- 29 Ocak 2019
- 56
- 102
- 8
- Konu Sahibi Nymphadoora
-
Giyime fazlasıyla karışıyor. Gittiğim geldiğim yerlere kendisi alıp bırakmak ister geçeyse. Içme konusu kendisiyle olduğu sürece pek sıkıntı değil. Karşı cinse acayip takik arkadaşım olmasını pek kaldıramıyor. Aykiri görünen çoğu şeye karşı makyaj saç boyası piercing dövme vb. Kendisini 50 yasında bir aile babası olarak nitelendirebiliriz :)Nasıl yani biraz açar mısınız? Giyiminize karışıyor mu mesela? Veya alkol almak isteseniz ses edecek biri mi?
Sorun şu ki ben pek üzülmem. İliskide biraz rahat olan tarafım. Sorgulama ya da sıkma yok pek benim lugatimda onun da aykırı bir hareketi olmadı şimdiye kadar. Genel olarak sakin bir hayat tarzı var yani kesin olarak benim için dikkat ediyor diyemem ama dikkat ettiği bir hayatı varO siz üzülmeyin diye kendinden ödün veriyor mu?
Öyle ihtimaller olsaydı hiç düşünmez kaçardım. Özgürlüğümü daha üst basamaklarda kısıtlıyor diyelim. Calistirmama eve kapatma gibi barbarliklari yok buna müsaade edecek kadar da kör olmadım. Yani sanıyorumSenin bileceğin iş.
Adam sana her dediğini yaptırmaya başladığı zaman ne yapacaksın,daha evlenmeden karışmaya başlamış.
İlerde seni eve kapatırsa,işte çalışmak istesen çalıştırmassa vs bunlarla nasıl baş ediceksin,hemde ona bağımlılığın varken bunlarıda bir düşün.
Hım bağımlı gibisiniz birbirinize bir okadar zıt ama asla kopamayan 4 yılda çok kısa bi zaman değil yani ne bilim mesela evlilikte böyle oluyor yaşadıkça o biraz sen sen biraz o oluyor biraz taviz biraz özveri orta yol bulunuyorAnonim olmanın da verdiği yetkiye dayanarak üyeligim henuz yeni olmasına karşın kendime dahi sormaya çekindiğim bir konuyu size açmaya karar verdim. 4 senelik bir ilişkim var bu birçoğunuza pek uzun gibi gelmeyebilir ancak bu sürece ergenliğim de dahil olduğu için sevgilimden öncesini hatırlamıyorum gibi bi durum var. Onunla büyüdüm diyebilirim. Birbirimizi pek kırmadık şimdiye kadar hep en yakın arkadaşım oldu. Bir günü bile kırgın geçirmemeye gayret ettik şimdiye kadar. Sorun şu ki bugüne kadar hep bir şeyleri ertelediğimi fark ettim. Düşünce yapımız birbirinden siyah ve beyaz kadar farklı ve ben grilesmeye başladıkça kendimi kaybettiğimi hissettim. Sevgilimle uzlasamadigimiz birçok şey var ve bunları artık örtbas edemediğimi fark ettim. Örnek verecek olursam genel manada geri kafalı diye nitelendirebilecegim biri. Bana asla saygısızlık etmedi ama saygı da duymadı garip bir durum. Giyim kuşam olsun hayat tarzı olsun hep bir şeyler dayattı ama bunları zorla degil üzüldüğünü hissettirerek yaptı. Bu konuda onu da suçlayamaz hale geldim napayim yapısı böyle üzülüyor diye. Işler ciddiye binmeye başlayınca düşünmem gerektiğini fark ettim. Bu adamın kafa yapısı ailesinden gelen bir şey zaten. Evet şuan asla bir zorlama yok üzerimde. Ama duygusal baskı da öyle zor ki kendimden uzaklaşır oldum giydigim şeylere bile karar veremedigimi fark ettim ve işin kötüsü bir çözüm üretemiyorum. Sevgilimin asla benim düşünce yapımda biriyle mutlu olamayacağını adım kadar iyi biliyorum aynı şey benim icin de geçerli. Ama aramızdaki şey sevgiden öte bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama çok az şeyi bu kadar çok sevdim ben aynı şekilde onun da sevgisini sonuna kadar hissediyor ve görüyorum hayatımın her alanında yanimda. Bana istediğim kafa yapısında biriyle tanisacagimin garantisi verilse bile ayrılmak istemeyecegim biri. Ama onunlayken kendi doğrularımı yaşayınca da onu üzüyorum. Mutlu olmamız benim bazı şeylerden feragat etmemle mümkün ancak. Bu konuda verilecek her türlü akla açığım ama rica ediyorum ayrılın bunlardan biri olmasın. Doğru biri girsin istemiyorum hayatıma doğru insan o olsun
Bunu söylediğiniz iyi oldu teşekkürler tam anlamıyla ifade edemediğimi fark ettim. Malum asla konuşmadığım ve hep içimde olan bir konuydu bi anda çıkmadı heralde ağzımdan. Beraber eğlenebiliyoruz vakit geçirebiliyoruz ama aramızda kuşak farkı var sanki. Kafa yapısı farklılığından kastım tam olarak özgürlük alanlarımız. O ilişkinin ve benim cam bir fanusta kalmam taraftarı beraber görüştüğümüz arkadaşlarımız olsun benim kız arkadaşlarımız olsun ama onun bulunmadığı bir ortamda ben bir erkekle bir araya gelmeyeyim. Ya da giyim kuşam konusu bir yerde sinirlandirilsin. Arkadaşlarımla da kafe olsun ama akşam eğlenmeye çıkmak olmasin gibi. Onsuz gece çıkarsam o gelip alsın. Sürekli bir koruma kalkanı gibiKafa yapınızın uymadığı biriyle nasıl 4 sene geçirebildiniz ki ?
Bir de en iyi arkadas , ama siyah beyaz diyorsunuz. Bana birbirine çok zıt Kişilerin çok iyi anlaşabileceği pek olası gelmiyor.
O zaman fikir Ayrılığı değil de üstünüze düşmeye çalışırken sizi bunaltması sorun.Bunu söylediğiniz iyi oldu teşekkürler tam anlamıyla ifade edemediğimi fark ettim. Malum asla konuşmadığım ve hep içimde olan bir konuydu bi anda çıkmadı heralde ağzımdan. Beraber eğlenebiliyoruz vakit geçirebiliyoruz ama aramızda kuşak farkı var sanki. Kafa yapısı farklılığından kastım tam olarak özgürlük alanlarımız. O ilişkinin ve benim cam bir fanusta kalmam taraftarı beraber görüştüğümüz arkadaşlarımız olsun benim kız arkadaşlarımız olsun ama onun bulunmadığı bir ortamda ben bir erkekle bir araya gelmeyeyim. Ya da giyim kuşam konusu bir yerde sinirlandirilsin. Arkadaşlarımla da kafe olsun ama akşam eğlenmeye çıkmak olmasin gibi. Onsuz gece çıkarsam o gelip alsın. Sürekli bir koruma kalkanı gibi
Giyim kuşam olsun hayat tarzı olsun hep bir şeyler dayattı ama bunları zorla degil üzüldüğünü hissettirerek yaptı.
Haklısınız iş zaten kendi karakterim oturmaya başlayınca patlak verdi ben napiyorum dedim. Dediğinizi yaptım ben buyum ayrılmak istersen hiç üzülmem dedim sadece tamam dedi. Ama sonra bi şekilde döndü yine konu sanırım kendimi kandırıyorum amaan bu ondan önemli mi o uzulecegine gitmeyivereyim şunu da giymesem nolacak gibi düşüncelere kapılıyorumBüyüdükçe illa ki kendi doğrularınız karakteriniz ağır basacaktır. Ayrılmak istemiyorsanız kendi istediğiniz gibi giyinip düşüncelerinizi de paylaşın sevgilinizle. Sizi olduğunuz şekilde kabul etmeli. Etmiyorsa idare ederim diye düşünmeyin zira edilmiyor. Ayrıca size karışması bişeyleri dayatması için zorla değil ama duygusal baskı demişsiniz.
Bence bu da bir şiddet türü.
Yılların alışkanlığı diyemem bu yaşadığım şeye saygısızlık olur. Ayrılmayalım ama böyle de sürmesin her şeyi aynı kalsin ama bu konuda değişsin istiyorum sanırım. Kulağa şey gibi geliyor muz yiyeyim çilek tadı gelsin ama umarım o kadar imkansız bir şey değildirO zaman fikir Ayrılığı değil de üstünüze düşmeye çalışırken sizi bunaltması sorun.
sizde sanırım Yılların alışkanlığı o kadar emek verdim ayrılmak istemiyorum diyorsunuz ya da Tereddüt ediyorsunuz galiba ?
Gün gün bitmek kısmı son zamanlarda kendime en sık söylediğim şey galiba. Hem kendim olup hem bu adamla kalma şansım olsun istiyorum. Böyle anlatınca kendimi ifade edememiş ya da ilişkiyi çok basite indirgemiş olabilirim ama inanın bir çırpıda atabileceğim biri asla degil yazıda da belirttim tam aklımdaki profili çizsem dahi onun yerine koymak istemem. Sadece onda küçük parca değişiklikleri olsun istiyorumBunun adına duygusal manipülasyon deniyor.
"Ama duygusal baskı da öyle zor ki kendimden uzaklaşır oldum giydigim şeylere bile karar veremedigimi fark ettim ve işin kötüsü bir çözüm üretemiyorum."
Kırmızıladığım kısım da artık bilinçaltınızda bu durumun patlamaya hazır bir bomba gibi biriktiği anlamı taşıyor. Kendinizi sorgulamaya başlamışsınız.
Ayrılmazsanız gün gün biteceksiniz bilginiz olsun.
O özelliklerini beraber törpüleyebilirsiniz ama fikri uyumsuzluk varsa asıl zor olan mesele oYılların alışkanlığı diyemem bu yaşadığım şeye saygısızlık olur. Ayrılmayalım ama böyle de sürmesin her şeyi aynı kalsin ama bu konuda değişsin istiyorum sanırım. Kulağa şey gibi geliyor muz yiyeyim çilek tadı gelsin ama umarım o kadar imkansız bir şey değildir
Nefret kısmı çok doğru son zamanlarda olmayacak birçok şeyden sorun çıkarır oldum. Dediğinizi dikkate alicam tesekkurlerİnan ki ondan önemli. İnsan önce kendini mutlu etmeli. Şimdiden başlamış bak iç huzursuzluğun. Kendin olamadıkça büyüyecek hatta sevgiline nefrete bile dönüşebilir. Kendini önemse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?