- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
yani yüzükler gümüşmü uygun olur alyansmı nasıl birşey olmalı diyorum :)
Biz alyans aldık canım beyaz altın

Sıra evlilik yüzüğümüze geldi, e 7 senedr takıyoruz artık yeter dimi

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani yüzükler gümüşmü uygun olur alyansmı nasıl birşey olmalı diyorum :)
herkesin ne romantik anıları var yüzükleriyle bizde almayı ben istedimgeçen sene ayrı şehirlerde okuduk üniversiteyi kıskanıyorum ne yapim:) yolda yürürken taktık ama şimdi içimizi ısıtıyor görüyorum yüzüğü kararınca özenle temizliyor
bizim ilk amacımız ciddi bir ilişkimizin olduğunu daha çok belli etmekti ama çok güzel onun yüzüğünü taşımak.. keşke üniversite dönemi çabuk bitse de adı "kendi aramızda" olmasa:122:
bu arada bayanlar kararmış gümüşü külden başka temizleyebilen birşey var mı malum yazın çok çabuk kararıyor terden...
herkesin ne romantik anıları var yüzükleriyle bizde almayı ben istedimgeçen sene ayrı şehirlerde okuduk üniversiteyi kıskanıyorum ne yapim:) yolda yürürken taktık ama şimdi içimizi ısıtıyor görüyorum yüzüğü kararınca özenle temizliyor
bizim ilk amacımız ciddi bir ilişkimizin olduğunu daha çok belli etmekti ama çok güzel onun yüzüğünü taşımak.. keşke üniversite dönemi çabuk bitse de adı "kendi aramızda" olmasa:122:
bu arada bayanlar kararmış gümüşü külden başka temizleyebilen birşey var mı malum yazın çok çabuk kararıyor terden...
karbonat canım:)
hemen beyazlatıyor yüzüğü, karbonat kararıyor![]()
karbonatla ovuyor muyuz yoksa içine atmak yeterli oluyor mu:)
kendi aralarında yüzük takmak demek;kendin çalıp kendin oynamak demektir.zaten genelde böyle kendi aralarında yüzük takanlar kısa bir süre ayrılık kararı alırlar nedense.
Hoş olmayan şeyler söyleyip kendi kendilerine genelleme yapan arkadaşlara cevap vermek bile istemiyorum
Bırakalım onlar öyle düşünmeye devam etsinler
Herkesin kendi seçimi sonuçta bi konuya yorum yaparken de kırıcı olmaktan çekinmeli insan ama bizde saygı yok malesef....