Çiğdemkök'ün evi..( 3aylık evim )

güle güle otur cnm.
evin çok güzel
zevkle döşenmiş

harika yaa içimi açı bu ev güle güle oturun canım buarada yeni gelin evimi bu

köşe takımı,tablo,duvardaki saat ve stickere bayıldım
güle güle oturun

sağlık ve huzurla oturmanızı dilerim ev sizemi ait..

amin cnm benim tüm isteyenlere wersin Rabbim:)bu arada internetten aradım ama baska bişiler cıkıo saatin adı ne ne die arayım..ayyy böle başını ağrıtıorum ama cokkk beğendim napım kusuruma bakma artık..bi bulayım dile benden ne dilersen ewliliğe war daha ama eşyalarımızı nişanlımla şimdiden alıyoruz ufak tefek olanları tabi:) cewap werırısen cok sewınırım tatlım

çok güzel huzur veriyor fotograflardan bile...
köşe koltuk çok rahat olmalı, çok da şık görünüyor...
huzur içinde güzel günlerde oturursunuz inşaAllah ...

köşe takımının olduğu odandaki halı nasıl bişey shaggy mi şu kalın ipli olanlardanmı şekerim.ben arıyorum ama bulamıyorum :2::2::2:

köşe takımının olduğu odandaki halı nasıl bişey shaggy mi şu kalın ipli olanlardanmı şekerim.ben arıyorum ama bulamıyorum :2::2::2:

shaggy cnm ama kalın evet aralarında düz kalın iplerde var.. Hlının arkasında apex yazıyor garden serisi internetten bak cnm daha yakından resmi var orda...

Cnm özel msj yazamıomusumben yeniyimde:)))) sennn bi harikasınnnn:)))) anladın sen onu...:))))) senisewıom sewıommm sewıommm..........:))))))))))))))))))tesekkür edrimmm...... 100 msj dolsun ilk işim sana özel msj atmak olucakk

ben apex in sitesine baktım seninki tajmahal serisinden mi sitede de çok güzel görünüyor

Bence bu tarz bir halı almayın..Evet şık duruyor fakat temizliği çok zor..Her ne kadarda antibakteriyel densede çok fazla toz ve kir barındırıyor iplerin arasında..

Bence evler için en uygunu ince kilimler.. Heleki çocuk olduktan sonra..

ben apex in sitesine baktım seninki tajmahal serisinden mi sitede de çok güzel görünüyor

cnm benimki garden serisi... birsen82 doğru söylüyor çok şık ama çok hijyenik olduğu söylenemez temizlik konusunda zorlanmıyorum ama cnm...

çok hoş ve ferah bir ev
saat, tablolar, halılar çok zevkli seçimler..
mutlu günlerde huzurla oturun

çok güzel canım evin özellikle koltukların ve dekorasyonun çok hoş :)iyi günlerde oturman dileğiyle

Çok güzelmiş evin yemek odanı da çok beğendim ayrıca

mutlulukla oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…