Gerçekten çok haklısınızSiz beğenmiyorsanız sıkıntı büyükte başkası beğenmiyorsa çokta umurunuzda olmamalı bence.
Bir arkadaşım var asla kimseyi beğenmiyor yanına yakıştıramıyor başka çiftlere de bu buna nasıl bakmış falan diyor.Kimsenin ne yaşadığını nereden bu ilişkilere geldiğini bilemeyiz onların gözünden birbirlerini göremiyoruz diyorum anlatamıyorum yıllardır o geldi aklıma birden.
Ya insanların dediğinede bakmayın. Ne mavi gözlü 1.80 linkler havada uçuşuyor hayaller ama gerçekler boy uzatan kundura ile bitiyor. Evet önemli mi önemli ama size çekici gelsin kafi.. Sonuçta mahremini siz göreceksiniz, siz öpeceksiniz. Millet bol keseden atar şöyle böyle diye kendilerine gelince huyu güzel olsun ile olayı baglarlar. Sizin için nasıl çekici ise bence denemeye değer :)Bende severim öyle
Ya benim halam da bir gün bana cinsellik çok önemli evlilikte dedi. Bende nasıl anlıcam ki şans işi demiştim, bana taktik vermişti. Eğer dik merdivenlerden dinlenmeden çıkıyorsa iyidir dinleniyor ondan olmaz diyeHalalarım öyle derdi hep
Hahahah halan baya iyiymiş bu konudaYa benim halam da bir gün bana cinsellik çok önemli evlilikte dedi. Bende nasıl anlıcam ki şans işi demiştim, bana taktik vermişti. Eğer dik merdivenlerden dinlenmeden çıkıyorsa iyidir dinleniyor ondan olmaz diyeşu an fark ettim ki hiç bir ilişkimde buna dikkat etmedim
Ahahah yok zevkimiz farklı o zaman kadir madir almayımEvet biraz o var, ilginçtir kaslı erkek bana çekici gelmiyoromuz seviyorum ama mesela kadir inanır gibi heybeti kendiliğinden olanlar çeker ilgimi, omuzlu insana döner bakarım hemen
Siz o arkadaşiniza 10 üzerinden kaç verirsiniz?Hahaha aynen benden niye 3 puan kırdı ya soracam yarın
Arkadaşımın biri bana boyuna göre buldunda huyuna göre bulamadın derdi doğru söylemişti. Benim için tip onemli değidi hiçbir zaman ama yaş aldıkca biraz önem verseymişim diyorum babam ve genelde herkes nerden buldun derler eşim için bana çirkin gelmiyor nebilim sen seviyorsan sorunyok ben kimseyi dinlemedim evlendim iyiki evlendim iyi karekterde bir insan ( birazda kadın ruhundan anlasa) hepsi bir arada olmuyor demekki için basıl rahat ediyorsa öyle yap kimseye kulak asmaMerhaba,
Yepyeni bir konuyla karşınızdayım.Yeni biriyle tanıştım.Yaklaşık 3 hafta oldu.Hoşlantımda var yani heyecanlanıyorum onun yanına giderken.Beraber vakit geçirmek çok keyifli , kibar bir insan gerçekten tam bir salon erkeği kendisi, işlerimiz birbirine uygun , zevklerimizde keza öyle.
Ancak birkaç arkadaşımla tanıştırdım bizi pek birbirimize yakıştırmadılar.Annemde biraz mırın kırın etti.Hafif kilolu bir insan bende uzun zayıf.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü açıkçası halbuki ona fikrini sormamıştım bile.
Yani işin açıkçası onlar söyleyene kadar pek dikkat etmemiştim.Ne diyorsunuz hanımlar bu konuda merak ettim.Siz ve eşlerinizin fiziksel uyumu nasıl ? Aslında pek sallamam bu tarz düşünceleri ama sorayım dedim dayanamadım
Sen dert etsen sorun vardı ama senın dıkkatını bıle cekmemış .Gecen bırıyle gorustum boyu upuzundu aramızda konuşacak tek bır kelıme bıle yoktu zaten benım fızıgım çok uzun erkegı kaldırmıodu .Bence sallama .Umarım senı anlayan aynı dılde konultugunuz bırbırınızle yan yana durmaktan zevk aldıgın bırı cıkar karsına ,KarsımızaMerhaba,
Yepyeni bir konuyla karşınızdayım.Yeni biriyle tanıştım.Yaklaşık 3 hafta oldu.Hoşlantımda var yani heyecanlanıyorum onun yanına giderken.Beraber vakit geçirmek çok keyifli , kibar bir insan gerçekten tam bir salon erkeği kendisi, işlerimiz birbirine uygun , zevklerimizde keza öyle.
Ancak birkaç arkadaşımla tanıştırdım bizi pek birbirimize yakıştırmadılar.Annemde biraz mırın kırın etti.Hafif kilolu bir insan bende uzun zayıf.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü açıkçası halbuki ona fikrini sormamıştım bile.
Yani işin açıkçası onlar söyleyene kadar pek dikkat etmemiştim.Ne diyorsunuz hanımlar bu konuda merak ettim.Siz ve eşlerinizin fiziksel uyumu nasıl ? Aslında pek sallamam bu tarz düşünceleri ama sorayım dedim dayanamadım
Aklim yolu bir
Biz uyumluyuzMerhaba,
başlığı görünce fiziksel çekim, cinsel uyum gibi bişey sanmıştım. gerçekten çok gereksiz konuşmuş arkadaşınız.Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?