Denedim tabi. Kac kez. Ama sonuc yne aynı.bizle demıyım ama daha cok benle ilgisini kopardı.sordugumda konusmak istedgmde sonununapıp edıp kendını haklı cıkarıp kavgaya getiriyor. Elbette çocugumdan önemli degıl. Ama hem onu babasız büyütmekten hemde dedm ya esımı hala sevdıgımden korkuyorum.yaklasık 7 aydır böyleyiz. Yalnız yasıyorum resmen aynı evin içindeNeden onsuz olamayacagini dusunuyorsun ki. Evlatlarim disinda benim icin hic kimse vazgecilmez degil mesela.
Esinle oturup guzel guzel konusmayi denesin mi hic
Kendini hazir hissetmiyorsan eger zaman birak o zaman. Aranizdaki mesele ne bilmiyorum ama surekli kendini hakli cikariyorsa o konularla ilgili orta yol bulmaya calis.Bi de boyle dene bakalim. 7 aydir boykeyiz diyorsun zamanla ya sevgin tamamen biter ya o hatasindan doner. Hic bir evlilik mukemmel degil. Herkesin farkli farkli problemi var. Eger bosanmak istemiyorum diyorsan evliliginin olumsuz yonlerini gormezlikten gelip olumlu yonlerini gormeye calis.Denedim tabi. Kac kez. Ama sonuc yne aynı.bizle demıyım ama daha cok benle ilgisini kopardı.sordugumda konusmak istedgmde sonununapıp edıp kendını haklı cıkarıp kavgaya getiriyor. Elbette çocugumdan önemli degıl. Ama hem onu babasız büyütmekten hemde dedm ya esımı hala sevdıgımden korkuyorum.yaklasık 7 aydır böyleyiz. Yalnız yasıyorum resmen aynı evin içinde
Kendini hazir hissetmiyorsan eger zaman birak o zaman. Aranizdaki mesele ne bilmiyorum ama surekli kendini hakli cikariyorsa o konularla ilgili orta yol bulmaya calis.Bi de boyle dene bakalim. 7 aydir boykeyiz diyorsun zamanla ya sevgin tamamen biter ya o hatasindan doner. Hic bir evlilik mukemmel degil. Herkesin farkli farkli problemi var. Eger bosanmak istemiyorum diyorsan evliliginin olumsuz yonlerini gormezlikten gelip olumlu yonlerini gormeye calis.
Seviyorum kocami diyorsun demek ki hala sevilecek yonleri var. O uzak duruyorsa sen oglunu bahane ederek onu kendine cekmeye calis ne bileyim.
Ya sev ya terk et mantigiyla bakarsak terkedemiyorsun cunku seviyorsun o zaman sevgin icin caba sarfet. Bel ki senin cabalarin yoka getirir esini.
- Birlikte bile uyumuyoruz artık. Bi erkek bu durumdan neden şikayetçi olmaz karısıyla uyumak istemez anlamıyorum. Size bi örnek vereyim.Oglum hastanede yattı bronsıtten. Çok sükür iyi suan.damar yolu zor bulynuyor bebeklerın malum. Esımle yedeklese kolunu tuttuk hastanede kıpırdatmasnda damar yolu cıkmasın dıye. Ben bakarken malesef cok hareketlendı ve damar yolu cıktı.durduramadm oglumu.sonrası ise tam bi kabustu.esim burnumdan getirdi.2 gün boyunca hastanede aglattı.küfür etti.hakaretler.. Bakamadn dıye. “bu cocugun sanssızlıgı senın gibi bi annesi olması” allah belanı versin.beynini ..... Gibi gibi .bir sürü.ve oglum her agladıgında sana vuracam dedi vevurduda hastanede bana.dayanamadm yeter diye bagrmısım.iyice zivanadan cıktı bu kez.resmen hastanede rezil etti.iki günnn biyunca.herseyde beni suclar.özellkle oglumla ilgili konularda.kapı kıtlı kalır benim suçum.tlfnunu unutur benm sucum.dogalgaz acık kalır benm sucum.oglum hasta olur benm sucum.yukardan tas düşse onuda benden bilir. O derece.affedemiyorum yaptıklarını.ama onun ruhu bile duymuyır
Canim isin cok zor o zaman yani anlattigin gibi biriyle ben yapamazdim. Sen iyi dayanmissin. Kendi hayatini dusun yaaa degermi biyke biri icin omrunu tuketmeye yazik degil mi hem sana hemde cocuguna.2 kez yazmısım aynı msjı.pardon.yeni oldugum için acele yazım derken karıstrdım
Esinin iyi bir yonu var mi?
Siddet varsa devamida dahada siddetlenerek gelir. Cocugunuzu huzursuz ortamda buyutmektense babasiz ve huzurlu buyutmek daha iyi. Huzursuz sorunlu bir cocuk buyutmeyin.Eşimle aramızda gözle görülür derecede uzaklıklar var artık.4.cü yılımıza gırecegiz.çok değişti.hakaretler küfürler aşağılamalar havada uçuşuyor.vurmaya bile basladı artık.neredeyse kavga ettiğimzde beni hiç konusturmıyor diyebilirim.direk küfür.artık öyle iğrendimki bu evliliği bu sekılde yaşamaktan.onunla konusmaya çalısıyorum.ama zerre takmıyor.ugrastım degıstırmek için ama değişmicegı belli.ayrılmayı istiyorum ama cesaretim yok.salak gibi ayrılınca onsuz yapamayacagmı düşünüyorum.arada kaldım.hemde aylardır
Üzülme düzelir bence sen eşini seviyorsun biraz uzak dur mesafeli davran o yokmuş gibi davran bazen erkekler umursanmayinca akılları başlarına geliyor bence biraz ağırdan al kendini tabi yaptıkları hoş değil direk bosan demekte olmazBakıp geçmeyin lütfen. Rahatlıcagmı düşünmüştüm ama kimsenin cevapladıgı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?