Kızlar merhaba paylaşacak kimsem yok ve fikir almak istiyorum. Eşimle 3 yıldır evliyiz 7 aylık bir kızım var. Eşim çok kırılgan ve hassas biri elimden geldiğince onu üzmemeye çalışırım. Şuan bir iş değişikliği yapıyor ve 1 ay deneme süresi var. Biz ilçede oturuyoruz yeni işi şehir merkezinde, bu yüzden gelip gitme imkanı olmadığı için ben 2 hafta kendi ailem de kaldım. Ailemde başka şehirde şimdi ise eşimin olduğu yere geldim. Eşimin annesi de bu şehirde onunla kalıyoruz 10 gündür. Kaynımda bekar oda ilçede iş buldu kendine. Aslında kalması için eşimin anneannesi de orda ama genç ve bekar eve geç geliyor sorun olmasın diye ben bıraktım anahtarı bizde kalabilir diye. Dünde kayınvalidem diyor ki sürekli dışarıdan yiyormuş kaynım kayınvalidemi çağırmış. Ben gideyim sizde kalayım sen burda kal diyor kayınvalidem. Eşime söyledim bunu bu dönemde (işi kesin değil 1 aylık deneme süresi şuan) bunu problem ediyorsun, nolmuş yani kalsın, ben seni tanıyamamışım, arada kalmaktan yoruldum falan dedi şuan konuşmuyoruz. Sürekli böyle ailesine karşı asla beni savunamaz bu konuda çok pısırık ve artık bu son nokta daha öncede bu tarz şeyler yaşadık hiç Bi zaman karşılarına geçip karım haklı diyemez sizce haklı mıyım ve ne yapmalıyım?
Son düzenleme: