Çıkmaza girdim sadece bir parça da olsa dertleşmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gumus82

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
3.626
3.931
133
akılsızlık mi bilmiyorum ama moralim sıfır ağlıyorum ara ara

X şehrinde ben ailem hepimiz aynı yerde yaşıyorduk ben ailemin işyerinde eşim yarı özel yarı devlet masa başı iş yapıyordu

Ailem pandemide işyerini kapamak zorunda kaldı büyüdüğümüz büyük şehre geri dönüşe karar verdi bende eşime bizde gidelim tek maaşla burda yanlız kalicaz orası büyük şehir ailemle çalışırız olmadı iş buluruz dedim tabi babamdan aldığım gazla aç mı kalicaz birlik oluruz vs suç benim o ayrı

1 yıllık evliyiz çocuk düşünüyorduk yaşım da geçiyor diye iptal oldu benim kafamda

Babam tuttu bu kış nasıl gecicek para girmiyor demeye başladı

Annem kizkardesim birbirine çok bağlı çoğu zaman dışlanmış hissettim onlarda biz demiştik demeler

Babam zorla mı çağırdık bile dedi

Psikolojik olarak çok kötüyüm sağlıklı düşünemiyorum

Elimde biraz param var onuda babam ister iş için vs

Pandemide sürekli yükselme durumunda iş bulur muyuz babamla çalışsak iş olur mu

Eşime bunları yaşattığın için kendimden nefret ediyorum eşimi zora soktum

Bu kararları alırken kv çok laf sokar beni üzer rezil olmak ağzına pay vermek istemiyorum eşimde söyleme bilmez diyor her insan hata yapar ayakta durucaz diyor

Ben neden böyle geç farkediyorum zararlı durumları neden büyümedim diyorum koca kadın oldum da

Eşimi taşıma taşınma işyeri için evlendigimden beri hep yordum ailem diye yardım etti

Neden geldim diye diye kendimi yedim dişlerimi sıkmisim dişim kırıldı eşim yinede moral veriyor ben suçluluk yaşıyorum
Kiralar çok yüksek ev bulamıyorum göçebe oldum sinirlerim bozuldu

Kimse düşünmeden hareket etmesin

Öncelikle sıkmayın tatlı canınızı olmuş artık
Elinizdeki parayı da sakın babanıza vermeyin o sizi biraz idare eder enazından eşiniz iş bulana kadar

X şehrinde ben ailem hepimiz aynı yerde yaşıyorduk ben ailemin işyerinde eşim yarı özel yarı devlet masa başı iş yapıyordu

Ailem pandemide işyerini kapamak zorunda kaldı büyüdüğümüz büyük şehre geri dönüşe karar verdi bende eşime bizde gidelim tek maaşla burda yanlız kalicaz orası büyük şehir ailemle çalışırız olmadı iş buluruz dedim tabi babamdan aldığım gazla aç mı kalicaz birlik oluruz vs suç benim o ayrı

1 yıllık evliyiz ço
Bence evlendiginizin farkına varamamissiniz bu zamana kadar. Bundan sonrası zor da olsa bence kendi dusuncenizle olacak. Ailenizde size bu kararı dayatmis duruyor çünkü

1 yıllık evliyiz çocuk düşünüyorduk yaşım da geçiyor diye iptal oldu benim kafamda

Babam tuttu bu kış nasıl gecicek para girmiyor demeye başladı

Annem kizkardesim birbirine çok bağlı çoğu zaman dışlanmış hissettim onlarda biz demiştik demeler

Babam zorla mı çağırdık bile dedi

Psikolojik olarak çok kötüyüm sağlıklı düşünemiyorum

Elimde biraz param var onuda babam ister iş için vs

Pandemide sürekli yükselme durumunda iş bulur muyuz babamla çalışsak iş olur mu

Eşime bunları yaşattığın için kendimden nefret ediyorum eşimi zora soktum

Bu kararları alırken kv çok laf sokar beni üzer rezil olmak ağzına pay vermek istemiyorum eşimde söyleme bilmez diyor her insan hata yapar ayakta durucaz diyor

Ben neden böyle geç farkediyorum zararlı durumları neden büyümedim diyorum koca kadın oldum da

Eşimi taşıma taşınma işyeri için evlendigimden beri hep yordum ailem diye yardım etti

Neden geldim diye diye kendimi yedim dişlerimi sıkmisim dişim kırıldı eşim yinede moral veriyor ben suçluluk yaşıyorum
Kiralar çok yüksek ev bulamıyorum göçebe oldum sinirlerim bozuldu

Kimse düşünmeden hareket etmesin
Allah yardımcınız olsun bana da eşinize hazır işi bıraktırmanız çok mantık dışı geldi eşiniz de Gerçekten size çok değer veriyor demek ki çünkü kolay kolay bir erkek bu öneriyi kabul etmez neyse olan olmuş iyi de olsa kötü de olsa sizde dahil bir iş bulup kendinizi toparlayabilirsiniz stresinizi eşinize yansıtıp bir de evliliği yıpratmayın

Allah yardımcınız olsun bana da eşinize hazır işi bıraktırmanız çok mantık dışı geldi eşiniz de Gerçekten size çok değer veriyor demek ki çünkü kolay kolay bir erkek bu öneriyi kabul etmez neyse olan olmuş iyi de olsa kötü de olsa sizde dahil bir iş bulup kendinizi toparlayabilirsiniz stresinizi eşinize yansıtıp bir de evliliği yıpratmayın
Çok değer verir bir daha dünyaya gelsem yine eşim derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X