çıkmaza giriyorum

Böyle bi tanıdığım vardı kayınvalide 80 li yaşlarıda gördü ondan sonra vefat etti gelinde kendisi kayınvalide olduktan sonra kendi kayınvalidesi ölğnxe rahat etti anca o zamana kadar da kadının psikolojisi alt üst olmuş zaten bütün hayatı öyle böyle dayakla ağlamayla geçmiş

kv olacak cadı ailene maaşına güveniyorsun diyerek sanırım oğluna veriyor gazı senin kocanın da alttan alta erkeklik egosu eziliyor bence ,ne yapacağını bilmiyorum buna sen karar vereceksin ama affedeceksen polise şikayet edeceğini susmayacağını söyleyip biraz korkut bence zira hayvanlığı ele alacak gibi duruyor korksun biraz ,ben şiddet olduğunda (evli değilim şuanki aklımla söylüyorum )polisi arar ortalığı ayaga kaldırırdım ,kendi ailemde yaşadım bize söylememiş akrabam itişmeler kakışmalar yaşamış daha önce nasılsa sesi çıkmıyor diyemidir bilmem ciddi şiddete döndü dayanamadık ailecek sonra boşanma oldu çünkü çok sinirleniyorum

polisi aramak aklıma geldi evet karakola gitmek de ancak abim avukat ve karakolda mutlaka tanıyan çıkacaktı rezillik olsun istemedim

Lohusa halinizle yaşadıklarınız için çok üzüldüm. O dönem en desteğe ihtiyaç duyulan dönem. Eşiniz, kayınvalideniz ne kadar merhametsiz insanlarmış, ben de lohusayken iyice sinirim bozukken saçmalamıştım eşim de biraz sesini yükseltti hemen kayınvalidem durumu toparlayıp eşimi bi silkeleyip kendine getirmişti, o lohusa hoş gör üzme kızı diyerek. Hadi eş yeni duruma adapte olamadı o anne olacak şahıs biliyor sürecin zorluğunu destek olmak gerekirken iyice körüklemiş.
İş şiddet uygulamaya kadar gelmiş, yaşananları unutmak sindirmek çok zor. Minicik bir bebek var, ve ne yazıkki şiddetin devamı da hep geliyor. İşi gücü olan bir insansınız, aileniz arkanızda çekmek zorunda değilsiniz. Bebeğinizi kimse sizden alamaz umarım onunla güzel bir gelecek kurar bu beş para etmez şahıstan kurtulursunuz

Burda her konu paylasan hemcinsime ayril demek istemiyorum ama empati yapinca ayrılmak gerekiyor baslangic bolumunu gecmis gelişme bolumundesiniz umarim sonu kotu bitmez.

Sen neden insanlarla tartısmaya girip yüzgöz oluyorsun kş yahu. Eşin cocugum İcin alıyorum mu dedi hiçbir sey demeden gözlerinin icine ters ters bak o anlar mesajı. sonra kaynanan gidince evi yık başına. Kaynanan dedikodunu mu yaptı aynı şekil muhatap olma buz gibi ol niye koca kadınla tartışmaya girerek saygıyı hepten öldürüyorsun sakin kalmayı soguk olmayı öğrenin yoksa hep böyle gider eşinde erkeklik taslamaya calısan bir dangalak kusura bakma.

lohusayken piskolojiniz pek normal olmuyor

Bi
lohusayken piskolojiniz pek normal olmuyor
Biliyorum bende lohusa oldum aynı şekilde kaynanamla iyi anlasmama rağmen bana aşırııı batıyordu bir iki şeyde oldu eşimede gizli gizli odada anneni gönder dedim kadına Bi şey belli etmeden mesafeli soguk durdum. Ona kavga edecek fırsat laf vermedim noldu eşim benim istediğimi yapıp annesini yolladı simdi yıllar sonra noldu lohusalıga yenilmeyip saygımı bozmadıgım İcin kaynanamı yüzüne bakabiliyorum birbirimize saygımız var kaynanam eşimden de cekinir bana bir şey diyemez mesela niye cünkü eşimin gözünde annesine saygıda kusur etmeyen iyi bir gelinim. biri tek bir şey desin lafı tıkar ağızlarına. Yüz göz olmayacaksın baskalarının yanında eşinle tartısmayacaksın

benim eşim olacak insan anlayışlı bir insan değil kavgalara henüz alvlenmemisken kendisine anneni götür bi bahane bul dedim yapmadi 40 çıkana kadar burda kalacak dedi ailesine aşırı düşkün bir insan yengesine karşı bile benim arkamda durmaz

Ailesine düşkün diyorsun ya ailesi sana ne derse desin duymazdan gel eşin bir süre sonra görür gerçekleri.

Annesi oģluna düşkün olsa değer verse evliliğine sıkıntı oluşunca istemesede sevmese de gelinini arayı yumuşatır . Annesi oğlunu sevdiğinden ona hak verip erkek haklı kafasında değil. Oğluda birak geç kalsın napican sanki erken gelse. Annenin evinde kalsaydın ya biraz daha lohusalık bitene kadar en azından .
Kimse bebeği annesinden alamaz merak etme eşın ana kuzusu sana terör estirdiğine bakma bi halt edemez.
Burdan da genckizlar ders alsınlar aile karşı çıkıyorsa vardır bildikleri evlenmeyin böyle sal*klarla.

Bu ne biçim evlilik ya.Anlaşamıyorsunuz olmazsınız siz

çocuğum için Biraz çekiniyorum zorla almaya çalışacak bela olacak başıma çocuktan önce eyvallahim olmazdı kapıyı çeker çıkardım yalvarırdi gitme diye

lohusaligim bitti zaten öyle geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…