- 2 Ağustos 2013
- 38.147
- 127.463
- 798
Siz her gün git gel yapsanız ya da okulla konuşsanız dersleri 3 güne falan sıkıştırsalar. Çok uzak bir mesafe değil çünküKesinlikle öyle kendimi oyle bir boslukta hissediyorum ki anlatamam
Ben kabul etmedim ki beni dinlemedi kendi bildigini yapti bende mecburen peşinden gelmek zorunda kaldimEşiniz kesinlikle yanlış yapmış ama sizin hatanız bunu kabul etmek. Tamam demeyecektiniz çok istiyorsa ilçeyi gider gelirdi madem hamama giren terler derler yolu masrafı göze alsaydı.
Onlarda benim yerime başkasını buldu bile çoktan: (Siz her gün git gel yapsanız ya da okulla konuşsanız dersleri 3 güne falan sıkıştırsalar. Çok uzak bir mesafe değil çünkü
Ben kabul etmedim ki beni dinlemedi kendi bildigini yapti bende mecburen peşinden gelmek zorunda kaldim
Keşke daha fazla diretseydim ama şundan da korktum sanırım iş yerindeki en ufak bir sıkıntıda senin yüzünden burda kaldım diyecekti buna eminimİşte keşke mecburen de olsa gitmeseydiniz onu diyorum direttikten sonra sizi karga tulumba zorla götürecek halleri yok ya. Peki bir süre para biriktirip sonra dönseniz acaba eşiniz de çeksin yolu. Belli ki çok mutsuzsunuz Allah korusun hasta edersiniz kendinizi
Sizi en iyi anlayacaklardan biri benim.Siz ilceden ile gecmissiniz ben binlerce km mesafe degistirdim geri donme imkanim yok ve feci pismanim anlatamam o derece yani.Biz ortak kararla degistirdik lakin cok cok yanlis karar almisiz maddi manevi coktuk dost bildiklerimiz kazigi atti 150 milyari cope attik tabiri caizse.Yiprandik.Sifir memnuniyet.Simdi ne mi yapiyoruz cok sukur masallah sagligimiz yerinde olsun deyip mutlu olmanin yolllarini ariyoruz alisiyoruz.Ama o pismanlik gecmiyor.Bazen mutsuzlugumun sebebini ariyorum bildigim halde.Allah buyuk elbet hayirlisi buymus diyip devam edecegiz.Siz de is bulmaya calisin ozel ders kurs vs olursa ogretmensiniz galiba.Feraha cikarsiniz umarim.Içimden atamıyorum arkadaşlar ne yapmalıyım sizce geriye donemiyorum şu andan mutlu değilim
Evet şu an için yaşadığınız sıkıntının sebebi eşiniz olmuş. Bir kaşık suda boğulmalık halleri çok oluyor bu erkeklerin.Ama,siz kendinizi huzursuz ve mutsuz edecek kadar takılmayın artık.Rızık Allahtan gelir. Siz iş aramaya başlayın.Nasibinizde olanı, Allah hayırlısıyla karşınıza tez vakitte çıkarır inşallah.
Şu anda da ilde zor özel okul falan varsa da. Kadrolar Nisan Mayıs da belirleniyor. Ücretli öğretmenlik için başvurun hiç yoktan iyidirOnlarda benim yerime başkasını buldu bile çoktan: (
Ne guzel ozetlemissiniz bizde aynı şekilde dost bildiklerimizden hiç fayda görmedik taşınma süreci cok sıkıntılı geçti elektrik doğalgaz olmadan günlerce kaldık adım atmadılar biz ne zaman yerleştik oturmaya geldiler insanlar ne yazıkki kötü gün dostu değil her çıkarcı olmuş onlar bizim oturduğumuz yere gelse biz onlara pervane olurdukSizi en iyi anlayacaklardan biri benim.Siz ilceden ile gecmissiniz ben binlerce km mesafe degistirdim geri donme imkanim yok ve feci pismanim anlatamam o derece yani.Biz ortak kararla degistirdik lakin cok cok yanlis karar almisiz maddi manevi coktuk dost bildiklerimiz kazigi atti 150 milyari cope attik tabiri caizse.Yiprandik.Sifir memnuniyet.Simdi ne mi yapiyoruz cok sukur masallah sagligimiz yerinde olsun deyip mutlu olmanin yolllarini ariyoruz alisiyoruz.Ama o pismanlik gecmiyor.Bazen mutsuzlugumun sebebini ariyorum bildigim halde.Allah buyuk elbet hayirlisi buymus diyip devam edecegiz.Siz de is bulmaya calisin ozel ders kurs vs olursa ogretmensiniz galiba.Feraha cikarsiniz umarim.
Aynen kimseden yardim gormedim bir de cocugum var benim nasil zor zamanlar gecirdim.Ne zamanki yerlestik yemege kahveye geldiler.Cok kirginim ve kizginim yakinlarim beni hayal kirikligina ugratti.Yani neresinden bakarsam bakayim cok pismanim.Orda gul gibi evimi isimi biraktimm cevremi biraktim.Huzurumu da biraktigimi bilsem gelirmiydim hicNe güzel
Ne guzel ozetlemissiniz bizde aynı şekilde dost bildiklerimizden hiç fayda görmedik taşınma süreci cok sıkıntılı geçti elektrik doğalgaz olmadan günlerce kaldık adım atmadılar biz ne zaman yerleştik oturmaya geldiler insanlar ne yazıkki kötü gün dostu değil her çıkarcı olmuş onlar bizim oturduğumuz yere gelse biz onlara pervane olurduk
Amin inşallahAynen kimseden yardim gormedim bir de cocugum var benim nasil zor zamanlar gecirdim.Ne zamanki yerlestik yemege kahveye geldiler.Cok kirginim ve kizginim yakinlarim beni hayal kirikligina ugratti.Yani neresinden bakarsam bakayim cok pismanim.Orda gul gibi evimi isimi biraktimm cevremi biraktim.Huzurumu da biraktigimi bilsem gelirmiydim hicAllah yardimcimiz olsun bu gunlerde gecer ins maddi manevi toparlaniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?