Çıkmaza girdim galiba. Help!

ZK_ASK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
7.953
12.360
248
Selamlar... İçimi dökebilmem için buna ihtiyacım var, başka kimseyle konuşamam. Biseksüel olanlar bana yazabilir mi ? Yada bilgisi olanlar... Lütfen.. teşekkürler şimdiden. Umarım konu taşınıp kapanmaz.

Bu arada siz ne anlatıyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz ne alaka sizim mahallenizde ki çeyiz
Başka bir konudan zincirleme şaka idi. :) anlaşılmaması normal konuşun siz konu sahibi ile çıktım aradan :)

Bilgiden kasıt ne ben anlamadım. Yani bilmeyen mi var ki biseksuellik nedir? Nasıl bir bilgiye ihtiyacınız var sorun söyleyelim.

Selamlar... İçimi dökebilmem için buna ihtiyacım var, başka kimseyle konuşamam. Biseksüel olanlar bana yazabilir mi ? Yada bilgisi olanlar... Lütfen.. teşekkürler şimdiden. Umarım konu taşınıp kapanmaz.
Lütfen sorununuzu konuya yazın, içeriği her ne kadar açıklayıcı olmasa bile şu haliyle bile topik bdvye uygun olduğundan taşınmaz, dini yorumlar, hakaret, küfür vs gibi her sayfada kurallara aykırı yorum yazılmadığı veya siz istemediğiniz sürece de yorumlara kapatılmaz.

Ayrıca site kuralları çerçevesinde eleştiri yapılabilir ama aşağılama, hakaret vs yapılamaz yasak, kurallara uymayan bir yorum görürseniz yorumun altındaki şikayet et butonuna basarak rapor edebilirsiniz, yorumlarıyla haddi aşan olursa konunun üst kısmındaki 3 nokta(…) işaretine basıp yasaklamaları yönet‘e tıklayarak yorum yazmasını istemediğiniz üyenin kullanıcı adını girip yorum yazmasını engelleyebilirsiniz.

Yargılayan, olumsuz yorum yapan illaki olacaktır.
Biseksüel olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Ne zamandan beridir böyle hissediyorsunuz?

İnstagramdan biseksüel olduğunu rahatça. Paylaşabilen kişilerle daha rahat iletişime geçip bilgi alabilirdiniz aslında. Ama derdinizi yazarsanız biseksüel kadınlar sizinle özelden iletişime geçebilirler.

Hayır burada anlatmicaksanız neden konu açiyorsunuz
Enteresan olan, kendisi evli. Şimdi böyle bir konu açınca, kendi yönelimleriyle alakalı bir şeyler olduğu düşünülür doğal olarak ama evli olduğu için yanlış bir durum elbette . Adını da değiştirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…