çıkmaza giriyorum

Biri de benim
Ülke eğitimi belli, kaynana demek erkek annesi demek bu toplumda evlilikler 3 kişilik, çünkü buna izin veren erkekler, ben görüşmüyorum, beni görüştürmeye kalkarsa da alnını karışlarım yetti artık çünkü

Eşinizin size kaba davranması ve şiddet göstermesi kabul edilebilir bi şey değil. Yapması çok zordur eminim ama ilişkinizi bir tartın bence. Ayrılmanız mı daha doğru yoksa yaptığı güzel şeylerin yanında hatalarını görmezden gelebiliyor musunuz ? Eğer cevabınız ayrılmak çıkıyorsa ayrılmanız en doğrusudur. Hem siz hem çocuğunuz için

Herkeste mi aynı dert yahu. Arkadaşlar nasıl göremiyorsunuz bu hastalıklı ailelerin, erkeklerin gerçek yüzlerini evlenmeden önce?? İllaki çaktırmışlardır... kocanız ve annesi ikisini de okurken içim şişti. Bu adamla bir ömür nasıl geçer? Hayır şimdi düzelse ve değişse, bütün bunlar hiç yaşanmamış gibi davranabilecekmisiniz?

Canim ya bu anneler nasil oglan yetistiriyo anlamiyorum ne yapsalar sutten cikmis akkasiklar benimde iki kardesim var annem hep gelinlerimiz tarafinda olur hayat musterektir der ortaligi yatistirir ama gelinlerimizde farkli demekki hayatta hep iyinin karsisina bi kotu cikarmis etrafima bakiyorum kendime bakiyorum oyle yani sunu unutma bir insan 7 sinde neyse 70 de ayni degismiyolar bide arkada ana destegi varsa tamam Rabbin yardimcin olsun hep mantikli seyler dusun duygusalliga baglama asla

K Psikolojik/fiziksel siddet görüp sinen bi anne, siddet yanlısı bi baba. Bu evlerde büyüyen kızlar sinen anne oluyor yetiskin olunca, erkekler de siddet yanlısı oluyor. Sonsuz spiral döngü mis.. Çözüm artık biz kadınların güçlenmesi. Yeter artık biraz da adamlar düsünsün cocuklarım napar yuvam nolur diye. Sisti kafalar artık zum. Adam karısını kaybetmekten zerre korkmuyor eminim ki su an horul horul uyuyodur. Bu kadıncagız gelmis burya bana vurdu bana sunu dedi kv beri kv ileri. Yazık günah artık bi silkelenmeli maaşlı sağlıklı mis gibi anne yani, bi hayırdır? Deyip açmalı davayı. Böyle böyle tükenecek soyları

Erkekler evde kendi ailelerinden biri olunca kıçları kalkıyor ,size onca laf söylemiş susmuşsunuz,tokat atmış susmuşsunuz ,bunun bir sonra ki adımı dayak olacak yine susacaksınız.Aslında siz ne yapmanız gerektiğini biliyor ama duymak istiyorsunuz gibi geldi.Ailenize gidin ,çalışıyorsunuz belli ,çocuğunuzu da alamaz ve size dediklerini de diyip uzaklaştırma kararı çıkartın demek istiyorum ama duymaya hazır mısınız ?

Zaten ne oluyorsa çocuk doğduktan sonra oluyor, asıl o zaman erkeğin maskesi düşüyor, minnet etmeyin en az 3 ay ondan uzak durun o zaman fikirleriniz ve duygularınız daha net size cevap verir
Genelde hep kadınlar için çocuk yaptım evliliği garantiye aldım diye düşünduklerinj söylerler. Erkekler için böyle birşeyi ilk kez okudum. Mesela hangi açılardan yani neden erkeklerin maskesi doğumdan sonra düşer onlar kendi kafalarında ne dusunuyorlarda böyle davraniyorlar

Kardeşim sen ne öküz birisiyle evlenmissin o ne anneci öyle vala bırak bence değmez

Ne oluyor bu erkeklere ya... Hangi konuya baksam kafa attı, tekme attı, tokat attı..
Kendilerini ne b..k zannediyor bu adi adamlar Allah hepsine merhamet versin... 1 kızım var ona tokat adamı ben ne yaparım düşünemiyorum... Ee her kadının bi anası var elleri kırılsın yapanların

Kadınlar hani çocuğum var boşanamıyorum diyor ya o yüzden onun garantisi oluyor bazı erkek milletinde. Bazılarj baba olunca şam babası oluyor.

LOGUSA KADINDAN MAKARNA İSTEMİŞLER , ZIKKIMIN KÖKÜNÜ ELİNİN KÖRÜNÜ YESİNLER. İNŞALLAH SON YEMELERİ OLUR TÜMDEN KURTULURSUNUZ . İYİCE SİNİR OLDUM BUGÜN BU KAÇINCI ZEBENNA KV VE EŞ. SEYTAN BUNLAR TERLİĞİ TERS GİYDİRİRLER BİR BİTMEDİLER . B.K YEMİŞ KOCAN KENDİ ÖZ BAKIMINI YAPAMAZ ANNESİNİN BİR TARAFINDAN ÇIKMAZ ÇOCUĞU YENİ DOĞMUŞ SABİYİ REZİL ETMEYE KALKAR .İYİCE KÜFR ETMEK İSTEMİYORUM . TOKATI SANA ATACAĞINA ADAM OLSAYDI DA ANASININ YIKADIĞI BİR TARAFI İLE SİZE BUNLARI YAŞATMASAYDI . ERKEK EVLAT DOĞURULUR AMA HER ERKEK ADAM OLAMAZ . BU TARZ KV VE ERKEK ÇOCUKLARINDA KENDİLERİNİ KANITLAMA VE AŞAĞILIK KOMPLEKSİ VAR . SANA BİR ŞEYİN GARANTİSİNİ VERİYORUM O KALKAN EL DAHA SONRADAN YUMRUK VE TEKME OLUYOR BİL İSTEDİM .

her şeyin farkındayım evet babam ve abimin bunların hiç hriinden haberi yok olsa kıyamet kopar bir kere el kaldıran bir daha kaldırır onu da biliyorum bu yaşanan her şeyde hâlâ ben hatali görünüyorum aslında hiç ihtiyacım yok ona sadece bana destek olmanizi istedim teşekkür ederim hepinize gerekeni yapacağım

Yasadiklariniza vermeniz gereken tepkiyi aninda vermediginiz icin; bunun devami, yillar icinde artarak fazlasiyla gelir. Gerekeni en kisa zamanda yapin. Kendi hayatinizi ve bebeginizin hayatini bu beş para etmez insanların önüne, özellikle o kocaya paspas etmeyin. SAKIN!

Hayatta bu sorunun altından kalkamazsın . Babana abine söyle kurtul ! Tek çıkışın bu başka da yok evliliğe devam etmek istiyorsan . Abin ve baban damat beyi size yaptığından daha fazlası ile tabiri caizse yumuşatmaları şart .bazıları sadece dayaktan anlayıp kendineçeki düzen veriyor . KORKU SEN NELERE KADİRSİN BAK O ZAMAN

istemiyorum çünkü yapılanlar unutulmuyor 2 at geçti üzerinden hâlâ ilk günkü gibi acısını hissediyor insan en sonki tokat içimdeki her şeyi bitirdi

Eşinizde gerçekten önüne çıkan herkesi öldürecek yürek var mı? Varsa babanızdan ailenizden bahsetmemişsiniz ona bu yüreği yedirecek biri var mı? Biz kadınlar fiziksel olarak güçsüzüz tamam ama arkasında güç olana kimse birşey yapamaz. Her ilişki kötü dönemden geçer ama şiddet ayrı bir eğilim daha öncesinde şiddet var mıydı? Kendi ailenizde şiddet var mı?

Bana iki güzel dile yine kanarsanız gibi geliyor. Böyle adamlar söz verir ama bir süre sonra yine aynı şekilde devam ederler.
Siz ayrılmadığınız sürece bu kısır döngüden çıkamazsınız.

benim ailemde şiddet yok kesinlikle 30 yıllık evlı annem babam hiç kimseye fiske vurduğu yok bemim evliligimde şiddet yoktu

benim ailemde şiddet yok kesinlikle 30 yıllık evlı annem babam hiç kimseye fiske vurduğu yok bemim evliligimde şiddet yoktu
2 ay çok uzun bir süre.
Bu kararı hala almamanız garip.
Sanırım kendinizce bir sonraki şiddete kadar kocanıza şans verdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…