Çıkmaza girdim galiba. Help!

Sorma, eşim bile bunlar kadar endişelenmedi bu duruma
Kendi kendinize konuşup gülmeniz güzel ama ben sadece anlayabilmek ve anlaşılabilmek için yazmıştım. Anladığımı düşünüyorum ama anlaşılamadım. Bi sen yazdın çünkü bu tarz şey yaşayan ve sadece hislerinin doğrultusunu merak etmiştim. Kusura bakma.

O kadar haklısın ki. Doya doya linçleyebilirsin fırsatı gelmişken.
Tabii zevkle, biseksuellik lezbiyenlik bir tercih meselesidir. Tercihlerinden dolayi kimse kimseyi yargilayamaz, kinayamaz, dislayamaz.
Ancak gay oldugu halde heterosexual gorunmek icin evlenip yillarca esini kandiran disarida farkli birileriyle iliski icerisinde olan kimseler linclenir. Ayni sekilde siz de bir adamla evlisiniz. Ilginiz askiniz bitmis yoneliminiz degismis olabilir. Peki esinizin sucu ne ? Sizi bir kadinla paylasmak zorunda mi ? Aynisini esiniz yapiyor olsaydi neler neler yazilirdi. Simdi sizin yaptiginiz aldatmak sayilmiyor mu? Kadinin kadinla iliskiye girmesi cinsellik degil mi sizin icin? Bunlari bir dusunun eger cinsellik degil diyorsaniz belki biseksuel bile degilsinizdir.

Eşinizle 3.4 yıldır ayrı yaşıyorsanız arkadaşıniz neyden çekindi?
Bence tepki aldığınız için eşimle ayrı yaşıyoruz yalanına sığındınız.
Çekindiği şey beni kaybetmek ve hayatımı yönelimimi bildiği için onunla konuşmayı keseceğimi düşünmesi. Bunu yazdığım halde anlamamakta ısrar neden ? Tepkilere aldırış etmiyorum burdaki herkesin hayatının mükemmel olduğuna eminim eşim asker diyorum niye yalan söyleyim sizden çekinecek olsam herşeyi ona göre yazarım zaten.

Kesinlikle böyle bir algı var. Hayatım böyle düşünen insanlara açıklama yapmakla geçtiği için bir kere anlatıp geçiyorum, sıkıldım. Hiçbir zaman yönelimimle kafayı bozmadım, o an kime ne hissediyorsam o şekilde yaşadım. Çocukluğum hariç sorgulamadım bile. İnsanlar bunu normal kabul edemediği için bu soruları her zaman duyacağız maalesef.

Aldatmak sayılmıyor yazdığımı hatırlamıyorum. Aksini iddia etmedim zaten. Ben sizlere sizce bu aldatmak mıdır diye de sormadım. Benim sorum ne, burdakiler neye takılmış. Bırakın bu benim hayatım ve benim hatalarım. Bi takım oyunu değil yani. Konunun dışına sapmayalım sadece biseksüel kadınlar öyle olduğunu nasıl anladı ve anladığında ne hissetti, şu an hisleri neler, düşündükleri neler bunu öğrenmek istediğimi söylediğim halde bunun dışında her türlü cevabı aldım çok şükür.

Düzgünce söyleyebilirdin. Yinede duygularını bu lafların arasından çekip öğrenebildim. Teşekkürler.

Bizim güldüğümüz mevzu bambaşka. Sizin durumunuz sadece yönelimini keşfetme konusu olmadığı için insanlar tepki gösteriyor haliyle. Yaşadığınız hislerde normal şartlara göre sorgulanacak hiçbir şey yok. Kimden hoşlanıyorsanız cinsiyet farketmeksizin onunla olun(evli olamanızı göz ardı ederek yazıyorum).

Teşekkürler.

eşinizle
Yoo gerçekten anlamadım. Zamanında bi kızla olup sonrasında aşık olup evlendiğini şimdi yazdığında okudum. Neden tuhaf bulayım insanların hissettikleri şeyleri anlamıyorum.
daha önce esinizle ilgili açtığınız diğer konuyu okudum, ama devamında ne olduğunu yazmamissiniz. artık açık bir iliski mi yaşıyorsunuz? siz esinizin sadakatinden emin misiniz?

ben biraz duygusal ve cinsel boşlukta olduğunuzu, yakınlık duyduğunuz ve bi olduğu için bir iliskiye ihtimal verebildiğiniz için böyle hissettiğinizi düşünüyorum. eşinize bu durumu söyleseniz nasıl tepki verir, madem resmiyette evli ama fiilen bekar bir hayat yasamayi bekliyorsunuz? eğer rızası varsa deneyin diyeyim öyleyse (ben esinizin 3. olmak için can atacağına inanıyorum). ama eşiniz bir kadın veya bir erkekle aldatilmayi kabul edecek degilse bosanmaniz gerek toplumsal baskılara rağmen. onun sizi aldatmaya yeltenmesi veya aldatmasi size intikam izni vermiyor çünkü

Neden boşanmıyorsunuz sorusuna ısrarla cevap vermiyosunuz. Adamı sevmiyosunuz, daha önce arkadaşınıza yürümüş, şu an sizin de hayatınızda başka biri var.

Ama tahmin etmek zor değil. Hayatınızın finansal sponsorunu kaybetmek istemiyorsunuz. Nasılsa göreve gidiyor. O görevdeyken siz istediğiniz haltı yersiniz. O da faturalarınızı öder, karnınızı doyurur. Ne ala di mi?

..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…