Özel bir kurumda ogretmendim öğrencilerimi çok seviyordum çok özledim onları bu yıl mezun edecektim son siniftalardi edemeden ayrıldım bu çok koydu bana
Malesef öyle ben alisamadikca eşime sariyorum kavga mutsuzluk eksik olmuyor bu seferdegeri dönme şansınız yok ise bence öncesini unutun ve artık buraya alışın , burada bir iş bulun aksi şekilde zaten sürekli tartşma , mutsuzluk alır başını gider
Ne saçma hem maaş aynı hem siz işten çıkmak zorunda kaldınız akılsızlık etmiş.Zorlansında görsün anyayı konyayıMrb herkese direk konuya geceyim yaklaşık 3 aydır bütün hayatım değişti 2 bucuk yil önce evlendim ve eşimin çalıştığı ilçede bir ev tuttuk merkeze yakın oldukça güzel ulaşım imkanı olan kirası uygun bizim için çok çok güzel bir evdi evlendikten bir ay sonra güzel de bir iş buldum eşim özel bir kurumda calisiyor bu arada. Düğün borçlarımızı kendimiz ödedik eşyalarınızı kendimiz ödedik calisma ortamim cok guzel di belli bir çevrem oluşmustu cok cok mutluydum orda bir düzen kurduk araba aldık onun borcunu ödüyorduk takı 3 ay öncesine kadar eşime ilden teklif geldi oturdugumuz ilceye mesafesi 1bucuk saat aynı şirket ama pozisyonu fakli maaş olarak hic bir değişiklik olmayacaktı sadece il olduğu için imkanlar daha iyi olur ilçeye diye düşündü bak dedim ben burdan gitmek istemiyorum işimi cevre mi seviyorum hem orda gecinemeyiz ben hemen iş bulamam ilde kiralar ilçeye göre daha pahalı ulaşım daha masraflı ilçede her yere yürüme mesafesiydi işe giderken araba kullanmıyorduk öğlen yemeğe para vermiyor eve geliyordu eşim ne dediysem dinlemedi babası siz ile gelin ben kiraniza yardımcı olurum diye kandirdi çünkü ile gecsek bize daha kolay geleceklerdi ilcedeyden mesafe uzak ve ben çalışıyorum diye gelemiyolardi fazla ha yinede her istediği zaman geliyorlardı ama şimdi burda daha fazla geliyorlar kiraya yardım edicem dedi ne ediyor ne bişey üstelik taşınırken de dünya masraf oldu hiç kolay değilmiş taşınmak yeni evin yeni eksikleri oluyor hala iki odam boş eşya alamadık gerekirse boş durur napayim onuda geçtim artık. burda eşimin aldığı para yetmiyor kira çok pahalı yol ulaşım ve yemek parası kredi kartıydı bir kuruş para kalmıyor ay sonuna benim düzenimi bozdular asla hakkımı helal etmiyorum evde sıkıntıdan patliyorum çalışmaya alışmıştım insanın kendi kazandığı para gibisi yokmuş hemde kendime bir ozguvenim vardı şimdi kendimi işe yaramaz paspal kadının teki hissediyorum kendim geldim ama buraya aklım ruhum hep orda eşimle hergün kavga ediyorum neden gelsin buraya degdimi beni dinlemedin diye kendisi de pişman oldu çoktan ama iş işten geçti artık ve kendisi gelmek istediği için memnunmuş pozları veriyor oysaki oda aradığını bulamadı burda ilçede iş konusunda da rahattı yaşam tarzında da öyle düşün düşün kafayı yiyorum artık akşama kadar duvarlarla konusuyorum
Çok teşekkür ederim bende bunları düşünüyorum bazen vardır bir hayır diyorum ama yok ne yapsam olmuyor daraliyorum bunaliyorum buda eşimle ilişkimize olumsuz olarak yansıyor ve bu gidişle de yansımaya devam edecekEvet boyle olmasaymis keşke ama olan olmuş kizmakta haklısın. Yapacak bişey yok bence daha fazla kendini kasmak yerine olumlu düşünmeye calis. Mesela bir hayr olabilir oraya tasinmanizda. Belki sizin sonradan iyi ki diyeceginiz olaylar gelişebilir veya hiç bilmeyeceginiz kötü durumlarin yasanmasindan uzaklastirilmista olabilirsiniz. Allah bir sebep verip orada durdurmadi ise sizin için hayırlı olan bu olabilir. Sıkma canını uzme kendini yeniden ayağa kalk tutunmaya çalış ve her zaman iyi ki diyenlerden olman dilegimle
Benimde içinden atamadığım nokta bu zatenNe saçma hem maaş aynı hem siz işten çıkmak zorunda kaldınız akılsızlık etmiş.Zorlansında görsün anyayı konyayı
Etkisi ister istemez olur ve yansitirsiniz kimse buna engel olamaz. Önemli olan çok fazla sürmeden evliliği sırf bu konu için yıpratma aşamasına gelmeden sonlandirabilmeniz l. Icinizi dökün ama çok fazla surmese iyi olur gibiÇok teşekkür ederim bende bunları düşünüyorum bazen vardır bir hayır diyorum ama yok ne yapsam olmuyor daraliyorum bunaliyorum buda eşimle ilişkimize olumsuz olarak yansıyor ve bu gidişle de yansımaya devam edecek
Aynen öyle başkalarının sözleri ona daha cazip geldi yok il daha iyi olur imkanları iyi olur ne imkanı varsa oda ayrı bir konu ne dediysem dinlemedi sonuç mutsuz olan ben olan bana olduiyi de ilçede çalışıyormuşsunuz. burada çalışmıyorsunuz. masraflar artmış iken paranın yetmemesi normal. yetişkin insansınız. baba kiranıza yardım ederim dedi diye koşa koşa gitmenin manası yokmuş.
Ne diyecek vermezse vermesin diyor ben hesabımı yaptım diyor ne hesabı yaptıysa artık zaten onlar eve geldiklerinde pek muhatap olmuyor konusmuyorkiraya destek çıkmayan kp için ne diyor kocanız çok merak ettim ,
o kp var yaa suratım döverim vallahi ben olsam
8 de iş başı yapıyor akşam 6 da çıkıyor bir buçuk saat mesafe git gel hem yorgunluğunu hemde masrafı düşündü
Düzenimizi bozmaya deger miydi diyorum o kadar sıkıntı çektik ki buraya geldik geleli maddi açıdan değil sadece ev bulamadık bulduk o kadar pistiki günlerce temizlemeye uğraştıkama hep kendini düşünmüş..
Kavga ederek belliki biyere varamıcaksınız.Mrb herkese direk konuya geceyim yaklaşık 3 aydır bütün hayatım değişti 2 bucuk yil önce evlendim ve eşimin çalıştığı ilçede bir ev tuttuk merkeze yakın oldukça güzel ulaşım imkanı olan kirası uygun bizim için çok çok güzel bir evdi evlendikten bir ay sonra güzel de bir iş buldum eşim özel bir kurumda calisiyor bu arada. Düğün borçlarımızı kendimiz ödedik eşyalarınızı kendimiz ödedik calisma ortamim cok guzel di belli bir çevrem oluşmustu cok cok mutluydum orda bir düzen kurduk araba aldık onun borcunu ödüyorduk takı 3 ay öncesine kadar eşime ilden teklif geldi oturdugumuz ilceye mesafesi 1bucuk saat aynı şirket ama pozisyonu fakli maaş olarak hic bir değişiklik olmayacaktı sadece il olduğu için imkanlar daha iyi olur ilçeye diye düşündü bak dedim ben burdan gitmek istemiyorum işimi cevre mi seviyorum hem orda gecinemeyiz ben hemen iş bulamam ilde kiralar ilçeye göre daha pahalı ulaşım daha masraflı ilçede her yere yürüme mesafesiydi işe giderken araba kullanmıyorduk öğlen yemeğe para vermiyor eve geliyordu eşim ne dediysem dinlemedi babası siz ile gelin ben kiraniza yardımcı olurum diye kandirdi çünkü ile gecsek bize daha kolay geleceklerdi ilcedeyden mesafe uzak ve ben çalışıyorum diye gelemiyolardi fazla ha yinede her istediği zaman geliyorlardı ama şimdi burda daha fazla geliyorlar kiraya yardım edicem dedi ne ediyor ne bişey üstelik taşınırken de dünya masraf oldu hiç kolay değilmiş taşınmak yeni evin yeni eksikleri oluyor hala iki odam boş eşya alamadık gerekirse boş durur napayim onuda geçtim artık. burda eşimin aldığı para yetmiyor kira çok pahalı yol ulaşım ve yemek parası kredi kartıydı bir kuruş para kalmıyor ay sonuna benim düzenimi bozdular asla hakkımı helal etmiyorum evde sıkıntıdan patliyorum çalışmaya alışmıştım insanın kendi kazandığı para gibisi yokmuş hemde kendime bir ozguvenim vardı şimdi kendimi işe yaramaz paspal kadının teki hissediyorum kendim geldim ama buraya aklım ruhum hep orda eşimle hergün kavga ediyorum neden gelsin buraya degdimi beni dinlemedin diye kendisi de pişman oldu çoktan ama iş işten geçti artık ve kendisi gelmek istediği için memnunmuş pozları veriyor oysaki oda aradığını bulamadı burda ilçede iş konusunda da rahattı yaşam tarzında da öyle düşün düşün kafayı yiyorum artık akşama kadar duvarlarla konusuyorum
Kesinlikle öyle kendimi oyle bir boslukta hissediyorum ki anlatamamAile yardım edecem deyip etmediyse sıkıntılı da. Eşiniz de suç kendi aklı yok mu ailesine güvenip çıkıyor hem kira artıyor hem de siz işten ayrılıyorsunuz ortada yani her şey. Sürekli insanlar yardım edemez size belli bir yere kadar belki. Sizin açınızdan kötü olmuş çalışmak gerçekten çok önemli bir bayanın ekonomik özgürlüğü olmak zorunda her açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?