Birlikte bile uyumuyoruz artık. Bi erkek bu durumdan neden şikayetçi olmaz karısıyla uyumak istemez anlamıyorum. Size bi örnek vereyim.Oglum hastanede yattı bronsıtten. Çok sükür iyi suan.damar yolu zor bulynuyor bebeklerın malum. Esımle yedeklese kolunu tuttuk hastanede kıpırdatmasnda damar yolu cıkmasın dıye. Ben bakarken malesef cok hareketlendı ve damar yolu cıktı.durduramadm oglumu.sonrası ise tam bi kabustu.esim burnumdan getirdi.2 gün boyunca hastanede aglattı.küfür etti.hakaretler.. Bakamadn dıye. “bu cocugun sanssızlıgı senın gibi bi annesi olması” allah belanı versin.beynini ..... Gibi gibi .bir sürü.ve oglum her agladıgında sana vuracam dedi vevurduda hastanede bana.dayanamadm yeter diye bagrmısım.iyice zivanadan cıktı bu kez.resmen hastanede rezil etti.iki günnn biyunca.herseyde beni suclar.özellkle oglumla ilgili konularda.kapı kıtlı kalır benim suçum.tlfnunu unutur benm sucum.dogalgaz acık kalır benm sucum.oglum hasta olur benm sucum.yukardan tas düşse onuda benden bilir. O derece.affedemiyorum yaptıklarını.ama onun ruhu bile duymuyır