Çıkmaz sokakta bir evlilik

Arkadaşlar bugün evlilik terapisti olan bir psikoloğa başladım. 15 yıl nasıl çektiniz dedi. Size Erenköy’den bir adam getiesem onunla evlenir misiniz dedi. Tabii ki hayır dedim. Ama eşinizin farkı yok dedi. Düzelmesi için aylarca terapi görmesi gerek gibi duruyor dedi. Seans boyu ağladım, güçlü olmam gerek.

Sindirilmissiniz. Cocuklarin psikolojisini dusunemiyorum bile. Oturduguniz ev evlilik suresince alindi ise serh koydurabilirsiniz baskasinin uzetine yapmadin diye. Bunu yapmak kolay. Muhtardan bir kagit aliyorsunuz serh koyduracagim diyince o biliyor zaten. Sonra tapuya o belgeyle gidip evin ada parsel numarasini verip uzerine benden habersiz satilamaz diye serh koyuyorlar. 5 dakikalik is. Bir hafta sonra da esinize mektup gonderiyorlar ama esiniz evinize serh koydu diye.
Aslinda birsey yapamaz. Tek yapacagi sizi parasizlikla korkutmak. Bir avukata gidip danissaniz size yardkmci olur. Bu psikolojiyle yasanilmaz.

Bazen evden çalışıyor, şerhi görmemesi lazım. Diğer malları kaçırır anlayıp. O yüzden şehir dışına çıkacağı bir zaman var onu beklemek zorundayım. Avukatla görüştüm, yapmam gerekenleri söyledi. Emin adımlarla ilermemem gerekiyor.
Çocukları kurtarmam lazım. Her şeyin ayırdındayım, bu kararı almak çok zordu ama zararın neresinden dönsem kârdır diyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için

Adam resmen mutsuzluk ile besleniyor tam anlamıyla onun dışa vurumunu anlatan cümle bu olur.
Canım benim gerçekten çok üzüldüm ama herşeyden önce güçlü olmalısın... Eğer fikirlerini birazcık çok azıcık önemsiyorsa seni dinleyip aile terapistine gelir kendini kontrol altına almayı otokontrolü öğrenmiş olur ancak durum tam aksi asla kabul etmiyor ise bırakmak boşanmak en makul olandır. Ben kötü biri olduğunu düşünmüyorum bu örneklendirmeleriniz hep geçmişte yaşadığı olayların tramvatik sonuçları olarak izler kalmış bir türlü çıkamıyor içinden. Uyarılması lazım normal olmadığına değişmesi gerektiğine inandırmanız lazım.

Dogru karari almaniza sevindim. Allah yardimciniz olsun. Cocuklarla cok mutlu ve huzurlu olmanizi dilerim.

Huzursuzlukla beslenen adam. Allah bildiği gibi etsin onu.sizi de selamete çıkarsın ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…