Peki o yıkım hiç geçmez mi?biz kadin olarak gercekden ustumuze dusenin fazlasini yapiyoruz hep.bu erkekler neden odun ya anlamiyorum bosanmak kolay ama zorlu bir surec cddi anlamda yikima giriyosun
Bir önceki boşanma teklifimde beni yerle yeksan etti. Benim iki dudağımın arasında senin yiyeceğin lokma diye. Yasalar kadından yana elbette. Yarısı hakkım. Ama parayı ben kazandım yedirtmem bu evi imasını etmişti. Dalavere yaparsa? Çocukların okullarını ödemezse?Üzüldüm gerçekten. Mutlu değilseniz ve evliliğinize dair değişme potansiyeli olan bir şey yoksa ayrılmaktan başka bir yol görünmüyor maalesef.
Mal mülk vermek istemeyecek diye bir şey olabilir mi? Yasalar gereği evlilikte edinilen mallar ikiye bölünmüyor mu?
o zaman ayrilmak isyediginizi soyleyin yada aile terapistine gidelim evlilgmz biticek diye konssnz..Terapisti kabul etmedi son teklifimde malesef. Ciddi bir alçaklık kompleksinin üzerinde kapkalın bir ego tabakası var.
Evet, bunu düşününce iliğime kadar donuyorum. Kendi hastalıklı ruhsal hayatına beni zorlaması tiksindiriyorTam bi psikolojik siddet karşıdan bakana herşey iyi yaşayana kabus boşanırsan tabii haklarını alırsın ayakta da durursun yine seni ikna ederse bi 15 yıl daha çekersin bence
ben bosanali 4 gun oldu 4 gindr ne yemek yedim nede baska bisey yaptm. tabikide gecicek allahn izniyle bu gunler ama dayanicak gbi degilseniz olmicagini kanaat getrdysnz yapck biseu yok siz cnku elinzden gelenin fazlasini ona tahamul ederek yapiyosunzPeki o yıkım hiç geçmez mi?
Çocuklarımla huzur dolu bir akşam geçireceğim yeni evimin halini düşlüyorum hep
Çok üzüldüm. Geçecektir eminim. Çok okudum boşanmış kadınların toparlandıklarını da. Buna tutunmaya çalışıyorum. Darısı başımaben bosanali 4 gun oldu 4 gindr ne yemek yedim nede baska bisey yaptm. tabikide gecicek allahn izniyle bu gunler ama dayanicak gbi degilseniz olmicagini kanaat getrdysnz yapck biseu yok siz cnku elinzden gelenin fazlasini ona tahamul ederek yapiyosunz
Orasını kestiremiyorum. Genelde boşanma eşiğinden dönmemiz onun kedi gibi pısıp yalvarmasıyla oldu. Ama neticede ben oturup kaldım. Şimdi var gücümle karşı koymalıyım. Yaşayıp göreceğim. Tek umudum işi korkusu. Statüsüne leke gelmesinden korkar.Akıl hastası herif. Ne hale getirmiş seni. Yazık değilmi size. Vallahi ne diyim. Sen kocanı bizden çok tanıyorsun. Söylediklerini yapamı. Yani bulunacağım diyince sana kan kustururmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?