Çıkmaza girdim galiba. Help!

Kızlara karşı beğeni şeklinde vardı ama bi kadınla olur muyum diye düşündüğümde hiç asla demedim iğrenmedim. Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama yaklaşık 2yıldır lezbiyen bi arkadaşım var tam lezbiyen değil aslında üniye kadar erkekler olmuş hayatında ama hiç bi şekilde içinin almadığnı kızlara ilgi duyduğunu ve bastırdığını söylüyodu. 6yıl içinde 2 kadın almış hayatına ve geçen haftalarda sahilde itiraf etti son 8aydır bana karşı içinde hisler olduğunu beni kaybetmekten korktuğu için açılamadığını ve zaten evli olduğum için imkansız olduğunu söyledi. İşin garip yanı son bi kaç aydır bende ona karşı boş değildim ve saçmalama nasıl böyle düşünürsün sırf o öyle diye mi ondan etkilendin vs kendi kendime kızdığım günlerim çok oldu. kendi hayatımında bilincinde olarak imkansız olduğunu hep söyledim kendime. Ama o öyle bir itirafta bulununca bende karşılık verdim yani bende hislerimden bahsettim :110: çok saçma biliyorum şuan evliyim ve hayatımda bi kadın var:KK43: benim sorum kendimle ilgiliydi aslında. Biseksüel insanlar nasıl anlıyolar öyle olduklarını, nasıl farketmişler falan yada bende mi biseksüel oluyorum. Anormal miyim bilmiyorum konunun dini boyutuna zaten girmiyorum. Onu kaybetmek istemiyorum ama bu şekilde devam nasıl ederim bilmiyorum. Onun da benim de asla dediğimiz bişeydi en çok o asla diyodu arkadaşım gözüyle baktığım biriyle olmam diye ve neye asla dediysek onu yaşıyoruz, garip şekilde bi gecede değişti herşey.
Umarım yargılamazsın.
Biseksüellik yargılanacak birşey değil ama bunu evliyken yapman yargılanacak birsey. Kadın erkek farketmez eşini aldatıyorsun sonuçta demek ki eşini sevmiyorsun boşan ne yapiyorsan yap

Ben zaten rahatım merak etme. Sadece aldatma konusu affı olmaması gereken bir şeydir. İnsan o topa girdi mi, eşine karşı her şeyi kaybetmeyi göze almıştır ve bu durumda evliliği sürdürmenin de manası yok. Sevgi bittiyse neden hala evlisin o zaman? Sana bir erkek duygularını açsaydı belki ondan da etkilenecektin çünkü belli ki boşluktasın. evliyken saf masum diye bir şey olamaz. Bitirirsin yoluna bakarsın. Seni bu evlilikte tutan ne?
Hemen merakını gidereyim, eşim en yakın arkadaşıma ben 4aylık hamileyken yürüdü ve stresli bi hamilelik dönemi geçirip doğurdum. Eve döndüm ama hislerim bitti ayrıca eşim asker olduğu için 3/4 yıldır ayrı yaşıyoruz. Rahatlamışsındır umarım.

Hemen merakını gidereyim, eşim en yakın arkadaşıma ben 4aylık hamileyken yürüdü ve stresli bi hamilelik dönemi geçirip doğurdum. Eve döndüm ama hislerim bitti ayrıca eşim asker olduğu için 3/4 yıldır ayrı yaşıyoruz. Rahatlamışsındır umarım.
Duygularınızdan emin iseniz eşinizden ayrılın evliliğin gölgesinde bu duruma devam etmeyin,
Siz tam olarak yaşadığınız durumu çözememişsiniz ama sorunuza yanıtı buradan zor bulursunuz

Yanisi, beni tanımadığın halde nasıl bu kadar keskin düşüncelere sahipsin
Sen diyorsun
Resmiyette evli ama ayrı yasamak diye
Senin sözlerin
Ben sürekli şaşırıyorum birde çocuk var dedin esin seni aldatmış

Keşik kesik anlatıyorsun

Eşinizle gayet yıpratıcı, ayrı bir evlilik hayatınız var belli ki. Bence bir an önce ayrılın derim. Daha sonra uzunca bir süre düşünün, taşının. Yaşadığınız duyguların nedense yanıltıcı olduğunu. Evliliğinizde yeterince sevgi olmadığından boşlukta olduğunuzu düşünüyorum. Birine bağlanma içgüdüsünden dolayı etkilendiğinizi düşünüyorum. Lütfen sabırlı olun ve ileriki hayatınızı da düşünün derim.

zaten evli olduğum için imkansız olduğunu söyledi.
Eşinizle 3.4 yıldır ayrı yaşıyorsanız arkadaşıniz neyden çekindi?
Bence tepki aldığınız için eşimle ayrı yaşıyoruz yalanına sığındınız.

Tam olarak neyi merak ettiğinizi anlayamadım gerçekten. Şu an hissettiğim tek şey eşime aşık olduğum.
bu bir biseksuelite gerçeği mi yoksa algı mı bilmiyorum ama sanki heterossksuel bireyler çoğunlukla ve normal/işler yolunda şartlarda birini sevmekte stabil iken, biseksuel bireyler seri aşk ve partner degistiriyor veya değiştirebilir gibi bir durum var (ben böyle düşünmüyorum ve desteklemiyorum). konu sahibi de buna inanmış olacak ki bir partnerde karar kılıp uzun vadeli bir birlikteligi sözleşmelendirmenizi tuhaf buldu

Yani zamanında kızla olup sonrasında evlendin mi ? Karışık geldi yazdıkların kusura bakma.
Karışık gelecek birşey yok hem kadın hem erkeklerden hoşlandığına göre 2 cinslede ilişki yaşıyabiliyor bende evliyim hiç bir kadınla iliskim olmadı ama asla olmaz demedim hiç dememde

Ben zaten rahatım merak etme. Sadece aldatma konusu affı olmaması gereken bir şeydir. İnsan o topa girdi mi, eşine karşı her şeyi kaybetmeyi göze almıştır ve bu durumda evliliği sürdürmenin de manası yok. Sevgi bittiyse neden hala evlisin o zaman? Sana bir erkek duygularını açsaydı belki ondan da etkilenecektin çünkü belli ki boşluktasın. evliyken saf masum diye bir şey olamaz. Bitirirsin yoluna bakarsın. Seni bu evlilikte tutan ne?
Maddi konular tabiki. Bir de paravan yapmayi istiyor bence eşi kabul etse.

Hisler diyorum mantığın kalbe hükmedemediği durumlar diyorum. "Yiaaa biz kız kıza çok tatlı olmamış mıyııız" demiyorum zaten. Kendi içimde halledemediğim şeyler olduğu için yazdım buraya. O yüzden bu şekilde olan insanlar yazabilir mi diye sordum.. yoksa merak etmeyin hepinizin yazdığı şeylerden daha ağırını kendime zaten söylüyorum. Bdv'de herkes iyi bi ben kötüyüm okey

Hisler diyorum mantığın kalbe hükmedemediği durumlar diyorum. "Yiaaa biz kız kıza çok tatlı olmamış mıyııız" demiyorum zaten. Kendi içimde halledemediğim şeyler olduğu için yazdım buraya. O yüzden bu şekilde olan insanlar yazabilir mi diye sordum.. yoksa merak etmeyin hepinizin yazdığı şeylerden daha ağırını kendime zaten söylüyorum. Bdv'de herkes iyi bi ben kötüyüm okey
Kocanı seviyor musun? evliliğinde mutlu mutlu musun?

bu bir biseksuelite gerçeği mi yoksa algı mı bilmiyorum ama sanki heterossksuel bireyler çoğunlukla ve normal/işler yolunda şartlarda birini sevmekte stabil iken, biseksuel bireyler seri aşk ve partner degistiriyor veya değiştirebilir gibi bir durum var (ben böyle düşünmüyorum ve desteklemiyorum). konu sahibi de buna inanmış olacak ki bir partnerde karar kılıp uzun vadeli bir birlikteligi sözleşmelendirmenizi tuhaf buldu
Yoo gerçekten anlamadım. Zamanında bi kızla olup sonrasında aşık olup evlendiğini şimdi yazdığında okudum. Neden tuhaf bulayım insanların hissettikleri şeyleri anlamıyorum.

Back
X