Çıkmazda olan evliliğim

Aiilesi nasil peki benimkinin boyle olmasinin tek suclusu ailesi aile doldurması
Kv ve kp Allah bin kere razi olsun ogullarini tutmazlar beni tutarlar. Biz gelin kaynana degil iki arkadas gibiyiz. Benim eşimin yapisi bu. Kendi kafasina göre . Bir akvaryumu var onun birde telefonu gerisini gözü gormuyor.

Bana burda boşan demedekden gina geldi.

Hanimefendi sizi döven, küfür eden bir insan sizce sizi seviyormu?
Yanlış anlamayin: baba evinde kadin erkek ilişkisini böylemi gördünüz? Yani hayatiniz cekilecek bir yani olmadigini sizde biliyorsunuz.

Birgün cocugunuz size küfür etse neyaparsiniz? Babadan cocugunuz bunu öğreniyor ama. Sizi ergenlikde itip kakarsa ne olur? Bunlar ihtimal degil. Bir cocuk anne ve babasini örnek alir. Sizin aile durumunuz vahim. Baba şiddet uyguluyor küfürbaz mahluk. Annede kendine bunu yaptiran aciz mantosu giymis bir kadin.

Cocugunuz sizce kimi örnek alsin??

Bak ayrılınca dönülmesi zor yollara girmek ne demek ya.Herkezden önce kendine saygı duymayı öğrenirsen ne kendine hakaret ettirirsin nede şiddete fırsat verirsin.Kimse kimsede üstün değildir ve kimse aşağılanacak ve şiddet görecek kadar aciz olmamalı.Kendini toparla güçlü ol.4 gündür teve2'de cinayetleri izliyorum sürekli kadınlar ölüyor.Ama ölüm hep bir adım bir adım yaklaşıyor.önce hakaret sonra şiddet sonra ölüm.bir insana sürekli fırsat verirsen bu şekilde iş yaşamının sonlanmasına kadar gider.hayatının alt üst olmasından korkma.altının üstünden iyi olup olmayacağını bilemezsin.

Üstelik 6 aylık bi oğlum var. O olmasa bukadr üzüntüyü kaldıramazdım heralde.çalışan bi kadınım.memurum.maddiyat umrumda değil tek korkum dönülmesi mümkün olmayan adımlar atmak
hım tartıuşıgnız konular nedir ?

Aynı durumdayım bende dört cocuk annesiyim ben beklenmedik hamilelik yüzünden çok zor günler geçirdim halada devam ediyor bende ayrılık düşündüm ama babasız büyütmek istemiyorum katlanıyorum bu sitedeki bazı konuları okudum biraz rahatladım sabır gerek kendinden ödün vermen gerekli olumsuz yönlerini görme eşine sen yaklaş seni üzgün görmesin güçlü bir kadın görsün yıkılmayan yıkmak isteyecek izin verme madem seviyorsun mücadele et ben öyle yapıyorum bende işe yarıyor gibi inş senin evindehuzur bereket olur

Offf anne olduktan sonra sadece arada kalan, psikolojisi bozulacak olan evlatlara üzülüyorum. Umarım siz kavga ettiğinizde ya da eşiniz size vurduğunda çocuğunuz yanınızda olmuyordur. Böyle bir adamdan nasıl çocuk yapabildiniz? Umarim eşiniz en kısa zamanda düzelir ve huzurlu bir aileniz olur.

İşiniz var çok şükür akıl sağlığınızda var en azından şimdilik niye böyle diyorum böyle bir adamla yaşamanız ileride psikolojik sıkıntı yaşamanıza sebep olabilir . küfür ediyor ve vuruyor diyorsunuz bu neyin bağımlılığı da ayrılmayacaksınız ? Ayrılmanız için sizi doğraması mı lazım ? Adamda sınır yok yarın öbür gün yapmayacağının garantisi yok . Arkanıza bakmadan kaçın ve lütfen size hakaret eden size küfreden ve size fiziksel şiddet uygulayan adamları sevmeye devam etmeyin.

Eşiniz psikolojik olarak sorunlu. Onun gibi sorunlu bir evlat yetiştirecekisiniz bu şekilde yaşamaya devam ettiğiniz sürece. Çünkü evladınıza da vuracak, küfür edecek. Sorunu siz değilsiniz, sorunu şiddet eğilimli biri olması. Neden kendinize değer vermiyorsunuz, size zarar veren bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz? Sizin de psikolojiniz çok düzgün değil sanırım bence yardım alın. Çocuğunuza üzüldüm Allah yardımcısı olsun. Toplumda bu kadar suça eğilimli insan nasıl türedi diyoruz ya işte sizin gibilerin evlerinden çıkıyor çoğu.

kabus... bu adami sevdiginize emin miisniz? Size ayri cocugunuza ayri uzuldum. kendiniz icin ne uaparsiniz bilemem ama cocugunuzu ihmal etmeyin. Allah yardimciniz olsun

Bebeğiniz 6 aylıkmis siz 7aydir böyleyiz demişsiniz sanırım acaba hamilelik donemi zinde ya da önce bir şey mi yaşadınız? Sevgili donemi izde nasıldı bu adam (!) Da sonradan bu hala geldı? Böyle herşey için başkasını suçlayan insanlar da ağır aşağılık kompleksi oluyor bence kendi yetersizliğini sizden çıkarmaya çalışıyor gibi allah sabır versin herşeye tamam da küfür şiddet? Allahım evlerden ırak etsin eğer hiçbir hatanız olmadığı halde bunu yapıyorsa zerre adamlık yok demektir içinde ne demeliyim bilemedim ancak biraz güçlü durun karşısında asla ağlamayın önceden gönlünüzü alıyormuş artık ağlamniza duyarsizlasmis demek ki. Onu en iyi taniyacak sizsiniz eminim çok zordur ama sıkın dişinizi güçlü durun onu şaşırtın pasif olmayın ama soğuk da olmayın yine aynı tavra devam eder allah muhafaza size el kaldırırsa uzak olun öylesinden yarar gelmez. Tv de cinayet haberlerini gördükçe kan beynime şicriyor allah korusun uzak durun Kv kp niz iyiymiş Allahtan destek çıkarlar size kendinizi korumaya alin

Senin esinini normal degil .Cocugun hastayken moral vercegi yerrine size kufur etmis.Hala bu adami nasil sevebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…