Çıkmazda bir durum

Bu konuda haklısınız yani mutfakta nerde neyi kullanacağınız konusunda. Ben de bununla ilgili sadece mutfağımda kullandığım bezlerin diğer odalarda kullanılmasını sevmem. Hele bir olay yaşadım ki evlere şenlik o an bişey de diyemedim ama mutfaktaki tezgahın üstünde duran eşyaları tümden makinaya atmıştım o gün.
İşte tamda bundan bahsediyorum asla banyoya elektrik süpürgesi sokmam hele balkondaki kuş pisliklerini asla süpürge ile süpürme teflon ve granitlere tahta kaşık kullanırım havlu ve mutfak tekstil ürünlerini asla iç çamaşırlarım ile atmam lavaboya çöp atmam mutfak bezini ve süngerini işim bitince çamaşır suyu ile yıkar kuruması için iyice sıkar kalorifere koyarım lavabonun içinde asla ıslak bekletmem gibi bunun gibi daha bir sürü şey

Siyam ikizi değilsiniz dimi bir ay ayri kalsa idiniz bunlar olmazdi. Şimdi eşinle araniz daha da bozulacak sen hakli olsan da annemi mi istemiyorsun biz de onun evinde kaliyoruz diyecek seyreyle cümbüşü bacim

Kayinvalidem evimde kalabilir. Kaldı da. Mesela oğlumun doğumundan sonra bir kaç gün. Bence ortada sıkıntı yok ama aranız nasıl bilmiyorum tabi🤷‍♀️

Back
X