kim tutar seni aynı senin durumundaydım , daha fazla dayancnm öyle diyosunda ben evlendiğimden beri sürekli bişey çıkıyo.benim ailem tek kuruş istemez bizden.benim maaşım eşimden daha fazla mesela,ama benim ailem demezki benim kızımda calışıo onu gönderin bunu gönderin diye.ben insanlar için çalışmaktan bıktım artık ! ne yani bunudamı ödeyeyim? eşime dedim,bunu ödeyince sırada ne var ??? cok gerginim.sabaha kadar yatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?