Şiddet iki gün önce gerçekleşti2 ay çok uzun bir süre.
Bu kararı hala almamanız garip.
Sanırım kendinizce bir sonraki şiddete kadar kocanıza şans verdiniz.
Anladım.Şiddet iki gün önce gerçekleşti
kv olacak cadı ailene maaşına güveniyorsun diyerek sanırım oğluna veriyor gazı senin kocanın da alttan alta erkeklik egosu eziliyor bence ,ne yapacağını bilmiyorum buna sen karar vereceksin ama affedeceksen polise şikayet edeceğini susmayacağını söyleyip biraz korkut bence zira hayvanlığı ele alacak gibi duruyor korksun biraz ,ben şiddet olduğunda (evli değilim şuanki aklımla söylüyorum )polisi arar ortalığı ayaga kaldırırdım ,kendi ailemde yaşadım bize söylememiş akrabam itişmeler kakışmalar yaşamış daha önce nasılsa sesi çıkmıyor diyemidir bilmem ciddi şiddete döndü dayanamadık ailecek sonra boşanma oldu çünkü çok sinirleniyorumMerhaba kk üyeleri biraz ayrıntılı anlatacagim ben 3 yıllık evliyim eşimle severek eevlendik ailem karşı ciktı eşimin bi hatası yüzünden ama bem çok isteyince kabul ettiler evlendiğimizde eşimle çok tartismalarimz oldu eşim biraz ilgisizdır eve gelir tvnin başında oturur ben çok konuskanimdir biraz konusunca bana sus der arkadaşlarıyla kahveye gitmek ister birlikte hiçbir şey yapamayiz vs bu yüzden çok kavgalarımız oldu her neyse 2 ay önce doğum yaptım yanıma kv geldi esimden bir şeyler istedim süt yapsin diye eşim istediklerimi sırf çocuğu için alacağını söyledi çok zoruma gitti durup durürken söyledikleri kavga ettik çayı halıya devirdi(ki hiç yapmaz böyle seyler) çıktı gitti annesi geldi oglumla niye kavga ediyorsun sen maaşına ve ailene güveniyorsun gibi şeyler söyledi bir şey demedim sonra eltime benim hakkımda soylendi duydum dayanamadım gidip anne arkamdan konuşma ben senin düşmanım değilim dedim o sırada eşim duydu geldi bana bağırdı cağırdı onlarin yanında benden bıktığıni söyledi eski kavga konularimizi açtı bana kötü kelimeler kullandi tartıştık ben odama gectim gelip annesinden özür dilememi istedi ben de özür dileyecek bir şey yapmadığımı söyledim seni saçından sürükleyerek özür diletirim dedi ben yine dilemeyince tepsiyi bana fırlattı ertesi gün kizim hastalandı hastaneye gittik orda güzel bir dille annesini evine götürmesini bir kac gün kafamı dinlemek istediğimi söyledim eşim yine sinirlendi odada kumandayı fırlattı defol babanın evine çocuğu bana bırak sana para veririm dedi ben cocugumu alirim deyince de karsima kim cikatsa oldururum dedi bana namusuyla ona çocuk vermiş kadına çok ağır kelime kullandi annemi aradım annem geldi tartismalar oldu kv her zaman oğlunu kusursuz görür melektir onun oğulları neyse annem im yaninda heo oglunu savundu oglumun sucu yok vs dedi ( kv erkek ne yaprsa yapsin kadinn alttan alip susup karsilik vermemesi gerektigini savunurlar )annem ortamı düzeltti gitti sabah kv bana kalk makarna yap dedi oğluma bir de çamaşırları topluyordu ben de anne yapma dedim ben yaparim dedim çünkü minnet etmislerdi tartisma sirasinda tekrar soylendi ve ondan sonra evine gitti kv eşim de her sabah onlara gitti akşama kadar gelmedi lohusa halimle evde yalnız kaldım hep sonra babamın evine gittim 10 gün orda kalıp geldim eşimle aram Biraz düzeldi Kadir gecesinde eşim annesigile gitti gece 12de geldi tartıştık geç geldi diye bana tokat attı ağlama krizine girdim özür diledi affetmedim şimdi de gayet güzel hayatına devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum içimdeki sevgisini bitirdi
polisi aramak aklıma geldi evet karakola gitmek de ancak abim avukat ve karakolda mutlaka tanıyan çıkacaktı rezillik olsun istemedimkv olacak cadı ailene maaşına güveniyorsun diyerek sanırım oğluna veriyor gazı senin kocanın da alttan alta erkeklik egosu eziliyor bence ,ne yapacağını bilmiyorum buna sen karar vereceksin ama affedeceksen polise şikayet edeceğini susmayacağını söyleyip biraz korkut bence zira hayvanlığı ele alacak gibi duruyor korksun biraz ,ben şiddet olduğunda (evli değilim şuanki aklımla söylüyorum )polisi arar ortalığı ayaga kaldırırdım ,kendi ailemde yaşadım bize söylememiş akrabam itişmeler kakışmalar yaşamış daha önce nasılsa sesi çıkmıyor diyemidir bilmem ciddi şiddete döndü dayanamadık ailecek sonra boşanma oldu çünkü çok sinirleniyorum
lohusayken piskolojiniz pek normal olmuyorSen neden insanlarla tartısmaya girip yüzgöz oluyorsun kş yahu. Eşin cocugum İcin alıyorum mu dedi hiçbir sey demeden gözlerinin icine ters ters bak o anlar mesajı. sonra kaynanan gidince evi yık başına. Kaynanan dedikodunu mu yaptı aynı şekil muhatap olma buz gibi ol niye koca kadınla tartışmaya girerek saygıyı hepten öldürüyorsun sakin kalmayı soguk olmayı öğrenin yoksa hep böyle gider eşinde erkeklik taslamaya calısan bir dangalak kusura bakma.
Biliyorum bende lohusa oldum aynı şekilde kaynanamla iyi anlasmama rağmen bana aşırııı batıyordu bir iki şeyde oldu eşimede gizli gizli odada anneni gönder dedim kadına Bi şey belli etmeden mesafeli soguk durdum. Ona kavga edecek fırsat laf vermedim noldu eşim benim istediğimi yapıp annesini yolladı simdi yıllar sonra noldu lohusalıga yenilmeyip saygımı bozmadıgım İcin kaynanamı yüzüne bakabiliyorum birbirimize saygımız var kaynanam eşimden de cekinir bana bir şey diyemez mesela niye cünkü eşimin gözünde annesine saygıda kusur etmeyen iyi bir gelinim. biri tek bir şey desin lafı tıkar ağızlarına. Yüz göz olmayacaksın baskalarının yanında eşinle tartısmayacaksınlohusayken piskolojiniz pek normal olmuyor
Ailesine düşkün diyorsun ya ailesi sana ne derse desin duymazdan gel eşin bir süre sonra görür gerçekleri.benim eşim olacak insan anlayışlı bir insan değil kavgalara henüz alvlenmemisken kendisine anneni götür bi bahane bul dedim yapmadi 40 çıkana kadar burda kalacak dedi ailesine aşırı düşkün bir insan yengesine karşı bile benim arkamda durmaz
Bu ne biçim evlilik ya.Anlaşamıyorsunuz olmazsınız sizMerhaba kk üyeleri biraz ayrıntılı anlatacagim ben 3 yıllık evliyim eşimle severek eevlendik ailem karşı ciktı eşimin bi hatası yüzünden ama bem çok isteyince kabul ettiler evlendiğimizde eşimle çok tartismalarimz oldu eşim biraz ilgisizdır eve gelir tvnin başında oturur ben çok konuskanimdir biraz konusunca bana sus der arkadaşlarıyla kahveye gitmek ister birlikte hiçbir şey yapamayiz vs bu yüzden çok kavgalarımız oldu her neyse 2 ay önce doğum yaptım yanıma kv geldi esimden bir şeyler istedim süt yapsin diye eşim istediklerimi sırf çocuğu için alacağını söyledi çok zoruma gitti durup durürken söyledikleri kavga ettik çayı halıya devirdi(ki hiç yapmaz böyle seyler) çıktı gitti annesi geldi oglumla niye kavga ediyorsun sen maaşına ve ailene güveniyorsun gibi şeyler söyledi bir şey demedim sonra eltime benim hakkımda soylendi duydum dayanamadım gidip anne arkamdan konuşma ben senin düşmanım değilim dedim o sırada eşim duydu geldi bana bağırdı cağırdı onlarin yanında benden bıktığıni söyledi eski kavga konularimizi açtı bana kötü kelimeler kullandi tartıştık ben odama gectim gelip annesinden özür dilememi istedi ben de özür dileyecek bir şey yapmadığımı söyledim seni saçından sürükleyerek özür diletirim dedi ben yine dilemeyince tepsiyi bana fırlattı ertesi gün kizim hastalandı hastaneye gittik orda güzel bir dille annesini evine götürmesini bir kac gün kafamı dinlemek istediğimi söyledim eşim yine sinirlendi odada kumandayı fırlattı defol babanın evine çocuğu bana bırak sana para veririm dedi ben cocugumu alirim deyince de karsima kim cikatsa oldururum dedi bana namusuyla ona çocuk vermiş kadına çok ağır kelime kullandi annemi aradım annem geldi tartismalar oldu kv her zaman oğlunu kusursuz görür melektir onun oğulları neyse annem im yaninda heo oglunu savundu oglumun sucu yok vs dedi ( kv erkek ne yaprsa yapsin kadinn alttan alip susup karsilik vermemesi gerektigini savunurlar )annem ortamı düzeltti gitti sabah kv bana kalk makarna yap dedi oğluma bir de çamaşırları topluyordu ben de anne yapma dedim ben yaparim dedim çünkü minnet etmislerdi tartisma sirasinda tekrar soylendi ve ondan sonra evine gitti kv eşim de her sabah onlara gitti akşama kadar gelmedi lohusa halimle evde yalnız kaldım hep sonra babamın evine gittim 10 gün orda kalıp geldim eşimle aram Biraz düzeldi Kadir gecesinde eşim annesigile gitti gece 12de geldi tartıştık geç geldi diye bana tokat attı ağlama krizine girdim özür diledi affetmedim şimdi de gayet güzel hayatına devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum içimdeki sevgisini bitirdi
lohusaligim bitti zaten öyle geldimAnnesi oģluna düşkün olsa değer verse evliliğine sıkıntı oluşunca istemesede sevmese de gelinini arayı yumuşatır . Annesi oğlunu sevdiğinden ona hak verip erkek haklı kafasında değil. Oğluda birak geç kalsın napican sanki erken gelse. Annenin evinde kalsaydın ya biraz daha lohusalık bitene kadar en azından .
Kimse bebeği annesinden alamaz merak etme eşın ana kuzusu sana terör estirdiğine bakma bi halt edemez.
Burdan da genckizlar ders alsınlar aile karşı çıkıyorsa vardır bildikleri evlenmeyin böyle sal*klarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?