Kızlara karşı beğeni şeklinde vardı ama bi kadınla olur muyum diye düşündüğümde hiç asla demedim iğrenmedim. Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama yaklaşık 2yıldır lezbiyen bi arkadaşım var tam lezbiyen değil aslında üniye kadar erkekler olmuş hayatında ama hiç bi şekilde içinin almadığnı kızlara ilgi duyduğunu ve bastırdığını söylüyodu. 6yıl içinde 2 kadın almış hayatına ve geçen haftalarda sahilde itiraf etti son 8aydır bana karşı içinde hisler olduğunu beni kaybetmekten korktuğu için açılamadığını ve zaten evli olduğum için imkansız olduğunu söyledi. İşin garip yanı son bi kaç aydır bende ona karşı boş değildim ve saçmalama nasıl böyle düşünürsün sırf o öyle diye mi ondan etkilendin vs kendi kendime kızdığım günlerim çok oldu. kendi hayatımında bilincinde olarak imkansız olduğunu hep söyledim kendime. Ama o öyle bir itirafta bulununca bende karşılık verdim yani bende hislerimden bahsettim

çok saçma biliyorum şuan evliyim ve hayatımda bi kadın var

benim sorum kendimle ilgiliydi aslında. Biseksüel insanlar nasıl anlıyolar öyle olduklarını, nasıl farketmişler falan yada bende mi biseksüel oluyorum. Anormal miyim bilmiyorum konunun dini boyutuna zaten girmiyorum. Onu kaybetmek istemiyorum ama bu şekilde devam nasıl ederim bilmiyorum. Onun da benim de asla dediğimiz bişeydi en çok o asla diyodu arkadaşım gözüyle baktığım biriyle olmam diye ve neye asla dediysek onu yaşıyoruz, garip şekilde bi gecede değişti herşey.
Umarım yargılamazsın.