Hayır. Arayışta değilim. Buraya yazdığımda karşıt kişiler kırıcı şeyler yazabilir düşüncesiyle öyle yazdım.Buraya dök? Sonuçta anonimsin
Partner mi arıyorsun?
Sormadım sayın çeyiz izlemek daha mantıklıMahalledeki çeyizden kopardın beni ablacım
Biseksüel ne ola ki ?
İki cinse ilgi duymakMahalledeki çeyizden kopardın beni ablacım
Biseksüel ne ola ki ?
2 cinsede ilgi duyanMahalledeki çeyizden kopardın beni ablacım
Biseksüel ne ola ki ?
Amin. Kolay gelsin size de, çeyiz sahibine mutluluklarSormadım sayın çeyiz izlemek daha mantıklıAllah yardım etsin.
Hayır. Arayışta değilim. Buraya yazdığımda karşıt kişiler kırıcı şeyler yazabilir düşüncesiyle öyle yazdım.
Bu arada siz ne anlatıyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz ne alaka sizim mahallenizde ki çeyizMahalledeki çeyizden kopardın beni ablacım
Biseksüel ne ola ki ?
Başka bir konudan zincirleme şaka idi. :) anlaşılmaması normal konuşun siz konu sahibi ile çıktım aradan :)Bu arada siz ne anlatıyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz ne alaka sizim mahallenizde ki çeyiz
Lütfen sorununuzu konuya yazın, içeriği her ne kadar açıklayıcı olmasa bile şu haliyle bile topik bdvye uygun olduğundan taşınmaz, dini yorumlar, hakaret, küfür vs gibi her sayfada kurallara aykırı yorum yazılmadığı veya siz istemediğiniz sürece de yorumlara kapatılmaz.Selamlar... İçimi dökebilmem için buna ihtiyacım var, başka kimseyle konuşamam. Biseksüel olanlar bana yazabilir mi ? Yada bilgisi olanlar... Lütfen.. teşekkürler şimdiden. Umarım konu taşınıp kapanmaz.
Enteresan olan, kendisi evli. Şimdi böyle bir konu açınca, kendi yönelimleriyle alakalı bir şeyler olduğu düşünülür doğal olarak ama evli olduğu için yanlış bir durum elbette . Adını da değiştirmiş.Hayır burada anlatmicaksanız neden konu açiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?