Çıkmazda hissetmek

O zaman konu sahibesi yine sağlam durcak.
Ben mutsuzum yorgunum psikolojim bozuldu işe ara veriyorum senin de gelirin zaten eve yetiyor diyecek.
Benim sağlığım bozuldu dediğim halde olmaz dinlenme diyen herifi de boşarım yani net. Konu sahibesi basbayağı yorgunluktan sağlığını kaybetmiş. Şöyle bir durumda destek vermeyen kişi asla hayat arkadaşı olamaz gözümde ancak ibiş, kenar süsü olur.

Yani bu konudaki adam asla koca veya baba değil gözümde bir kenar süsü o kadar. Karın mutsuz, çocuğun mutsuzsa sen o evde ne işe yarıyorsun kardeşim??

Ama sıkıntı şu ki konu sahibi başka işe de başlasa sorunlar onunla gelecek

Yoğunum yorgunum da alternatifinde de Gül bahçesi yok ki

Yani yorgunluğuna çözüm işi değiştirmek değil zira ücretsiz izinde olduğu dönemlerde de sıkıntıları vardı buraya konu açardı

ben bu konuyla ilgili birsey okumuştum,
"bir narsist ancak eşi ya da patronu "terapiye git tedavi ol, yoksa kapi orada" derse tedaviye ikna olur."

başka yolunu bulamazsaniz bunu denemek zorundasiniz galiba.
Çocuğunuzuda alıp boşanmayı düşündünüzmü?
hayır inanın hiç bir terapist d
Onaydan kastım maddi manevi destek,sıfırdan başlamak için bu ikisine ihtiyacım olacak illa ki

tamamenn katılıyorum ayrıca söylemeden edemeyeceğim yorumlarına bayılıyorum gerçekten belki daha evvel de söylemişimdir

Evde olmayı istemiyorum çalışmak istiyorum ama o zaman da hep o işe dönmek düşüncesi vardı çünkü iznim bitmek üzereydi..
Hiç yıllık iznim de kalmadı,fırsatım olsa 15-20 gün uzaklaşmayı çok isterdim

Hayallerinizin peşinden koşmayı bırakmayın
Insanlar size her zaman doğruyu soylemeyebilir
Kendi çıkarlarını düşünebilirler
Sizi anlamayabilirler
Ama siz ne istediğinizi biliyorsanız
Tereddüt etmeyin
Çocuğunuz farkında olmasanız bile sizi örnek alıyor
Eşinizle aranızdaki iletisimi iyileştirmekte fayda var diye düşünüyorum
Ve içinde olduğunuz sürecin öyle ya da böyle bir şekilde akıp gideceğini değişeceğini unutmayin

Eşiniz illa kal diyorsa ona sebebini sorun
Mantıklı geliyorsa düşünün
Veya ıs yerindeki durumu çözmeye çalışın
Is arkadaşlarınız da sizinle aynı şekilde mi düşünüyor
Her şeye sert bakmayın
Ki kendinize zarar vermeyesiniz

Kurum değişme şansınız var mı?
Is hayati,es hayatının olumsuzsuzlari sizin tahammülünüzü bitirir.
Çocuk büyütmek çok kolay,yetistirmekse çok zor. Is ve es, senin gücünü öyle emer ki çocuğuna verimli olamazsın, zaman zaman patlarsin,mimiklerinden yüzünün ifadesinden bile anlar ve acısını çıkarır cocuk. Önce kaynak sorun cozulmeli sanki.
Bir de yazmadan edemedim,benimkiler de yaza girdigimizden beri en az 1 saatte uyuyorlar,ne oldu anlamadım. Kreşe giderken 8de 8 buçukta uyurdu. Sonra 9bucuk 10a çektik çünkü geç kararıyor ve tatil. Ama simdi kaçta uyuyorlar dersin? 10da yataga giriyoruz ama dalmalari 11, 12

Özel zor olur,izni hafta sonu emekliliği var garantisi var gibi herkesin devlet işine baktığı gibi yani

Kurum da değiştirdim ama sorunlar insanlarla değil yaptığım işle,hiyerarşiyle.. yani bir odada bir kaç kişi monitöre bak bak gel,üstelik yaptığım iş kendi mesleğimden çok uzak,bir şey üretemiyorum,işime inancım yok,benden çıkan bir iş yok,mesai doldurmak ıvır zıvırı yapmak zaten herşeyi sistem yapıyor bizim yaptığımız klavye ve mouse kullanmak :/

hayır inanın hiç bir terapist d

Onaydan kastım maddi manevi destek,sıfırdan başlamak için bu ikisine ihtiyacım olacak illa ki

Ablacım kocan berbat manevi desteği boşver zaten ihtiyacın da yok kendine yetersin
Şu manevi destek aramaktan çıksan gerisini zaten getirceksin
Maaşın var mı? Var. Koy kenara 6 ay, olur sana maddi destek. Kocana da kusura bakma, yeni işyeri açıyorum onun için paraya ihtiyacım var diceksin.
Bunlardan bağımsız olarak sen zaten paranı kocana verme biriktir. Kocan normal değil, psikolojisi bozuk. Yarın öbür gün boşanıcam dersen 5 parasız kalma.

Üzülmeyin. Siz iyi bir annesiniz. Çocuğunuza sevginizi verdiğinizi hissedin. Gösterin. Sarılmak onu sakinleştirir. Şu dört cümleyi eşiniz ve kendini için sürekli söyleyin, "seni seviyorum, senden özür diliyorum, lütfen beni affet, teşekkür ederim" bu cümleler hoponopono tekniğidir. Zamanla faydasını göreceksiniz ve eşiniz de daha anlayışlı olacak. Kendinizi daha fazla heder etmeyin. İyi akşamlar

Ben de MissCherryBlossom gibi asıl sorunun tatminsiz evliliğiniz olduğunu düşünüyorum.
Evliliğinizde mutlu ve tatminkar olsanız ne çocuğunuz sizi bu kadar yorar,ne iş ortamı.
Narsist bir adamla da yolun sonunda ışık göremiyorum ne yazık ki.
Evlilik sürdürmenin en zor olduğu kişilik bozukluğu narsisizm bence.
Tedaviye en yanaşmayan grup.
Çünkü kendilerini mükemmel görüyorlar.
Hele sizin eşiniz gibi bir de işi,maddi durumu
ve toplumsal statüsü iyiyse tedavi için hepten ümitsiz vaka.

Eşime narsist kişilik tanısı konuldu,yani herhangi bir konuda haksız olması hata yapması onun zihninde imkansız o yüzden çok mümkün olmuyor uzlaşmak..
Bu narsist tanısınasıl kondu bende eşimin bu yönde tedavi görmesi gerektiğine inanıyorum ama bunu ona ben söyleyemem ikna edemem ki

İçinde yaşadığınız durum sizi zorluyor yardıma ihtiyacınız var kimi zaman insan pili bitmiş gibi hissediyor ama bir anneyse o pil hep sarj oluyor sizinde olacak mutlaka ama kendiniz için en sağlıklı olanı bulmakta allah yardımcınız olsun ben sizin yerinizde olsam birde ev hayatında olmayı denerim olmadımı dönüşü olmayan yol değil bi şekilde tekrar başlarsınız çalışmaya ama bi mola vermek size iyi gelebilir. Ebeveyn likte en önemli şey aynı dili konuşabilmek o zaman çocuk içinde herşey daha kolay oluyor bunu yakalamak bir şans yakalayamayan anne babaların öğrenmekten başka yolu yok eşinizde bunu öğrenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…