Çıkmaza girdim galiba. Help!

Erkekler çekici geliyordur ancak kaba tavırlarlari ve bencilce hareketleri rahatsızlık verebilir..
Kadınlar ise nispeten daha duyarlı ve anlayışlı oldugu için eksik olan kısmın tamamlanması adına bir çekim hissedilmis olabilir.
Kısaca erkekler genel olarak fiziksel bir memnuniyet bırakırken kadınlar daha mental bir doygunluk sağladığı için her iki türünde olumlu taraflariyla beslenmek adına bir yönelim olabilir seninkisi..
Ayrıca bi olduğundan emin misin ?
Bana biraz da merak gibi geldi.
Konuştuğum kadın tıpkı yazdığın şekilde erkeklerden tiksinerek büyümüş tacize maruz kaldığı ve erkeklerin pis zihniyetine şahit olduğu için mi bilmiyorum içi almamış yani erkeklerin elini tutmasına dahi izin vermeden öyle uzaktan konuşarak geçirmiş o yıllarını. Merak konusunda da haklılık payın var ama öte yandan bi kızla olma fikri hep cazip gelmişti bilmiyorum psikoloğa mı gitsem ne yaşadığımı sorguluyorum çünkü hep.

Eşinizden görmeniz gereken sevgiyi, sizi anlamasını vs o kişiden gördüğünüz için etkilenmiş olabilirsiniz. Ancak eğer içinizde artı olarak onunla sevişme isteği de varsa işte o zaman her şey değişir.
İçinizdeki eril yönünüz baskın çıkmış belli ki.
Doğru, bana açılmadan önce de zaten bana olan düşkünlüğü ve sevgisi herkesin dikkatini çekecek derecede olup, bu sana mı aşık acaba dedirtecek kadar benimle ilgiliydi. Ve okadar masum ve temiz hisleri var ki anlatamam. Eril yönüm bayağı baskın ona karşı.

Burada yargılanacak şey biseksüel olmanız değil, eşinizi aldatıyor olmanız. Nasıl olsa hemcinsim bir şey olmaz diye içinizi rahatlatmayın boşuna. Aldatmanın cinsi yoktur. Biseksüellik konusuna yorum yapmayacağım, bu durum farklı.
Ben öyle bişey mi yazdım ? :işsiz: nasılsa kadın olduğu için bu aldatma sayılmaz devamke demedim zaten.

Esinizden bosanin sonra kiminle ne yasiyorsaniz ozgursunuz. Yargilanicak bisey yok hayat sizin secim sizin. Evli olmaniza ragmen esinizden gizli birisiyle iliski halinde olmaniz konusu biseksuellik degil karakter meselesidir aldatma meselesidir. Yerseniz linci burdan yersiniz
O kadar haklısın ki. Doya doya linçleyebilirsin fırsatı gelmişken.

Ben öyle bişey mi yazdım ? :işsiz: nasılsa kadın olduğu için bu aldatma sayılmaz devamke demedim zaten.
Biseksüel olunca her iki cinsle birlikte olunabileceğini sanan bir grup var da o yüzden yazdım. Kendimi keşfettiğimde okula bile başlamamıştım. Bir sürü de kız arkadaşım oldu bugüne kadar. Şu an evli ve hamileyim. Nasıl erkeklere karşı bir şey hissetmiyorsam, kadınlara da o gözle bakmıyorum. Aynı şekilde bir kadınla birlikte olduğumda da onun haricinde kimseye o gözle bakmadım. Eşinizi sevmiyorsanız bir an önce boşanın.

Doğrudan demediniz de hareketleriniz onu gösteriyor. Bile isteye eşinizi aldatıyosunuz. Kötü bir şey olduğunun farkındaysanız yapmayın.

Üstelik bu durumu masumlaştırmaya çalışmıyorum diyosunuz ama baya baya çalışıyosunuz. Az önce bana hissettiği hisler çok masum falan yazmışsınız. Evli bir kadına ilanı aşk etmesi masum değil kusura bakmayın.

Biseksüel olunca her iki cinsle birlikte olunabileceğini sanan bir grup var da o yüzden yazdım. Kendimi keşfettiğimde okula bile başlamamıştım. Bir sürü de kız arkadaşım oldu bu güne kadar. Şu an evli ve hamileyim. Nasıl erkeklere karşı bir şey hissetmiyorsan, kadınlara da o gözle bakmıyorum. Aynı şekilde bir kadınla birlikte olduğumda da onun haricinde kimseye o gözle bakmadım. Eşinizi sevmiyorsanız bir an önce boşanın.
Yani zamanında kızla olup sonrasında evlendin mi ? Karışık geldi yazdıkların kusura bakma.

Mutlu olacağı şekilde yaşamasını söylerdim. Resmiyette evli gerçekte ayrı yaşamayı teklif ederdim.
Nasıl yani :KK57::KK53:

Evli ama ayrı neden??
o zaman sen böyle mi istiyorsun

Ve şunu diyeyim esin sana gelse bir erkekten hoşlanıyorum dese kıyameti koparırsın

Doğrudan demediniz de hareketleriniz onu gösteriyor. Bile isteye eşinizi aldatıyosunuz. Kötü bir şey olduğunun farkındaysanız yapmayın.

Üstelik bu durumu masumlaştırmaya çalışmıyorum diyosunuz ama baya baya çalışıyosunuz. Az önce bana hissetiği hisler çok masum falan yazmışsınız. Evli bir kadına ilanı aşk etmesi masum değil kusura bakmayın.
Durumun ve konumun dışında ben hislerden bahsettim. Yoksa herşey apaçık ortada. Masumlaştırma çabam olsaydı yada kendi içimi rahatlamak olsaydı yeni bi hesapla buraya gelir evli oldğumu söylemeden sorardım soracağımı. Ben herşeyi göz önünde bulundurarak kendimi sorguladığımı ve merak ettiğim şeyleri öğrenmek istediğimi yazdım.

Eşi bir kadınla aldatsa ne der onu da merak ettim şimdi
Hemen merakını gidereyim, eşim en yakın arkadaşıma ben 4aylık hamileyken yürüdü ve stresli bi hamilelik dönemi geçirip doğurdum. Eve döndüm ama hislerim bitti ayrıca eşim asker olduğu için 3/4 yıldır ayrı yaşıyoruz. Rahatlamışsındır umarım.

Hemen merakını gidereyim, eşim en yakın arkadaşıma ben 4aylık hamileyken yürüdü ve stresli bi hamilelik dönemi geçirip doğurdum. Eve döndüm ama hislerim bitti ayrıca eşim asker olduğu için 3/4 yıldır ayrı yaşıyoruz. Rahatlamışsındır umarım.
Bide çocuk var :KK57:
Her yorumda şaşırarak gidiyorum bakalım sonu ne olucak

Back
X