Çıkmaz sokakta bir evlilik

Güzel an dediğim biraz sohbet ettiğimiz dışarıdaki yemekler. Ama onda da çocuklara telefon vermez, zorla istemediklerini tattırır ben yine gerilirim. Tatile gideriz iyi hoş tam bir sevecek olurum, sonra yine bir şeye tersler benim yine modum düşer. Hiç eşi olmamışım ben düşünüyorum da. Tam zamanlı işçiyim bu evde. Bir de evli ve iki çocuklu statüsünü vermek için buradayım ona.

Cok üzüldüm. Daha da cok cocuklariniza üzüldüm. Esiniz tam bir umutsuz vak'a

İşte erkekler... Yaparlar ederler sonra kuyruklarını kıstırarak yalvar yakar seni eve döndürürler. 1 hafta geçmeden yıne herif aynı ayılıklarına kaldığı yerden devam eder. Ayrılmak istersende yuva yıkan, dırdırcı, geçimşiz, her fırsatta gemiyi terkeden diye suçlarlar. Ha birde kadınlık (cinsel olarak) anlamda yapmadığını söylerler...

Aynı tıpatıp tarif ettiğiniz benım babam. Annemde hep engellemeye calısırdı. Ama babam baskın cıkardı hep. O yüzden hep içimde babama karsı bir kızgınlıkla buyudum. Neticesinde hep onun istemeyecegı kararlar aldım. Onun istemediği okulda okudum istemediği bir evlilik yaptım. En son psikologa gittiğimde bana dedi ki sen babandan biseylerin öcünü alıyorsun dedi ve o söyleyene kadar aldıgım kararları ve bunu hiç sorgulamamıştım. Sonuç olarak cocuklarınız sizden daha cok etkilenıyordur eminim

Iki cocukmus uc sandim.bazi erkekler boyle kimisi yas ilerledikce durulur kimisi daha da coşar.bence adamin iç huzuru yok ve etrafindakileri de huzursuz ediyor ic huzuru olmayan insan baskasini zaten mutlu edemez kendisine faydasi yok. sizin yapacaginiz bu adami boyle kabullenip dediklerini he he deyip takmicaksiniz evliliğe devam edeceksiniz 2.konusup duzelmesini bekliyeceksiniz 3.bosanmaya razi gelecek tabi gonul ister sorunlariniz cozulsun.

Çocuklara bulaşmasa dediğiniz gibi yapar takmamaya çalışırdım. İçim üzülüyor çok eziyor. Büyük olan, bir tabağı sehpaya düzgün koyamadı diye bundan bir halt olmaz dedi. Sürekli arkasını topluyorum, beynine işleme, gayet de olur dedim. Orada çıldırdı, saydı döktü..

Sizin yasadıgınız psikolojik siddet maalesef =( ne yapın ne edin bosanın bence. Evet cocuklarınızdan para kacırır belki ama cocuklar babalarından nefret ediyorlardır
zaten. Sadece dillendirmiyorlardır. Dogru bir baba figürü değil böle durumlarda hiç olmasa da olur gbi geliyor bana. Ailenizle aranız nasıl? Siz calısırsınız iyi kötü bir iş bulup ailenizde destek olsa cocuk bakımı konusunda en azından huzurunuz olur.

Zaten çok aklı başında çok hanımefendi olduğunuz belli oluyor.

Burdaki kadınlar da size fikir verecektir.

Ben sadece derdinizi güzel ve akıcı anlatabildiğiniz için, noktalama ve paragraf gibi kolaylaştırıcı unsurları ekleyerek bizlere okuma ve anlama zorluğu çıkarmadığınız icin teşekkür etmeye geldim.

Umut verdiniz.

Umut bulasınız. Yolunuz açık olsun. Allah düze çıkarsın.

Ay abla ömur mü gecer ya(Yasınızı belirttiğiniz icin abla dedim) Allah yardımcın olsum

Yani kaç yaşındaki adam. Bu saatten sonra olduğundan farklı bir karaktere geçiş yapamaz. 2 seçeneğiniz var. Yıllardır yaptığınız gibi hem çocuklar hem siz böyle kabulleneceksiniz. Ya da ayrılacaksınız.

Benim babam da öyledir mesela. Ufak şeylere kızıp, sinir patlaması geçirirken bazenleri de pamuk gibi bir insan olur. Kendilerini kontrol edemiyorlar diye düşünüyorum.

Evet bu zordur baba cocuklar arasinda kalan anne en cok evladina kiyamaz babayı sakinlestirip cocugunun da uzulmesini istemedigi icin anne kanatlarini cirpar durur anne kendini unutmustur evladinin derdine dusmustur esinizin kendi hatalarini gorebilmesi icin kendisinin acilen uzmana gitmesi gerekiyor.

bana biraz gizli birikim yapsanız, mal edinmeye çalışsanız ve zor günlere hazırlık yapsanız daha iyi olur gibi geldi..
zaten normalde bu kadar huysuz ve geçimsiz bir adam boşanma aşamasında neler yapar hayal edemiyorum..

Ablacım yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki.Eşin teyzemin eşi gibi , aynısı , bu kadar olur.Teyzem her şeyimiz var huzurumuz yok derdi hep.Çok zenginlerdi , dışarıdan baksanız gıpta edilecek bir hayatları vardı ama evin içi cehennemden farksızdı.Eniştem rahmetli oldu , teyzem 70 yaşında şu anda.Yazın yanına gittik diyor ki "Bugün benim en güzel günüm , karışanım yok edenim yok." diyor ama yaş 70 olmuş , düşünün.Üzücü bir hayat hikayesi anlattığımın farkındayım , hiçbir şey için geç değil demek istiyorum.Çocuklarınıza çok ama çok üzüldüm.

Ne denir bilmiyorum.Allah yardımcınız olsun.

Kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz tebrik ederim tahammül biz gençlerde yok ben daha 3 yıllık evliyim ufak lafları şakayla karışık soktugu laflar veya ev işlerinde görüğü eksiklikleri söyleyen eşime ne cok karışıyorsun ev işleri benden soruluyor benim işim sen herşeye karışma diye çıkışıyordum gerçekten siz bana örnek oldunuz yni yaptığınız fedakarlıklar ortada evet herşeyden kendimizden ödün veriyorz ama olmuyorsa olmuyordur hkkınızda hayırlısı olsun

Ablacim bosanin huzura kavusun bence

Mal kacirabilir, o yuzden hic bosanma, terapist vb lafi etmeden dimdirekt bir avukata gidin danisin. Eve nasil serh koydurabilirsiniz, banka hesaplari icin neler yapabilirsiniz.hepsini ogrenin sonra da hakkinizi alin.

Kendinizi o kadar güzel anlatmışsınız öyle yalın yazmışsınız ki öncelikle kendinizi böyle güzel anlatabildiğiniz için sizi tebrik ederim, ikincisi ise şu ki lütfen bu hasta ruhlu, narsist ve egoist insana kendinizi ezdirmeyin hele o çocuklar hep tedirgin hayat yaşayacak babam kızar mı, babamın ağzından ne kelime çıkacak, yoksa babam bize laf mı sokacak hep bir baskılama, hep bir zorbalık bu adamın yaptığı onlara da yazık bence iki güzel delikanlıyla beraber bence mutlu sabahlara uyanın içiniz burukmadan yine bu sabah neler olacak demeden mis gibi mutlu sabahlara eski neşenizle uyanın inşallah sizin gibi kişilikli bir insanı onun gibi bir kişiliksizin sindirmesine izin vermeyin boşanıp boşanmama kararı sizindir burda bize laf düşmez ama o adam sizi haketmiyor net.

Okurken çok üzüldüm hem size hem çocuklarınıza böyle bi ortamda büyümek çok zor kendim çocukluktan yaşadım bunları. Ve bu yüzden de psikolojik tedavi gördüm uzun yıllar Bence çocuklarınızın mutluluğu için bi an önce boşanin babadan ayrı yasamaları mutsuz yaşamalarından daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…