Kendi kendinize konuşup gülmeniz güzel ama ben sadece anlayabilmek ve anlaşılabilmek için yazmıştım. Anladığımı düşünüyorum ama anlaşılamadım. Bi sen yazdın çünkü bu tarz şey yaşayan ve sadece hislerinin doğrultusunu merak etmiştim. Kusura bakma.Sorma, eşim bile bunlar kadar endişelenmedi bu duruma
Tabii zevkle, biseksuellik lezbiyenlik bir tercih meselesidir. Tercihlerinden dolayi kimse kimseyi yargilayamaz, kinayamaz, dislayamaz.O kadar haklısın ki. Doya doya linçleyebilirsin fırsatı gelmişken.
Çekindiği şey beni kaybetmek ve hayatımı yönelimimi bildiği için onunla konuşmayı keseceğimi düşünmesi. Bunu yazdığım halde anlamamakta ısrar neden ? Tepkilere aldırış etmiyorum burdaki herkesin hayatının mükemmel olduğuna eminimEşinizle 3.4 yıldır ayrı yaşıyorsanız arkadaşıniz neyden çekindi?
Bence tepki aldığınız için eşimle ayrı yaşıyoruz yalanına sığındınız.
Aynen zaten adam yok istediği hayatı sürücekKonforunu kaybetmeden yüreğinin götürdüğü yere gidecek yani. Zaten eşi de uzaktaymış
Kesinlikle böyle bir algı var. Hayatım böyle düşünen insanlara açıklama yapmakla geçtiği için bir kere anlatıp geçiyorum, sıkıldım. Hiçbir zaman yönelimimle kafayı bozmadım, o an kime ne hissediyorsam o şekilde yaşadım. Çocukluğum hariç sorgulamadım bile. İnsanlar bunu normal kabul edemediği için bu soruları her zaman duyacağız maalesef.bu bir biseksuelite gerçeği mi yoksa algı mı bilmiyorum ama sanki heterossksuel bireyler çoğunlukla ve normal/işler yolunda şartlarda birini sevmekte stabil iken, biseksuel bireyler seri aşk ve partner degistiriyor veya değiştirebilir gibi bir durum var (ben böyle düşünmüyorum ve desteklemiyorum). konu sahibi de buna inanmış olacak ki bir partnerde karar kılıp uzun vadeli bir birlikteligi sözleşmelendirmenizi tuhaf buldu
Aldatmak sayılmıyor yazdığımı hatırlamıyorum. Aksini iddia etmedim zaten. Ben sizlere sizce bu aldatmak mıdır diye de sormadım. Benim sorum ne, burdakiler neye takılmış. Bırakın bu benim hayatım ve benim hatalarım. Bi takım oyunu değil yani. Konunun dışına sapmayalım sadece biseksüel kadınlar öyle olduğunu nasıl anladı ve anladığında ne hissetti, şu an hisleri neler, düşündükleri neler bunu öğrenmek istediğimi söylediğim halde bunun dışında her türlü cevabı aldım çok şükür.Tabii zevkle, biseksuellik lezbiyenlik bir tercih meselesidir. Tercihlerinden dolayi kimse kimseyi yargilayamaz, kinayamaz, dislayamaz.
Ancak gay oldugu halde heterosexual gorunmek icin evlenip yillarca esini kandiran disarida farkli birileriyle iliski icerisinde olan kimseler linclenir. Ayni sekilde siz de bir adamla evlisiniz. Ilginiz askiniz bitmis yoneliminiz degismis olabilir. Peki esinizin sucu ne ? Sizi bir kadinla paylasmak zorunda mi ? Aynisini esiniz yapiyor olsaydi neler neler yazilirdi. Simdi sizin yaptiginiz aldatmak sayilmiyor mu? Kadinin kadinla iliskiye girmesi cinsellik degil mi sizin icin? Bunlari bir dusunun eger cinsellik degil diyorsaniz belki biseksuel bile degilsinizdir.
Düzgünce söyleyebilirdin. Yinede duygularını bu lafların arasından çekip öğrenebildim. Teşekkürler.Kesinlikle böyle bir algı var. Hayatım böyle düşünen insanlara açıklama yapmakla geçtiği için bir kere anlatıp geçiyorum, sıkıldım. Hiçbir zaman yönelimimle kafayı bozmadım, o an kime ne hissediyorsam o şekilde yaşadım. Çocukluğum hariç sorgulamadım bile. İnsanlar bunu normal kabul edemediği için bu soruları her zaman duyacağız maalesef.
Bizim güldüğümüz mevzu bambaşka. Sizin durumunuz sadece yönelimini keşfetme konusu olmadığı için insanlar tepki gösteriyor haliyle. Yaşadığınız hislerde normal şartlara göre sorgulanacak hiçbir şey yok. Kimden hoşlanıyorsanız cinsiyet farketmeksizin onunla olun(evli olamanızı göz ardı ederek yazıyorum).Kendi kendinize konuşup gülmeniz güzel ama ben sadece anlayabilmek ve anlaşılabilmek için yazmıştım. Anladığımı düşünüyorum ama anlaşılamadım. Bi sen yazdın çünkü bu tarz şey yaşayan ve sadece hislerinin doğrultusunu merak etmiştim. Kusura bakma.
Teşekkürler.Bizim güldüğümüz mevzu bambaşka. Sizin durumunuz sadece yönelimini keşfetme konusu olmadığı için insanlar tepki gösteriyor haliyle. Yaşadığınız hislerde normal şartlara göre sorgulanacak hiçbir şey yok. Kimden hoşlanıyorsanız cinsiyet farketmeksizin onunla olun(evli olamanızı göz ardı ederek yazıyorum).
daha önce esinizle ilgili açtığınız diğer konuyu okudum, ama devamında ne olduğunu yazmamissiniz. artık açık bir iliski mi yaşıyorsunuz? siz esinizin sadakatinden emin misiniz?Yoo gerçekten anlamadım. Zamanında bi kızla olup sonrasında aşık olup evlendiğini şimdi yazdığında okudum. Neden tuhaf bulayım insanların hissettikleri şeyleri anlamıyorum.
Neden boşanmıyorsunuz sorusuna ısrarla cevap vermiyosunuz. Adamı sevmiyosunuz, daha önce arkadaşınıza yürümüş, şu an sizin de hayatınızda başka biri var.Aldatmak sayılmıyor yazdığımı hatırlamıyorum. Aksini iddia etmedim zaten. Ben sizlere sizce bu aldatmak mıdır diye de sormadım. Benim sorum ne, burdakiler neye takılmış. Bırakın bu benim hayatım ve benim hatalarım. Bi takım oyunu değil yani. Konunun dışına sapmayalım sadece biseksüel kadınlar öyle olduğunu nasıl anladı ve anladığında ne hissetti, şu an hisleri neler, düşündükleri neler bunu öğrenmek istediğimi söylediğim halde bunun dışında her türlü cevabı aldım çok şükür.
..Kızlara karşı beğeni şeklinde vardı ama bi kadınla olur muyum diye düşündüğümde hiç asla demedim iğrenmedim. Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama yaklaşık 2yıldır lezbiyen bi arkadaşım var tam lezbiyen değil aslında üniye kadar erkekler olmuş hayatında ama hiç bi şekilde içinin almadığnı kızlara ilgi duyduğunu ve bastırdığını söylüyodu. 6yıl içinde 2 kadın almış hayatına ve geçen haftalarda sahilde itiraf etti son 8aydır bana karşı içinde hisler olduğunu beni kaybetmekten korktuğu için açılamadığını ve zaten evli olduğum için imkansız olduğunu söyledi. İşin garip yanı son bi kaç aydır bende ona karşı boş değildim ve saçmalama nasıl böyle düşünürsün sırf o öyle diye mi ondan etkilendin vs kendi kendime kızdığım günlerim çok oldu. kendi hayatımında bilincinde olarak imkansız olduğunu hep söyledim kendime. Ama o öyle bir itirafta bulununca bende karşılık verdim yani bende hislerimden bahsettimçok saçma biliyorum şuan evliyim ve hayatımda bi kadın var benim sorum kendimle ilgiliydi aslında. Biseksüel insanlar nasıl anlıyolar öyle olduklarını, nasıl farketmişler falan yada bende mi biseksüel oluyorum. Anormal miyim bilmiyorum konunun dini boyutuna zaten girmiyorum. Onu kaybetmek istemiyorum ama bu şekilde devam nasıl ederim bilmiyorum. Onun da benim de asla dediğimiz bişeydi en çok o asla diyodu arkadaşım gözüyle baktığım biriyle olmam diye ve neye asla dediysek onu yaşıyoruz, garip şekilde bi gecede değişti herşey.
Umarım yargılamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?