evin çok güzel Allah huzurla oturmayı nasib etsin .
Duvar rengine bayıldım kum beji sanırım hangi markanın ?
Gelinciğim saatine,tabloya ve köşe takımına ayrı bayıldım
çok güzel,sade huzurlu bi ev olmuş
güle güle oturun tatlım
Sağlıkla mutluluklar dilerim..... iyi günlerde kullan canım
tatlım güle güle oturun çok güzel olmuş allah ayırmasın düğün resimlerin nerde göremedm?
cnm benim ewine bayılldımmmmmmmmmmmmmmm:))) nazar değmesin her fotoda maşalllah dedim:))sade temiz boll ışıklı huzur dolu bi ew:)) Allah daim etsin inşallah..darısı başıma nişanlıyım ben böle yeni gelin ewlerine bakmayı çok sewıorum...napimm
saatine bayıldım acaba internetten falan alamazmıyım.aldıgın yerın adresı yada ismini biliomusun canım minnettar kalırım sana:))))
<Koltukların
tabloların
ve yatak ortun cok hosuma gıttı
ALLAH mesut etsın ıns
evin çok güzel canım duvar çıkartmaların falan hersey yerli yerinde.bende nişanlıyım vede eşyalarımı aldık ama evim belli olmadığı için kafamda oturtamıyorum nasıl duracağına dair.hayaliyle yaşıyorum evimin.yataştan redondo oturma gurubunu aldık krem rengi açık.krem ve kahve ağırlıklı olcak salonum.yatak odamda siyah beyaz ama beyaz ağırlıklı kilimin filamingo yatak odaısnı aldık.beyaz eşyalarımızda hazır.geriye halı prede tablo masa falan ayrıntılar kaldı.Allah banada böle güzel bi ev nasip etsin en yakın zamanda tek dileğim..mutlu günlerde kullan evinin ışığı hiç sönmesin inşallah.mutluluklar..
saatin,gri koltukların va tablona bittim...güzel günlerde hep sağlıkla huzurla oturun inşallah
saati ve koltukların rengini oturma odasındaki tabloyu çok beğendim televizyonun olduğu bölüm biraz karışık geldi bana ii günlerde yaşa
Şirin ve huzurlu bir eviniz var..Hayırla ve aşkla oturun ınşaallah..
Saat iki taraflı mı ? Birde nereden ve kaça aldınız , eğer mahsuru yoksa ?
en çok tabloları duvar saatini bide yatak odasını beğendim nerden aldın acaba yatak odanı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?