- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Biri de benimYani bir derdim var bölümü resmen ailesinden ayrılmayan sürekli karısı üzerinden ailesine yaranmaya çalışan sürekli karısını ailesine mantıklı mantıksız olsun uydurmaya çalışan kocam var bölümü oldu artık. Nerde yanlış yapıyoruz kızlar hepimizde aynı sorun var ve tek bir çözüm bulanı dahi görmedim. Evliliklerimiz hep aynı. Yavaş yavaş başlayan atışöalar tartışmalar derken şiddetle biten kavgalara kadar gidiyor. Yani bütün bir ülkenin kadınları aynı sorunu yaşıyor olabilir mi ya bu kadar olamaz artık. Bunun Bi çözümü olması lazım. Nasıl değiştirebiliriz bunu. Çok üzgünüm
Eşinizin size kaba davranması ve şiddet göstermesi kabul edilebilir bi şey değil. Yapması çok zordur eminim ama ilişkinizi bir tartın bence. Ayrılmanız mı daha doğru yoksa yaptığı güzel şeylerin yanında hatalarını görmezden gelebiliyor musunuz ? Eğer cevabınız ayrılmak çıkıyorsa ayrılmanız en doğrusudur. Hem siz hem çocuğunuz içinMerhaba kk üyeleri biraz ayrıntılı anlatacagim ben 3 yıllık evliyim eşimle severek eevlendik ailem karşı ciktı eşimin bi hatası yüzünden ama bem çok isteyince kabul ettiler evlendiğimizde eşimle çok tartismalarimz oldu eşim biraz ilgisizdır eve gelir tvnin başında oturur ben çok konuskanimdir biraz konusunca bana sus der arkadaşlarıyla kahveye gitmek ister birlikte hiçbir şey yapamayiz vs bu yüzden çok kavgalarımız oldu her neyse 2 ay önce doğum yaptım yanıma kv geldi esimden bir şeyler istedim süt yapsin diye eşim istediklerimi sırf çocuğu için alacağını söyledi çok zoruma gitti durup durürken söyledikleri kavga ettik çayı halıya devirdi(ki hiç yapmaz böyle seyler) çıktı gitti annesi geldi oglumla niye kavga ediyorsun sen maaşına ve ailene güveniyorsun gibi şeyler söyledi bir şey demedim sonra eltime benim hakkımda soylendi duydum dayanamadım gidip anne arkamdan konuşma ben senin düşmanım değilim dedim o sırada eşim duydu geldi bana bağırdı cağırdı onlarin yanında benden bıktığıni söyledi eski kavga konularimizi açtı bana kötü kelimeler kullandi tartıştık ben odama gectim gelip annesinden özür dilememi istedi ben de özür dileyecek bir şey yapmadığımı söyledim seni saçından sürükleyerek özür diletirim dedi ben yine dilemeyince tepsiyi bana fırlattı ertesi gün kizim hastalandı hastaneye gittik orda güzel bir dille annesini evine götürmesini bir kac gün kafamı dinlemek istediğimi söyledim eşim yine sinirlendi odada kumandayı fırlattı defol babanın evine çocuğu bana bırak sana para veririm dedi ben cocugumu alirim deyince de karsima kim cikatsa oldururum dedi bana namusuyla ona çocuk vermiş kadına çok ağır kelime kullandi annemi aradım annem geldi tartismalar oldu kv her zaman oğlunu kusursuz görür melektir onun oğulları neyse annem im yaninda heo oglunu savundu oglumun sucu yok vs dedi ( kv erkek ne yaprsa yapsin kadinn alttan alip susup karsilik vermemesi gerektigini savunurlar )annem ortamı düzeltti gitti sabah kv bana kalk makarna yap dedi oğluma bir de çamaşırları topluyordu ben de anne yapma dedim ben yaparim dedim çünkü minnet etmislerdi tartisma sirasinda tekrar soylendi ve ondan sonra evine gitti kv eşim de her sabah onlara gitti akşama kadar gelmedi lohusa halimle evde yalnız kaldım hep sonra babamın evine gittim 10 gün orda kalıp geldim eşimle aram Biraz düzeldi Kadir gecesinde eşim annesigile gitti gece 12de geldi tartıştık geç geldi diye bana tokat attı ağlama krizine girdim özür diledi affetmedim şimdi de gayet güzel hayatına devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum içimdeki sevgisini bitirdi
Psikolojik/fiziksel siddet görüp sinen bi anne, siddet yanlısı bi baba. Bu evlerde büyüyen kızlar sinen anne oluyor yetiskin olunca, erkekler de siddet yanlısı oluyor. Sonsuz spiral döngü mis.. Çözüm artık biz kadınların güçlenmesi. Yeter artık biraz da adamlar düsünsün cocuklarım napar yuvam nolur diye. Sisti kafalar artık zum. Adam karısını kaybetmekten zerre korkmuyor eminim ki su an horul horul uyuyodur. Bu kadıncagız gelmis burya bana vurdu bana sunu dedi kv beri kv ileri. Yazık günah artık bi silkelenmeli maaşlı sağlıklı mis gibi anne yani, bi hayırdır? Deyip açmalı davayı. Böyle böyle tükenecek soylarıYani bir derdim var bölümü resmen ailesinden ayrılmayan sürekli karısı üzerinden ailesine yaranmaya çalışan sürekli karısını ailesine mantıklı mantıksız olsun uydurmaya çalışan kocam var bölümü oldu artık. Nerde yanlış yapıyoruz kızlar hepimizde aynı sorun var ve tek bir çözüm bulanı dahi görmedim. Evliliklerimiz hep aynı. Yavaş yavaş başlayan atışöalar tartışmalar derken şiddetle biten kavgalara kadar gidiyor. Yani bütün bir ülkenin kadınları aynı sorunu yaşıyor olabilir mi ya bu kadar olamaz artık. Bunun Bi çözümü olması lazım. Nasıl değiştirebiliriz bunu. Çok üzgünüm
Genelde hep kadınlar için çocuk yaptım evliliği garantiye aldım diye düşünduklerinj söylerler. Erkekler için böyle birşeyi ilk kez okudum. Mesela hangi açılardan yani neden erkeklerin maskesi doğumdan sonra düşer onlar kendi kafalarında ne dusunuyorlarda böyle davraniyorlarZaten ne oluyorsa çocuk doğduktan sonra oluyor, asıl o zaman erkeğin maskesi düşüyor, minnet etmeyin en az 3 ay ondan uzak durun o zaman fikirleriniz ve duygularınız daha net size cevap verir
Kadınlar hani çocuğum var boşanamıyorum diyor ya o yüzden onun garantisi oluyor bazı erkek milletinde. Bazılarj baba olunca şam babası oluyor.Genelde hep kadınlar için çocuk yaptım evliliği garantiye aldım diye düşünduklerinj söylerler. Erkekler için böyle birşeyi ilk kez okudum. Mesela hangi açılardan yani neden erkeklerin maskesi doğumdan sonra düşer onlar kendi kafalarında ne dusunuyorlarda böyle davraniyorlar
LOGUSA KADINDAN MAKARNA İSTEMİŞLER , ZIKKIMIN KÖKÜNÜ ELİNİN KÖRÜNÜ YESİNLER. İNŞALLAH SON YEMELERİ OLUR TÜMDEN KURTULURSUNUZ . İYİCE SİNİR OLDUM BUGÜN BU KAÇINCI ZEBENNA KV VE EŞ. SEYTAN BUNLAR TERLİĞİ TERS GİYDİRİRLER BİR BİTMEDİLER . B.K YEMİŞ KOCAN KENDİ ÖZ BAKIMINI YAPAMAZ ANNESİNİN BİR TARAFINDAN ÇIKMAZ ÇOCUĞU YENİ DOĞMUŞ SABİYİ REZİL ETMEYE KALKAR .İYİCE KÜFR ETMEK İSTEMİYORUM . TOKATI SANA ATACAĞINA ADAM OLSAYDI DA ANASININ YIKADIĞI BİR TARAFI İLE SİZE BUNLARI YAŞATMASAYDI . ERKEK EVLAT DOĞURULUR AMA HER ERKEK ADAM OLAMAZ . BU TARZ KV VE ERKEK ÇOCUKLARINDA KENDİLERİNİ KANITLAMA VE AŞAĞILIK KOMPLEKSİ VAR . SANA BİR ŞEYİN GARANTİSİNİ VERİYORUM O KALKAN EL DAHA SONRADAN YUMRUK VE TEKME OLUYOR BİL İSTEDİM .Merhaba kk üyeleri biraz ayrıntılı anlatacagim ben 3 yıllık evliyim eşimle severek eevlendik ailem karşı ciktı eşimin bi hatası yüzünden ama bem çok isteyince kabul ettiler evlendiğimizde eşimle çok tartismalarimz oldu eşim biraz ilgisizdır eve gelir tvnin başında oturur ben çok konuskanimdir biraz konusunca bana sus der arkadaşlarıyla kahveye gitmek ister birlikte hiçbir şey yapamayiz vs bu yüzden çok kavgalarımız oldu her neyse 2 ay önce doğum yaptım yanıma kv geldi esimden bir şeyler istedim süt yapsin diye eşim istediklerimi sırf çocuğu için alacağını söyledi çok zoruma gitti durup durürken söyledikleri kavga ettik çayı halıya devirdi(ki hiç yapmaz böyle seyler) çıktı gitti annesi geldi oglumla niye kavga ediyorsun sen maaşına ve ailene güveniyorsun gibi şeyler söyledi bir şey demedim sonra eltime benim hakkımda soylendi duydum dayanamadım gidip anne arkamdan konuşma ben senin düşmanım değilim dedim o sırada eşim duydu geldi bana bağırdı cağırdı onlarin yanında benden bıktığıni söyledi eski kavga konularimizi açtı bana kötü kelimeler kullandi tartıştık ben odama gectim gelip annesinden özür dilememi istedi ben de özür dileyecek bir şey yapmadığımı söyledim seni saçından sürükleyerek özür diletirim dedi ben yine dilemeyince tepsiyi bana fırlattı ertesi gün kizim hastalandı hastaneye gittik orda güzel bir dille annesini evine götürmesini bir kac gün kafamı dinlemek istediğimi söyledim eşim yine sinirlendi odada kumandayı fırlattı defol babanın evine çocuğu bana bırak sana para veririm dedi ben cocugumu alirim deyince de karsima kim cikatsa oldururum dedi bana namusuyla ona çocuk vermiş kadına çok ağır kelime kullandi annemi aradım annem geldi tartismalar oldu kv her zaman oğlunu kusursuz görür melektir onun oğulları neyse annem im yaninda heo oglunu savundu oglumun sucu yok vs dedi ( kv erkek ne yaprsa yapsin kadinn alttan alip susup karsilik vermemesi gerektigini savunurlar )annem ortamı düzeltti gitti sabah kv bana kalk makarna yap dedi oğluma bir de çamaşırları topluyordu ben de anne yapma dedim ben yaparim dedim çünkü minnet etmislerdi tartisma sirasinda tekrar soylendi ve ondan sonra evine gitti kv eşim de her sabah onlara gitti akşama kadar gelmedi lohusa halimle evde yalnız kaldım hep sonra babamın evine gittim 10 gün orda kalıp geldim eşimle aram Biraz düzeldi Kadir gecesinde eşim annesigile gitti gece 12de geldi tartıştık geç geldi diye bana tokat attı ağlama krizine girdim özür diledi affetmedim şimdi de gayet güzel hayatına devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum içimdeki sevgisini bitirdi
Hayatta bu sorunun altından kalkamazsın . Babana abine söyle kurtul ! Tek çıkışın bu başka da yok evliliğe devam etmek istiyorsan . Abin ve baban damat beyi size yaptığından daha fazlası ile tabiri caizse yumuşatmaları şart .bazıları sadece dayaktan anlayıp kendineçeki düzen veriyor . KORKU SEN NELERE KADİRSİN BAK O ZAMANher şeyin farkındayım evet babam ve abimin bunların hiç hriinden haberi yok olsa kıyamet kopar bir kere el kaldıran bir daha kaldırır onu da biliyorum bu yaşanan her şeyde hâlâ ben hatali görünüyorum aslında hiç ihtiyacım yok ona sadece bana destek olmanizi istedim teşekkür ederim hepinize gerekeni yapacağım
benim ailemde şiddet yok kesinlikle 30 yıllık evlı annem babam hiç kimseye fiske vurduğu yok bemim evliligimde şiddet yoktuEşinizde gerçekten önüne çıkan herkesi öldürecek yürek var mı? Varsa babanızdan ailenizden bahsetmemişsiniz ona bu yüreği yedirecek biri var mı? Biz kadınlar fiziksel olarak güçsüzüz tamam ama arkasında güç olana kimse birşey yapamaz. Her ilişki kötü dönemden geçer ama şiddet ayrı bir eğilim daha öncesinde şiddet var mıydı? Kendi ailenizde şiddet var mı?
2 ay çok uzun bir süre.benim ailemde şiddet yok kesinlikle 30 yıllık evlı annem babam hiç kimseye fiske vurduğu yok bemim evliligimde şiddet yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?