• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇIKMAZA GİRDİM?

28 yaşında bir kadınım. Eşimden ayrilalı 3 sene oldu şiddet yüzünden ayrıldım. Artık evlenmeyi düşünmezKen hayatıma şimdi ki erkek arkadaşim girdi. Ilk başta bu ilişkinin bu kadar uzun yere gideceğini bilmedigimden evlendigimi diyemedim. Benden faydalanmaya calisir diye. 5 aydır birlikteyiz o bekar herşey rüya gibi ve benimle evlenmeyi düşünüyor. Artık nişan takalım dedi. Ve beni tertemizbir kız olarak görüyor. Saf sın temissin diyor ama gerçeği bilmiyor bana çok guveniyor ben de ona aşık oldum. Söylersem tüm güveni gidecek ve beni terk edecek. Hatayi ben en başında yaptım ama bilmiyordum asik olacagimizi şimdi ben ne yapmalıyım
Ben o adamın yerinde olsam sizden ayrılırdım.. Yalancısınız çünkü… Bu kadar büyük birsey nasıl saklanır.. Ayrıca ne demek “tertemiz” sanıyor beni.. Evlenip ayrılan insanlar kirli mi oluyor. Edep, güven, sadakat insanın beynindedir, bedeninde değil 😡

Ben o adamın yerinde olsam sizden ayrılırdım.. Yalancısınız çünkü… Bu kadar büyük birsey nasıl saklanır.. Ayrıca ne demek “tertemiz” sanıyor beni.. Evlenip ayrılan insanlar kirli mi oluyor. Edep, güven, sadakat insanın beynindedir, bedeninde değil 😡
Konu sahibi bakireyim mi demis?

Bakire olup olmaması değil mesele! Evli olduğunu nasıl saklar, bu çok önemli birsey. Birisi ondan evli olduğunu saklasa nasıl hissederdi acaba, bir daha güvenebilir miydi?
Güvenemez. Ama yalan olayı baska.

Eğer konu sahibi konuyu kıvırıp kapatmadıysa evet bakireyim dediyse, yalan söylemis olacak.
Fakat hicbir sey demeyip konuyu kapattıysa bu konu hakkında konusmadıysa karsı taraf “bana yalan söyledin” diyemez. “Benden sakladın, güvenim kırıldı” diyebilir.

Eğer konu sahibi konuyu kıvırıp kapatmadıysa evet bakireyim dediyse, yalan söylemis olacak.
Fakat hicbir sey demeyip konuyu kapattıysa bu konu hakkında konusmadıysa karsı taraf “bana yalan söyledin” diyemez. “Benden sakladın, güvenim kırıldı” diyebilir.
Bazı konular vardır, hayatın akışını etkileyen !! Bu konularda birseyler saklamakta yalandır. Hayta yalandan beterdir.

Ayrıca adam için bu konu önemli ki kibar bir şekilde sormuş aslında(!) Direk sen bakire misin dememiş ama dolaylı yoldan sormuş!

Bunu özellikle sorduğuna göre adam bekareti takan biri ama, yoksa neden sorsun? Niye sorulur ki bu?
Evet adam bekareti çok takıyor bu açık. Ama konu sahibinin verdiği cevap önemli. Yalancı diyecek bana diyor onun korkusu var. Bende diyorum ki, eğer bir sey demediysen konuyu kapattıysan yalancı diyemez. Ama ağzını arayan adama evet öyleyim li konuştuysan yalancı yaftasını yapıstıracak.

Zaten adam her seyi ögrenmek icin lafları hazırlamıs. Konu sahibi gercegi söylediğinde “güvenimi kırdın sakladın” diyerek yok olacak

Hayır bana dedi ki ben eminim sen bakiresin dedi bunu açık açık dedi
Biz eşimle aramızda hiç böyle bi muhabbet geçmedi yaa benim geçmiş 7 yıllık sevgililik dönemim olmasına rağmen konu nasıl oraya geliyor anlamıyorum ben olsam orda direk derim yoo bakire değilim evlenip boşandım bitti

evlendin diye kirlendin mi ?
bu zihniyetteki birinin zaten kabul gormek icin anlatmamasına sasirmadim .

Back
X