Çıkmaz sokakta bir evlilik

Kendini şahane ifade eden içgörü sahibi bir kadınsınız. Sistemli psikolojik şiddet görüyorsunuz hem size hem de çocuklarınıza yazık. Çocuklarınız ömür boyunca bunu üstlerinde taşıyacaklar bir tarafları yaralı olacak siz daha gençsiniz allah korusun hasta olursunuz böyle devam ederseniz. Hem kendinizi hem de çocuklarınızı bu adamdan da bu şiddet evinden de kurtarın. Avukat arkadaşlar daha doğru bileği verirler ama eşinizin malı mülkü varsa bunun belgelerini toplayın. Boşanmada o malların yarısı size verilir. Nafaka da alırsınız. Siz de çalışırsınız elbette iş başa düşünce insan temizliğe gitmekten evden börek yapıp satmaya kadar bir sürü alternatif buluyor. Çocuklarınız büyük bakıcı kreş dertleriniz olmaz. Boşanma sebeplerinizi güzelce konuşur daha sıkıntılı bir maddi hayata ama huzurla adım atacağınızı söylerseniz onlar da manevi olarak size destek olurlar. Eşiniz olacak psikopatın zulmü Altında kaç yıl yaşayıp da gene dik durmayı başarmışsınız boşanma sonrasını hayli hayli başarırsınız. Kolay gelsin arkadaşım bir önce huzura ve kolaylığa çıkmanı dilerim cidden hem üzüldüm hem de umutlandım sizin adınıza

Siz yine dediğinizi yapabilmişsiniz. Benim zavallı miniklerim neler çekiyor bir bilseniz. Hayatta müsade etmez istediklerini yapmalarına. Sürekli konuşuyor şimdiden. Dediğini yapmadıklarında cezalar hakaretler havada uçuşuyor.

Babam öldü. Annem ve kardeşim tam destekler. Yıllardır neler çektiğimi biliyorlar. Kardeşim evime gelemiyor. Oğlu hareketli, eşim çekmek istemiyor. Hoş, başka insanlar da gelemiyor. Sadece otursun keyif yapsın.
Çocuklar seviyorlar ama hep korkarak. Biraz güleryüzlü davransın, çok mutlular, ama 5 dakika sonra bir azarlıyor...

Teşekkür ederim içten duanız için

Kontrol edemediği gibi kabul de etmiyor. Sen çocuk yetiştirmeyi bilmiyorsun diyor. Çocuk böyle yetiştiriliyor diyor. Gülüyorum artık.

Doğru dediğimi yaptım ama bende tabiki küçükken bisey yapamadım. Yani lise bittikten sontra yavaş yavaş isyan oluştu içimde. Ama sırf ona inat olsun diye yanlış kararlarda almışım. O yüzden çocuklarınızın psikolojisi için lütfen ayrılmayı hedefleyin bir şekilde. Çünkü diğer türlüsü daha kötü olacak

Uzmanları cebinden çıkarır(!) O. Ona göre ben yiyip içip keyfine bakan ve sürekli sorun çıkaran biriyim. Rahat batıyormuş bana.

Resmen kanım dondu, ben 70 yaşındayım ve adam daha yeni huzur vermiş

Umudum var değil mi? Bireysel emekliliğim var. Şimdi çeksem 250 bin liram var. Ev de tutarım dayar döşerim de. Psikologa gitme kararım gücümü toplamak. Bir de dualalarınız o kadar değerli ki

Bence eğer siz bu adama 15 yıl katlandıysanız, çook kolay ayakta durursunuz!
Çok yakın arkadaşım var onun eşi dahada fena , kadıncağız ayrıldı birdefa yaklaşık 3-4 yıl ayrı yaşadılar, bu sürede kadın işe başladı kendine güveni geldi resmen ışığı değişti, çocukları mutlu oldu kendi mutlu oldu , güzelleşti, gözleri parladı, ama sonra nedendir bilinmez adamla tekrar barıştı yine eski haline döndü. Çocuklar büyüdü biri Evden ayrıldı diğeri çokk büyük baskı altında. Benim arkadaşım şimdi piskologlarda acaba ne düzeltebilirim derdinde, adam kendi bildiğinin peşinde. Hiç bir değişim yok... bilmem anlatabildimmi

Şimdi yaşları küçük sevmeye calısıyorlar babalarını. Derin bir yara bırakıcak o izler (umarım öle olmaz ama öle görünüyor) anneniz ve kardeşiniz varmıs en azından. Korkmayın, huzurlu ama kıt kanaat Bi yasam tercih sebebi.

maddi durumunuzun olmaması boşanamamak için tabiiki büyük etken. Çocuklar mutlu olsa, en azından babaları onları mutlu etse sabredin görmezden gelmeye çalışın derim ama onlar da mutsuz. Sizin psikolojinizi bozduğu kadar çocuklarınınkini de etkiliyordur. En büyük varlıklarımız onlar değil mi...

Adam okuzmus anladik.. peki cinseligi niye istemiyor baska kadin mi var.. pek anlayamadm..

Allah yardimcin olsun. Boşanacagini soylemeden bir avukata danişip mallarina şerh koydursan mallari kaçiramasa. Böyle bir sey mumkun mudur acaba

15 yıllık evlilikte tüm bunları çekip bi gün boşanırım ihtimaline karşı çalışmak, para biriktirmek aklınıza gelmedi mi?

cocuklara uzuldum ben ya, cocukluklarini yasayamiyorlar.

Kurtulabilirsem bu benim kulağımda küpe olacak. Asla geriye bakma!

Adam okuzmus anladik.. peki cinseligi niye istemiyor baska kadin mi var.. pek anlayamadm..
Hiç hissetmedim başka kadın varlığını. Olabildiğince eve erken gelir. Gözünün kaydığını falan da bilmem. Bazı problemleri var bence ama konuşmaya yanaşmıyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…