Çiftler arasında fiziksel uyum şart mıdır ?

Fiziksel uyum şart mı ?

• Şart

OY: 110 51,2%
  • Değil

OY: 105 48,8%

• Ankete Katılan
    215
Gerçekten çok haklısınız

Bende severim öyle
Ya insanların dediğinede bakmayın. Ne mavi gözlü 1.80 linkler havada uçuşuyor hayaller ama gerçekler boy uzatan kundura ile bitiyor. Evet önemli mi önemli ama size çekici gelsin kafi.. Sonuçta mahremini siz göreceksiniz, siz öpeceksiniz. Millet bol keseden atar şöyle böyle diye kendilerine gelince huyu güzel olsun ile olayı baglarlar. Sizin için nasıl çekici ise bence denemeye değer :)

Halalarım öyle derdi hep
Ya benim halam da bir gün bana cinsellik çok önemli evlilikte dedi. Bende nasıl anlıcam ki şans işi demiştim, bana taktik vermişti. Eğer dik merdivenlerden dinlenmeden çıkıyorsa iyidir dinleniyor ondan olmaz diyeşu an fark ettim ki hiç bir ilişkimde buna dikkat etmedim

Konuyu okumadan ilk tensel uyum diye anladım görünüş açısından uyum bence önemli değil,sonuçta o adamla sen beraber vakit geçireceksin her anlamda,o konuşanlar değil...senin içine sinmesi mühim

Hahahah halan baya iyiymiş bu konuda

Evet biraz o var, ilginçtir kaslı erkek bana çekici gelmiyoromuz seviyorum ama mesela kadir inanır gibi heybeti kendiliğinden olanlar çeker ilgimi, omuzlu insana döner bakarım hemen
Ahahah yok zevkimiz farklı o zaman kadir madir almayım

Valla arkadasiniz; 'ben dobrayimdir bak tatlım, dost aci soyler' ayagina once sizi gömmüş, sonra karsi tarafa bi yonelmis ama, samimiyetsiz geldi. Ayrıca da neyse ne, siz begendikten, hoşlandiktan, deger verdikten sonra kime ne allasenn..

siz adami begeniyor musunuz .bu cok onemli ay benim kocam cok yakisikli diye dusunuyorsunuz olur .ama kusurlari boyu saci kasi hosunuza gitmiyorsa olmaz zamanla gozunuze batar cunku tipini begenmediginiz adam

Arkadaşımın biri bana boyuna göre buldunda huyuna göre bulamadın derdi doğru söylemişti. Benim için tip onemli değidi hiçbir zaman ama yaş aldıkca biraz önem verseymişim diyorum babam ve genelde herkes nerden buldun derler eşim için bana çirkin gelmiyor nebilim sen seviyorsan sorunyok ben kimseyi dinlemedim evlendim iyiki evlendim iyi karekterde bir insan ( birazda kadın ruhundan anlasa) hepsi bir arada olmuyor demekki için basıl rahat ediyorsa öyle yap kimseye kulak asma

Bence uyumlu olmak güzel olur ama önemli olan ilişki yaşayanların birbirini nasıl gördüğü. Ayrıca arkadaşınızı bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim zira çok hadsiz buldum. Asla insanların ilişkisi hakkında bu şekilde yorum yapılmamalı. Yarın bir gün kendisi birine aşık olursa ve siz ona böyle bir şey derseniz eminim size o kadar sakin yaklaşmayacaktır. Bir de ilişkilerinize arkadaş karıştırmayın kesinlikle. Kimin niyeti ne bilemezsiniz.

Begendiysen sorun yokta madem sormuşsun.evet önemli, bir sevgilim vardı cocugun tipi iyiydi ama benden kısaydı ben uzundum birazcik ondan.sonra bu birgun telde konuşurken gülüyor 'bir akrabamiz görmüş bizi bana kizin yaninda cocugu gibi duruyorsun 'demiş.. ben bundan bir sogudum bi buz oldum. Sonra ayrildim ben cabuk etkilenirim insanlarin sozlerinden bu konuyu açtığına göre sende öylesin.. icine sinmiyorsa bitirmelisin

Sen dert etsen sorun vardı ama senın dıkkatını bıle cekmemış .Gecen bırıyle gorustum boyu upuzundu aramızda konuşacak tek bır kelıme bıle yoktu zaten benım fızıgım çok uzun erkegı kaldırmıodu .Bence sallama .Umarım senı anlayan aynı dılde konultugunuz bırbırınızle yan yana durmaktan zevk aldıgın bırı cıkar karsına ,Karsımıza

Eki Görüntüle 2949822
Zamanında karikatürü çizilmiş. Yorum sizin
Aklim yolu bir cogunluk onemsiz yazmis... Ben sanmıyorum kimsenin fiziksel uyuma onem vermeyecegini.yazanlarin esleriyle fiziksel uyumu var bence.yoksa asagidaki foto herseyi acikliyor aslinda.kim ister böyle bir sevgili eş

Eklentiler

• IMG_20211111_012040.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 34
Biz uyumluyuz bunları problem etmeyin bence kalbinizin ne dediği önemli

sizin düşünceniz önemli. ama etraftan insanlar böyle konuşunca da soğutuyor bazen.
benim eşim de tanıdığımda sevgiliyken manken gibiydi, herkes dönüp bakıyordu ben sevgiliyken kıskanmayıp kendimle gurur duyuyodum iyi tavladım gözü bir beni görüyor diye
şimdi baya kilo aldı göbeği aşırı çıktı obez kategorisinde bile olabilir. keşke eskisi gibi olsa diye içimden geçiyor ama artık çok zor

Aman kıme ne ya elektrik varsa okdır erkeğın guzelıne çırkınıne bakılmaz karekterıne bakılır der buyukler boşversene

başlığı görünce fiziksel çekim, cinsel uyum gibi bişey sanmıştım. gerçekten çok gereksiz konuşmuş arkadaşınız.

Benim tek sorunum boy idi.
Kendim 1.70 cm çok uzun değilim ama eşim/erkek arkadaşım uzun olsun istedim.
Bir çocukla görüşüyordum 1.72 falandı ben ondan daha iri duruyordum, istemedim
Herhalde ondan kaldı bana da.
Eşim 1.87 falan belki daha uzundur ama yanımda gayet iyi duruyor.

Bence şarttır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…