Çiğdemkök'ün evi..( 3aylık evim )

evin çok güzel Allah huzurla oturmayı nasib etsin .

Duvar rengine bayıldım kum beji sanırım hangi markanın ?

Gelinciğim saatine,tabloya ve köşe takımına ayrı bayıldım
çok güzel,sade huzurlu bi ev olmuş
güle güle oturun tatlım

evin çok güzel Allah huzurla oturmayı nasib etsin .

Duvar rengine bayıldım kum beji sanırım hangi markanın ?

Teşekkür ediyorum canım... Biz yeni ev tuttuk yani biz boyamadık onlar boyamış kum beji ama hangi markanın bilemiyorum..

Gelinciğim saatine,tabloya ve köşe takımına ayrı bayıldım
çok güzel,sade huzurlu bi ev olmuş
güle güle oturun tatlım

Sağol jeancım çok teşekkür ediyorum..Eşim almış tabloyu onun zevki :) daha güzelleri senin olur inşallah...

Sağlıkla mutluluklar dilerim..... iyi günlerde kullan canım

Amin cnm Teşkkür ediyorum

çiğdemcim annemin de adaşısın,çok zevkli bir evin var güle güle oturuun :)
salonuna bayıldımm, özellikle aynan ve saatin çok hoş,güzel gunlerinizde oturuun

Aaa ne güzel babannem çok beğenerek koymuş ismimi çiğdem çiceğini çok severmiş halada söyler benim kızımın çiceği diye :) Saol cnm çok teşekkür ederim güzel yorumların için ellerine sağlık

tatlım güle güle oturun çok güzel olmuş allah ayırmasın düğün resimlerin nerde göremedm?

cnm benim ewine bayılldımmmmmmmmmmmmmmm:))) nazar değmesin her fotoda maşalllah dedim:))sade temiz boll ışıklı huzur dolu bi ew:)) Allah daim etsin inşallah..darısı başıma nişanlıyım ben böle yeni gelin ewlerine bakmayı çok sewıorum...napimm
saatine bayıldım acaba internetten falan alamazmıyım.aldıgın yerın adresı yada ismini biliomusun canım minnettar kalırım sana:))))

<Koltukların
tabloların
ve yatak ortun cok hosuma gıttı
ALLAH mesut etsın ıns

evin çok güzel canım duvar çıkartmaların falan hersey yerli yerinde.bende nişanlıyım vede eşyalarımı aldık ama evim belli olmadığı için kafamda oturtamıyorum nasıl duracağına dair.hayaliyle yaşıyorum evimin.yataştan redondo oturma gurubunu aldık krem rengi açık.krem ve kahve ağırlıklı olcak salonum.yatak odamda siyah beyaz ama beyaz ağırlıklı kilimin filamingo yatak odaısnı aldık.beyaz eşyalarımızda hazır.geriye halı prede tablo masa falan ayrıntılar kaldı.Allah banada böle güzel bi ev nasip etsin en yakın zamanda tek dileğim..mutlu günlerde kullan evinin ışığı hiç sönmesin inşallah.mutluluklar..

saatin,gri koltukların va tablona bittim...güzel günlerde hep sağlıkla huzurla oturun inşallah

saati ve koltukların rengini oturma odasındaki tabloyu çok beğendim televizyonun olduğu bölüm biraz karışık geldi bana ii günlerde yaşa

Şirin ve huzurlu bir eviniz var..Hayırla ve aşkla oturun ınşaallah..

Saat iki taraflı mı ? Birde nereden ve kaça aldınız , eğer mahsuru yoksa ?

Çok teşekkür ederim cnm... Darısı senin başına daha iyileri daha güzelliri olsun inşallah... saati adapazarından hediyelik eşya satan küçük bir dükkandan aldık her gelen soruyor onu hatta bi akrabamız baya bir uğraş verdi bulmak için istanbula falan gitti ama son durum ne bilmiyorum :) ama internetten bakabilirsin...

<Koltukların
tabloların
ve yatak ortun cok hosuma gıttı
ALLAH mesut etsın ıns

Amin cnm çok Teşekkür ederim.. Yatak örtümü anneciğim yaptı o boncukları tek tek o işledi

Bende senin gibiydim çok hevesliydim ne görsem alırdım nasıl yapsam ne renk olsa diye hep düşünüyordum ama ev tutulunca hepsi çorap söküğü gibi geliyor cnm eminim çok güzel bir evin olucak.. Beyaz evde mobilyada çok şık duruyor zaten..Amin cnm rabbim hiç birimizin evinin ışığını söndürmesin... Darısı başına:81:

saatin,gri koltukların va tablona bittim...güzel günlerde hep sağlıkla huzurla oturun inşallah

Çok teşekkür ediyorum cnm.Amin inşallah.. Koltukları ben beğendim renklerini ben seçtim tablolar ve saat eşimin seçimi

saati ve koltukların rengini oturma odasındaki tabloyu çok beğendim televizyonun olduğu bölüm biraz karışık geldi bana ii günlerde yaşa

Televizyon orası tam bitmede cnm oyüzden koymıycaktım ama eşim yinede koy dedi arkasına duvar kağıdı yapılcak altınada beyaz masa yaptırıcaz o zaman düzene giricek inşallah :)

Şirin ve huzurlu bir eviniz var..Hayırla ve aşkla oturun ınşaallah..

Saat iki taraflı mı ? Birde nereden ve kaça aldınız , eğer mahsuru yoksa ?

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim herkeze nasip etsin.. evt saat 2 taraflı bir tarafı roma rakamı diğer tarafıda gördüğünüz gibi küçük bir saatçi dükkanıydı adazarında 150 liraya aldık cnm adamla baya bir pazarlığa girdikte

en çok tabloları duvar saatini bide yatak odasını beğendim nerden aldın acaba yatak odanı canım

Teşekkür ediyorum cnm yatak odasını eşimin bir arkadaşının dükkanından aldık ordaki en güzel yatak odası buydu istanbuldan geliyormuş mobilyalar ama markalarını inan bilmiyorum eşime sorarım ama akşama tmm cnm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…