- 9 Ekim 2021
- 7
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi melekbaharr
-
Soylemelisiniz daha gec degilken toparlanabilir bu durum anlatin ona28 yaşında bir kadınım. Eşimden ayrilalı 3 sene oldu şiddet yüzünden ayrıldım. Artık evlenmeyi düşünmezKen hayatıma şimdi ki erkek arkadaşim girdi. Ilk başta bu ilişkinin bu kadar uzun yere gideceğini bilmedigimden evlendigimi diyemedim. Benden faydalanmaya calisir diye. 5 aydır birlikteyiz o bekar herşey rüya gibi ve benimle evlenmeyi düşünüyor. Artık nişan takalım dedi. Ve beni tertemizbir kız olarak görüyor. Saf sın temissin diyor ama gerçeği bilmiyor bana çok guveniyor ben de ona aşık oldum. Söylersem tüm güveni gidecek ve beni terk edecek. Hatayi ben en başında yaptım ama bilmiyordum asik olacagimizi şimdi ben ne yapmalıyım
Dediğiniz gibi hatayı en başında yapmışsınız. En başından söylemeniz gerekirdi. Şimdi söyleseniz açıklasanız karşı taraf kendini kötü hissedecektir ben güvensiz birisi miyim gibisinden. Umarım anlayışla karşılar siz yine de oturup konuşun.28 yaşında bir kadınım. Eşimden ayrilalı 3 sene oldu şiddet yüzünden ayrıldım. Artık evlenmeyi düşünmezKen hayatıma şimdi ki erkek arkadaşim girdi. Ilk başta bu ilişkinin bu kadar uzun yere gideceğini bilmedigimden evlendigimi diyemedim. Benden faydalanmaya calisir diye. 5 aydır birlikteyiz o bekar herşey rüya gibi ve benimle evlenmeyi düşünüyor. Artık nişan takalım dedi. Ve beni tertemizbir kız olarak görüyor. Saf sın temissin diyor ama gerçeği bilmiyor bana çok guveniyor ben de ona aşık oldum. Söylersem tüm güveni gidecek ve beni terk edecek. Hatayi ben en başında yaptım ama bilmiyordum asik olacagimizi şimdi ben ne yapmalıyım
Nasıl yani anlamadım? Demissiniz ki "safsın temizsin diyor ama gerceği bilmiyor" bosanmıs bir kadın saf ve temiz olmuyor mu?28 yaşında bir kadınım. Eşimden ayrilalı 3 sene oldu şiddet yüzünden ayrıldım. Artık evlenmeyi düşünmezKen hayatıma şimdi ki erkek arkadaşim girdi. Ilk başta bu ilişkinin bu kadar uzun yere gideceğini bilmedigimden evlendigimi diyemedim. Benden faydalanmaya calisir diye. 5 aydır birlikteyiz o bekar herşey rüya gibi ve benimle evlenmeyi düşünüyor. Artık nişan takalım dedi. Ve beni tertemizbir kız olarak görüyor. Saf sın temissin diyor ama gerçeği bilmiyor bana çok guveniyor ben de ona aşık oldum. Söylersem tüm güveni gidecek ve beni terk edecek. Hatayi ben en başında yaptım ama bilmiyordum asik olacagimizi şimdi ben ne yapmalıyım
Ben saf ve temiz zannediyor derken dürüst, yalan söylemez sanıyor anlamında kullanmış diye düşünmek istedim. Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum. Bir kadının bu şekilde düşünmesini aklım ve vicdanım kabul etmek istemiyorEvlenip boşanınca tertemiz ve saf olunmuyor mu ne alakası var? Öncelikle senin bu zihniyetten kurtulman gerek. Sen kendini kusurlu ve eksik görmeyi bırakmalısın.
Gidip söyle evlenip boşandığını ve neden başta bunu ona söyleyemediğini güzelce açıkla. Endişelerinden bahset. Evlenip boşanmış kadına yanlış gözle bakıyorlar o yüzden başta söylemeye çekindim de.
Bu adamla evlensen de evlenmesen de bundan sonra tanıştığın insanlara da bunu söylemekten çekinme. Yaptığın yanlış bir şey yok.
Saf ve temiz kız olarak mı biliyor? Ay bayılazaaam. Boşanmış olunca kirli mi oluyorsunuz? Neden kendinize bunu yapıyorsunuz, neden kendinize bu kadar düşmansınız, Allah'tan boşanmışsınız, evlilik dışı seks yapmış olsanız kendinizi vurursunuz heralde.28 yaşında bir kadınım. Eşimden ayrilalı 3 sene oldu şiddet yüzünden ayrıldım. Artık evlenmeyi düşünmezKen hayatıma şimdi ki erkek arkadaşim girdi. Ilk başta bu ilişkinin bu kadar uzun yere gideceğini bilmedigimden evlendigimi diyemedim. Benden faydalanmaya calisir diye. 5 aydır birlikteyiz o bekar herşey rüya gibi ve benimle evlenmeyi düşünüyor. Artık nişan takalım dedi. Ve beni tertemizbir kız olarak görüyor. Saf sın temissin diyor ama gerçeği bilmiyor bana çok guveniyor ben de ona aşık oldum. Söylersem tüm güveni gidecek ve beni terk edecek. Hatayi ben en başında yaptım ama bilmiyordum asik olacagimizi şimdi ben ne yapmalıyım
Söyleyin elbet öğrenecekTemiz ve saf derken arkadaşlar yalan söylemeyen durust bir kız olarak görüyor ve eminim anlatsam ayrilacak benden onu kaybetmekten çok korkuyorum
Evlenip boşandığımı bilseydi beni kullanırdı tarzı ifadelerden bana böyle bir zihniyet gibi geldi ama umarım dediğin gibidirBen saf ve temiz zannediyor derken dürüst, yalan söylemez sanıyor anlamında kullanmış diye düşünmek istedim. Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum. Bir kadının bu şekilde düşünmesini aklım ve vicdanım kabul etmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?