Çıkmaz

Tartışma veyahut hakaret ediyorsun diye yazdığımı hatırlamıyorum
madem laf duymak ya da eleştirilmek istemiyorsun o zaman karşındaki insan hakkında kesin yargılayıcı konuşmaktan kaçın
Kaldı ki hala günün yorgunluğunu başkalarında atmayın vs vs diyerek aklınsıra laf sokma çabasındasın
pardon hangi kelimemden yorgun olduğumu,kavga çıkarmaya çalıştığımı algıladın???
Açıklarsan sevinirim

Sizin adınıza sevindim umarım sonrasında tekrar karşınıza çıkmaz ve hayatınızı sil baştan kurarsınız. Benzer şeylerin birini bile yaşasam ben de tereddüt etmez giderdim çünkü sevgi de çıkmaza giriyor o şekilde

Üzgünüm size cevap veremicem gereksiz siniriniz okurken anlaşılmayacak gibi değil. Iyi günler

Bir kere benzetmeniz hatali. Insan ailesini secme sansina sahip degil, o nedenle oldugu gibi kabulleniyor ama sevgili veya es seciminde tercihlerimizde ozguruz.

Mutlak dogru mu var ki onlari kabul ettireceksiniz ya da sizin dogrulariniz neden daha ustun? O size kendi dogrularini kabul ettirme yoluna gitse -ki sorun olmus zaten- nasil tepki verip huzursuz oluyorsaniz, ayni durum onun icin de gecerli.

Kafalarin uyusmadigi bir iliskiyi surdurmek, uzatmalari oynamaktan farksiz. Bunu yasayip goreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…