çiftlerin kendi aralarında yüzük takması

yani yüzükler gümüşmü uygun olur alyansmı nasıl birşey olmalı diyorum :)

Biz alyans aldık canım beyaz altın :34:
Sıra evlilik yüzüğümüze geldi, e 7 senedr takıyoruz artık yeter dimi :9:

Son düzenleme:
herkesin ne romantik anıları var yüzükleriyle bizde almayı ben istedim:1: geçen sene ayrı şehirlerde okuduk üniversiteyi kıskanıyorum ne yapim:) yolda yürürken taktık ama şimdi içimizi ısıtıyor görüyorum yüzüğü kararınca özenle temizliyor:61:

bizim ilk amacımız ciddi bir ilişkimizin olduğunu daha çok belli etmekti ama çok güzel onun yüzüğünü taşımak.. keşke üniversite dönemi çabuk bitse de adı "kendi aramızda" olmasa:122:

bu arada bayanlar kararmış gümüşü külden başka temizleyebilen birşey var mı malum yazın çok çabuk kararıyor terden...

Bir arkadaşım cifle ovdugunu söylemişti hani şu ocak silerken kullandıgımız cif varya işte o:34:

Ben hiç hoşlanmıyorum.Çünkü deli gibi kıskanıyorum:D O yüzüğün ağırlığını taşıyabilecek olanlar takmalı yalnızca nokta.

herkesin ne romantik anıları var yüzükleriyle bizde almayı ben istedim:1: geçen sene ayrı şehirlerde okuduk üniversiteyi kıskanıyorum ne yapim:) yolda yürürken taktık ama şimdi içimizi ısıtıyor görüyorum yüzüğü kararınca özenle temizliyor:61:

bizim ilk amacımız ciddi bir ilişkimizin olduğunu daha çok belli etmekti ama çok güzel onun yüzüğünü taşımak.. keşke üniversite dönemi çabuk bitse de adı "kendi aramızda" olmasa:122:

bu arada bayanlar kararmış gümüşü külden başka temizleyebilen birşey var mı malum yazın çok çabuk kararıyor terden...

Sert tüylü hali sürtün ya da dis macunuyla ovun.Kesin çözüm:)

Liseliler yüzünden çok saçma bulmaya başladım bende. :19:Önceden çok hoşuma giderdi, ciddi bi ilişkinin sembolü olarak gelirdi ama şimdi her sevgili olan daha 1. ayı dolar dolmaz yüzük takıyor ve ben saçma buluyorum.:51: O yüzden şimdiki düşüncem nişanlanmadan yüzük takmamak. :36::36:

takılabilir tabiki... ama o yüzüğü takmayı hak edecek birisi olması lazım öncelikle.

karbonat canım:)
hemen beyazlatıyor yüzüğü, karbonat kararıyor:1:

kendi aralarında yüzük takmak demek;kendin çalıp kendin oynamak demektir.zaten genelde böyle kendi aralarında yüzük takanlar kısa bir süre ayrılık kararı alırlar nedense.

Bizimde 2 senelik bir ilişkimiz var ve onun isteğiyle takmıştık pişmanda değilim aslında güzel bir duygu :)

bizde 23 nisanda taktık daha doğrusu benim haberim yoktu birden taktı parmağıma ben sevmiyorum yüzük takmayı ama sevgilimin isteğiyle onun yanında takıyorum ama gereksiz buluyorum :1:

kendi aralarında yüzük takmak demek;kendin çalıp kendin oynamak demektir.zaten genelde böyle kendi aralarında yüzük takanlar kısa bir süre ayrılık kararı alırlar nedense.

Bu yoruma katılmıyorum canım çok çirkin bir yorum kendin çalıp kendin oynamaktır :50: Ne demek bu .. Sen isteyerek takarsan bazı şeylerin gidişatını görürsen neden öyle olsun..
Her önüne gelenle takmayacaksın herhalde..Tak ayrıl tak ayrıl ..
Ben taktım asla pişman olmadım.Ayagını saglam basacaksın.Ailemde tebrik ediyor seçimim için..
İstisna canım senin dediğin..

Hoş olmayan şeyler söyleyip kendi kendilerine genelleme yapan arkadaşlara cevap vermek bile istemiyorum
Bırakalım onlar öyle düşünmeye devam etsinler:ssz:
Herkesin kendi seçimi sonuçta bi konuya yorum yaparken de kırıcı olmaktan çekinmeli insan ama bizde saygı yok malesef....

Son düzenleme:
Hoş olmayan şeyler söyleyip kendi kendilerine genelleme yapan arkadaşlara cevap vermek bile istemiyorum
Bırakalım onlar öyle düşünmeye devam etsinler:ssz:
Herkesin kendi seçimi sonuçta bi konuya yorum yaparken de kırıcı olmaktan çekinmeli insan ama bizde saygı yok malesef....

Çok haklısın canım.

Back
X