Çiftler arasında fiziksel uyum şart mıdır ?

Fiziksel uyum şart mı ?

• Şart

OY: 110 51,2%
  • Değil

OY: 105 48,8%

• Ankete Katılan
    215
Bende fiziksel uyum derken ten uyumunu kastettiniz sandim, oyumu ona göre verdim. Bence başkalarının dediğini takmayin ya, zaten emin olsaniz burda konus acmazdiniz diye düşünüyorum. Bi şans verin, akışına birakin, bakalım sonucu ne olacak. Bende suan bir beyle görüşüyorum, boyu 173, ama çekim çok yüksek olduğu icin gözüme batmıyor.

10 uzerinden puanlama gençler arasinda cok yaygin.
Arkadasiniz da sizi guzel buluyor belli ki.
Yani evet bazi insanlar daha guzeldir, bazilari sevimlidir bazilari gorece daha az hoş bulunabilir ve arkadasinizsa fikrini belirtebilir.

Ben de arkadaslarimi daha guzel bulurum.
Hani belki de arkadasim cirkindir ama bana daha guzel geliyordur, sevdigim icin boyle dusunuyorumdur belki.
Niyetinden eminseniz arkadasinizin yorumuna takilmayin.
Adam da sizin icinize sindiyse, hayirli olsun.
Guzel seyler yasarsiniz insallah.

İş aşık olmakta bitiyor. Aşk kusurları görünmez yapamaz ama gözede batırmaz.

Benim eşim göbekli, "senin üstüne ben iki tane doğurdum sen hala doğuramadın" diye takılıyorum arada.
Aramızda sadece iki yaş fark olmasına rağmen minyon oluşumdan dolayı daha genç gösterdiğimi söylerler.
Ama hiç biri beni ilgilendirmiyor ben yakıştırıyorsam, aramızda çekim varsa başkasına laf düşmez.

Oyumu tensel cekim gibi algilayarak verdim. Ama fiziksel olarak da biraz uyum lazim şimdi. Uzun inceysen tiknaz biriyle yatakta da rahat edemezsin ki. Doggy falan bi anlamsiz kalır :) bayandan kisa erkek olmamali ya. Ayni boy hadi bi derece. Yani ben disardan nasi gorundugumden cok bunlari düşünürüm. Ayrica yanima yakisio mu gibi bi acabam varsa o zaman zaten pek sevemem de.

sen arkadasına guzellik üzerinden kac verirsin?

Aaa Leyla tipsiz miymiş?

Bence tip değilde fizik önemli boy u uzun olmali ve sizden kilolu olmali bence yüz guzelligi aranmamali erkekde :) fizik onemli :)
Evlenince adamlar gobege bagliyo yalniz, kalmiyo fizik mizik, 3 sene sonra koca gobekli bi maymunla basbasa kalmak var o hesapla, ben sahsen tipsiz adam sevmem, isterse atletizm sampiyonu olsun.

Evlenince adamlar gobege bagliyo yalniz, kalmiyo fizik mizik, 3 sene sonra koca gobekli bi maymunla basbasa kalmak var o hesapla, ben sahsen tipsiz adam sevmem, isterse atletizm sampiyonu olsun.

Yakisikli olup koca bir göbek bağlayinca da güzel durmaz ki.

Ne maymun gibi, ne çook yakisikli en iyisi ortalama bir tip ve göbek bağlamamak

fiziksel uyumumuz pek yok ben eşimden kısayım amann ne yapalım önemli olan kalp uyumu hayat uyumu gerisi boş

Yakisikli olup koca bir göbek bağlayinca da güzel durmaz ki.

Ne maymun gibi, ne çook yakisikli en iyisi ortalama bir tip ve göbek bağlamamak
Olsun yakisikli olursa vasat bi vücudu bunyem kabul eder benim benim icin onemli olan suratina bakinca icine fare kacmis gibi ciklememem, tip daha onemli benim icin, yemege gitsen 3 saat adamin yuzune bakiyosun, baska bi yerine bakmiyosun

Ben bilemedim tam ama, sen adamı beğenmişsin, için kıpır kıpır olmuş. Dİğerlerinin dediği neden önemli olsun ki? Tensel uyumu kastetmiyorsun anladım. Dünyada sarışınla esmer, ne bileyim, siyahi ile bembeyeaz insan da beraber oluyor. Bence diğerleri böyle bir şey dediği an sen adamı beğendiysen, ben beğendim demelisin (hafif de sizi ilgilendirmez tavrı ile.)

Angelina Brad çifti hariç iki tarafın da aşırı güzel olduğu çift görmedim ben daha. Genelde taraflardan biri daha çirkin demeyelim de daha vasat oluyor. Adama bak bir de yanındaki kadına bak ya da tam tersi durumları da çok oluyor ama kime ne? Gönül kimi severse en güzel odur, önemli olan sizin nasıl gördüğünüz. Bir de tabi ki insanın karakteri çok daha önemli, bazen öyle kötü karakterli insanlarla karşılaşıyorum ki dünya güzeli de olsa gözüme çirkin geliyor.

Katılıyorum. Ya beğenmek öyle bir şey ki, elbette fiziksel tarafı ağır basıyor ama öyle bir şey yapıyor ki o an sana o kişi yakışıklı geliyor. Öncesinde elbette fiziksel bir şeyi ile ilgini çekiyor, ne biliym beni eller etkileyebiliyor ya da kaşlar. O sadece ilgi oluşturuyor, am sonrasında bi rşey yapıyor , bu çok belli bir şey değil, o beğenmeyi kelebeklere çevbiriyor. O yüzden ne bileyim , fuyum da bir yere kadar yani.

Kanaat önderi gibi her konuda fikir beyan eden insanlardan nefret geldi. Bu tiplerle arkadaşlığınızi gözden gecirmeniz gerekiyor.
Daha denicek söz kalmamıştır. Katılıyorum bin beş yüz kez. Konu sahibi dikkatimi çekmemişti onlar diyene kadar demissin demekki sen öyle görmemişsin. Bu insanlar ne kadar hadsiz ya hu. Benimde bazen arkadaşlarımın yanina yakistiramadiklarim oluyor ama ilişkileri devam ederken asla söylemem çünkü kız beğenmiş her şeyden önce onun beğenisine saygısızlıktır bence.

Konuya cevabim,birbirine tam uyumlu çiftler zaten hep azdır. Ya erkek yakışıklı kalıyor ya da kadın daha güzel. Benim çevremdeki çiftlerin yüzde 90'nı böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…