- 30 Mart 2017
- 159
- 73
- 13
- 32
Kaç yaşındasın ??2 kez yazmısım aynı msjı.pardon.yeni oldugum için acele yazım derken karıstrdım
Siddet varsa devamida dahada siddetlenerek gelir. Cocugunuzu huzursuz ortamda buyutmektense babasiz ve huzurlu buyutmek daha iyi. Huzursuz sorunlu bir cocuk buyutmeyin.
Kaç yaşındasın ??
17 yil oldu ayrilali. Oglum 5 yasindaydi. Durust saygili meslek sahibi bir evlat yetistirdim. Allah utandirmasin.Sizingibi düşünmeyi cok istiyorum.ama kestirip aramıyorum o kadar kolay.e güzel kararlı kişilersinz.bmdeöyle olabilsem zaten buraya yazmazdım.gider bosardım.ama kahretsinkı belki diyoeum belki düzelir mi.tekrar eskisi gibi olurmuyuz diyorum. Beni görmesi için çabaladımda ama görmedi. Duymadı. Dahada cabalayamıyorum.çünkü kendimden utanır oldum artık çabaladıkca.
Arkadaşım bu konuyu açan maddi gücü olmayan bir kadın olsa bir nebze anlayabiliyorum.Çünkü gidecek yeri yoktur parası yoktur;ama senin imkanın var bugün en düşük memur maaşı 2500 üzerinde sen oğluna maddi manevi yetersin. Bir de şunu anlayamadım. Seni döven ,söven ,kufurler eden bir adamı nasil seversin.İlerisi zamanlarda evladının yanında da dövecek seni .oğlunun annesini o şekilde görmesine dayanacak misin. 7 aydır bu şekilde diyorsun.Uzun bir zaman düzelecek olsa düzelirim. Kadına vuran aciz pisliklerden nefret ediyorum.Yapma arkadaşım bunu kendine evladına yapma.Bu adamcik seni iyice sığdırmış. SEN Bu kadar değersiz değilsin. Ailen seni eziyet gör diyemiyorum okuttu meslek sahibi yaptı. Lütfen kendine bunu yapma.O insan musfettesinin seni bir daha hirpalamasina izin verme
Nasilsa bensiz yapamaz rahatligi da olmus esinizde buyuk ihtimal. Onsuz yapabileceginizi hayatiniza devam edebileceginizi kanitlayin. Bosanmayacak olsaniz bile bunun icin bir adim atin kararliliginizı gorsun. Cocuk ve eş elden gidince elinde avucunda hicbir sey kalmayacagini dusunup pisman olabilir. Pisman olmasa da sizi istemeyen bir adamla hayatiniza devam etmemis olursunuz.
Olur da bosanmayalim derse bir sans verin. Baktiniz duzelmiyor basin tekmeyi gitsin. O yola kararli bir sekilde girince emin olun kus gibi hafif oluyorsunuz. Kimseye minnet etmiyorsunuz.
Tek başına çabalaman olmaz .Bir yol alamazsın. Karşı taraf bu konuda hiç gayret göstermiyor. Bak şunu anlarım eşinle kavga edersin birbirinize bağırırsın. Günlerce kuş de kalabilirsin;ancak bir erkek eşine vuruyorsa her şey bitmiştir. Seven insanı bırak insan olan kadına el kaldırmaz. O yüzden kendinden daha fazla verme.Sana da bebeğine de yazık. Bu psikolojide bebise de faydan olmaz kuzum.Haklısın.hemde cok haklısın.ayrıldıktan snra vijdanm rahat etsin istiyorum.ben evliliğimi kırtarmak için herseyi yaptm ama olmadı demek istiyorum. O yüzden biraz daha cabalamak istiyorum.istiyorumda noluyo.gücüm yok o ayrı.hos görmicegi %90 bunu.
Devlet memuru olunca ayrilik daha kolay olmuyor .Her ne kadar artik devir degisse de bizler hala baba evine donmenin bilincaltimizdaki o bunaltici acisiyla dusunuyoruzBosanmamıs olsanoz bile bir adım atın demişsiniz napabilirim. İzin alamıyprym cunku hepsını bitirdim. Yıksa alır gideeddm bi süre oglumla. Arada bpsanacagmıda söylüyorum ama takmıyor.keske bosansan dıyor.belkıde numara yapıyor o an bilmitorum
Soylemek istedigim sey tamda bu.baba evine oglumla birlikte donmenin zorluguDevlet memuru olunca ayrilik daha kolay olmuyor .Her ne kadar artik devir degisse de bizler hala baba evine donmenin bilincaltimizdaki o bunaltici acisiyla dusunuyoruzcok zor cook
Bazen bizde ayni hatayi yapiyoruz aman bosan gitsin kurtul bunla omur gecmez diyoruz ama olmuyo iste bi yuva kolau kurulmadigi gibi kolay yikilamiyo yikilsa bile devamindaki surec cok daha zor geliyo acaba sineye cekmek bosanmaktan dahami kolay diye dusunduruyo evladimiz icin sabredecegiz dua ederekSoylemek istedigim sey tamda bu.baba evine oglumla birlikte donmenin zorlugu
Ayni sorun bendede var arkadasim anlattiklarinin aynisi hemde. Daha 10 aylik evliyim bende. Olsa bi dert olmasa bir dert.Eşimle aramızda gözle görülür derecede uzaklıklar var artık.4.cü yılımıza gırecegiz.çok değişti.hakaretler küfürler aşağılamalar havada uçuşuyor.vurmaya bile basladı artık.neredeyse kavga ettiğimzde beni hiç konusturmıyor diyebilirim.direk küfür.artık öyle iğrendimki bu evliliği bu sekılde yaşamaktan.onunla konusmaya çalısıyorum.ama zerre takmıyor.ugrastım degıstırmek için ama değişmicegı belli.ayrılmayı istiyorum ama cesaretim yok.salak gibi ayrılınca onsuz yapamayacagmı düşünüyorum.arada kaldım.hemde aylardır
Ayni sorun bendede var arkadasim anlattiklarinin aynisi hemde. Daha 10 aylik evliyim bende. Olsa bi dert olmasa bir dert.
Bir bilsem evde sanki biz yokmusuz dost hayati yasiyormusuz gibi degil mi aliyor ellerine telefonu sen ölmussun kalmissin kimsenin haberi yok niye boylesin diye konusmaya kalksan ben bisey yapmiyorum oluyor dediginiz gibi konusturmuyorlar kendi laflarini soyluyorlar soyluyorlar daha biz konusmaya baslicakken konu kapanmistir diyorlar.nasıl duzelecegiz biz ..
Aynen oyle ustelik daha 10 ay olmusken ustelik ben bir de hamileyimBir bilsem evde sanki biz yokmusuz dost hayati yasiyormusuz gibi degil mi aliyor ellerine telefonu sen ölmussun kalmissin kimsenin haberi yok niye boylesin diye konusmaya kalksan ben bisey yapmiyorum oluyor dediginiz gibi konusturmuyorlar kendi laflarini soyluyorlar soyluyorlar daha biz konusmaya baslicakken konu kapanmistir diyorlar.
Aiilesi nasil peki benimkinin boyle olmasinin tek suclusu ailesi aile doldurmasıAllah yardimcin olsun kuzummm.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ozaman bizde birseyler yapalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?