Çıkmazdayım bir ses bir nefes olun bana lutfen:(

Eşiniz kesinlikle yanlış yapmış ama sizin hatanız bunu kabul etmek. Tamam demeyecektiniz çok istiyorsa ilçeyi gider gelirdi madem hamama giren terler derler yolu masrafı göze alsaydı.
Ben kabul etmedim ki beni dinlemedi kendi bildigini yapti bende mecburen peşinden gelmek zorunda kaldim

Ben kabul etmedim ki beni dinlemedi kendi bildigini yapti bende mecburen peşinden gelmek zorunda kaldim

İşte keşke mecburen de olsa gitmeseydiniz onu diyorum direttikten sonra sizi karga tulumba zorla götürecek halleri yok ya. Peki bir süre para biriktirip sonra dönseniz acaba eşiniz de çeksin yolu. Belli ki çok mutsuzsunuz Allah korusun hasta edersiniz kendinizi

Evet şu an için yaşadığınız sıkıntının sebebi eşiniz olmuş. Bir kaşık suda boğulmalık halleri çok oluyor bu erkeklerin.Ama,siz kendinizi huzursuz ve mutsuz edecek kadar takılmayın artık.Rızık Allahtan gelir. Siz iş aramaya başlayın.Nasibinizde olanı, Allah hayırlısıyla karşınıza tez vakitte çıkarır inşallah.

Ben anlamıyorum bu kadar yaşamsal bir kararı eşiniz nasıl tek başına verebiliyor? Sizin istediklerinizin hiç mi önemi yok? Keşke ben gelmiyorum buyur git deseydiniz. Cesaret edemezdi o zaman

Keşke daha fazla diretseydim ama şundan da korktum sanırım iş yerindeki en ufak bir sıkıntıda senin yüzünden burda kaldım diyecekti buna eminim

Içimden atamıyorum arkadaşlar ne yapmalıyım sizce geriye donemiyorum şu andan mutlu değilim
Sizi en iyi anlayacaklardan biri benim.Siz ilceden ile gecmissiniz ben binlerce km mesafe degistirdim geri donme imkanim yok ve feci pismanim anlatamam o derece yani.Biz ortak kararla degistirdik lakin cok cok yanlis karar almisiz maddi manevi coktuk dost bildiklerimiz kazigi atti 150 milyari cope attik tabiri caizse.Yiprandik.Sifir memnuniyet.Simdi ne mi yapiyoruz cok sukur masallah sagligimiz yerinde olsun deyip mutlu olmanin yolllarini ariyoruz alisiyoruz.Ama o pismanlik gecmiyor.Bazen mutsuzlugumun sebebini ariyorum bildigim halde.Allah buyuk elbet hayirlisi buymus diyip devam edecegiz.Siz de is bulmaya calisin ozel ders kurs vs olursa ogretmensiniz galiba.Feraha cikarsiniz umarim.

Amin inşallah yüzünü gitmek istemiyorum eşimin 2 gün annemlerde kaldım bugün geldi nefret ediyorum ondan bu yasattiklari icin

Ne güzel
Ne guzel ozetlemissiniz bizde aynı şekilde dost bildiklerimizden hiç fayda görmedik taşınma süreci cok sıkıntılı geçti elektrik doğalgaz olmadan günlerce kaldık adım atmadılar biz ne zaman yerleştik oturmaya geldiler insanlar ne yazıkki kötü gün dostu değil her çıkarcı olmuş onlar bizim oturduğumuz yere gelse biz onlara pervane olurduk

Bu konuyu daha önce de açmıştınız. Olan olmuş artık ağlamanın faydası yok. İlde daha kolay iş bulabilirsiniz bence toparlanın ve İş arayın. Ağlamakla geri gelmez hiçbir şey.

Aynen kimseden yardim gormedim bir de cocugum var benim nasil zor zamanlar gecirdim.Ne zamanki yerlestik yemege kahveye geldiler.Cok kirginim ve kizginim yakinlarim beni hayal kirikligina ugratti.Yani neresinden bakarsam bakayim cok pismanim.Orda gul gibi evimi isimi biraktimm cevremi biraktim.Huzurumu da biraktigimi bilsem gelirmiydim hic Allah yardimcimiz olsun bu gunlerde gecer ins maddi manevi toparlaniriz.

Amin inşallah tercihlerimizin bedelini böyle ağır ödüyoruz ışte gül gibi isim çevrem ekonomik özgürlüğümü orda bırakıp geldim bu yüzden eşimle aram iyi değil mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…