• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım lütfen okuyun ..

o kadar zorki durumum okuyunca hak vericeksiniz..23 Yaşında evlendim ki evlilik degil bir işkence evlendiğim günden beri Hayatım işkenceye döndü şiddet aldatma hakaret küfür herşey ..iki Çocuğum var kızım 6 oğlum 4 Yaşında o kadar zor büyüttümki onları anlatamam resmi nikah yapmadı nr yaptıysam ne ettiysem resmi nikahı Mutluluğu huzuru bana cok GÖRDÜ evden bir yere çıkartmıyor bişey desem kapı orda git diyor annemler de artık sahip çıkmıyor bana cok mutsuz vR umutsuzdum cezaevi hayatı yaşıyorum kimseyi görmüorm konuşmuyorum sadece iki Çocuğum onlarla babalarından gördüğü hareketleri şimdiden bana uygulamaya başladılar Babalarına cok düşkünler şimdi bıraksam hiç umurlarında olmam..defalarca aldatılan hor Görülen şiddet gören ama Çocuklarıyla gidicek yeri olmayan bir kadınım lütfen bana akıl verin Ne yapmalıyım ya çocuklarımı ona bırakıp sıfırdan hayat kurucam yada burda durup beni Kapıya attıgı yada Delirdigim günü beklicem hangisi ? :KK43:(
Siz nasil cocuklariniza kiyamiyorsaniz annenizde size kiyamaz hele torun bambaskaymis derler hep. Annenizle bi kere daha olsun konussaniz keske bi sure toparlanana kadar en azindan umarim cabucak atlatilan bi surec olur sizin icin allah yardimciniz olsun hersey gonlunuzce olsun

annemle erkek kardeşim birlikte yaşıyorlar gelinde var 2 torun var bide bir odaları boştu anneme biz orda Kalalım sen bir süre bak çocuklara sadece ben toparlanana kadar dedim kı kızım bir süre babannesinde kaldı Yanımda sadece oğlum vardı çokda uysal bir çocuktur kabul etmediler o gece arkadaşımda kaldım arayıpta nerdesin demedi hiç biri böylede bir ailem var dediğim gibi darbe üstüne darbe

Çocukları bırakmıyorum bırakmamak için bu adama katlanıyorum ama kalsam boyle gitsem sahip çıkan yok çocuklarımla benimle beraber sefil oluyorlar ben bunların hepsini yaşadım Denedim kaç defa darbe üzerine darbe yedim ben kimse elini uzatmadı bana dönüp dolaşıp buraya geldik yine ben cocuklarımı Alıp gitsem neler olucak cok iyi biliyorum yaşadım çünkü yine zerre kendimi düşünmüyorum gitsem ben ne olurum diye düşünmüyorum cocuklarım ne olur diye düşünüyorum Yine duruyorum katlanmaya çalışıyorum ama artık cok zor geliyor

Çok kòtü bir durum amaaa önce KAADINNN oldugunj hatirla vee kendine güvendigin gunlerde nasildin bunu hatirla senin bu guvenini herkese goster. Zaten yasicagini yasamissin ama kendiiine güvenn... ailenle konus ama kararli ol kararlarinin arkasinda dur kocanin guvenini kazan dogal makyaj kiyafetlerini ozenle sec. Masalar kur ve cok ii oldugunu goster esine. Hep ilgilen onla... tabi sende bu arada baska sehirlerde is durumlarina kalacak yerlerw flan bak avukatlarla gorus internet uzerinden sor sorustur. Bu iyiligine karsilik hala esin degismez ise çek git ama cocuklarinla

Bana bunca şeyi yaşatan en küçük bir Mutluluğu çok gören her fırsatta beni çocuklarımla sınayan aldatan hör gören en kötü hakaretleri yapan adama masa mı hazırlamak ona bir bardak suyu zor veriyorum o kadar bitti herşey şuan şu noktada burdaysam cocuklarım için başka hiç bir sebebim yok .... Aa benim eşin bana bunları uapmış bende değişeyim diyen bir adam degilki seni Yüzsüz olarak Görüyor bu kez bunu dile getiriyor

annemle erkek kardeşim birlikte yaşıyorlar gelinde var 2 torun var bide bir odaları boştu anneme biz orda Kalalım sen bir süre bak çocuklara sadece ben toparlanana kadar dedim kı kızım bir süre babannesinde kaldı Yanımda sadece oğlum vardı çokda uysal bir çocuktur kabul etmediler o gece arkadaşımda kaldım arayıpta nerdesin demedi hiç biri böylede bir ailem var dediğim gibi darbe üstüne darbe
Yaa gercekten cok zor durum sabirlar diliyorum size

Bana bunca şeyi yaşatan en küçük bir Mutluluğu çok gören her fırsatta beni çocuklarımla sınayan aldatan hör gören en kötü hakaretleri yapan adama masa mı hazırlamak ona bir bardak suyu zor veriyorum o kadar bitti herşey şuan şu noktada burdaysam cocuklarım için başka hiç bir sebebim yok .... Aa benim eşin bana bunları uapmış bende değişeyim diyen bir adam degilki seni Yüzsüz olarak Görüyor bu kez bunu dile getiriyor

YILMA ve kendine guvenerek devam et dediklerimi dene suan kendine yediremedigi gurur sorunlari var birsey derse gül geç devam et onun icin biseyler yapmaya sen cocuklarin için gül ve hersey guzel olacak de ve bunlari dene. Tabi demiyorum birakma diye eger duzelmesse birak. Ama sen bole davrandgnda cikmana izin verir sana guvenir aile oldugunuzu hatirlat ve hep gozlerinin icine gul icin kan aglasada gül. Senin icin kadın oldgnu hatirlaman icin kendine guvenip biseyler basarman icin

kendi isteginle evlenmedinmi canim .cocuklarimi ona birakmamak icin elimden gleni ypardim.eger alamiyosan cocuklarini birak onda kalsin.insanin caresiz olmasi kadar kotu bisey yok sanirim.kndine yeni bi hayat kur o evde bi dakka durma derim canim.cocuklarina bakabilecegin zaman babasindan al cocuklari.allah yardimcin olsun

K
kendi isteginle evlenmedinmi canim .cocuklarimi ona birakmamak icin elimden gleni ypardim.eger alamiyosan cocuklarini birak onda kalsin.insanin caresiz olmasi kadar kotu bisey yok sanirim.kndine yeni bi hayat kur o evde bi dakka durma derim canim.cocuklarina bakabilecegin zaman babasindan al cocuklari.allah yardimcin olsun
kendi isteğimle evlendim 12 yas büyük benden ozmanlar boyle değildi evlendiğim 7 aydan sonra sürekli aldatıldım zaten çok şeyi görmezden geldim ama 6 yılın sonunda düzelir diye baktığım adam daha cok yapmaya başladı

şuan resmi olarak evli değilsiniz zaten birlikte yaşamaya başladığınız zamanki yaşında reşit. şikayet etsen kendi isteğiyle geldi derler. siz en iyisi eşinizi ikna edin ve çalışın.

Canım bu adamın mesleği ne her gün içip eğlenecek parayı nerden buluyo
Iki dükkanı cok iyi para kazanan biri ama Kazandığı tüm parayı o şekilde Harciyor alkol kullanıyor zaten 4 tane aracı var ikisi servis aracı ek kazançta ordan geliyor ..bu birlikte oldgu kadınlarda beni biliyor bilerek isteyerek bunada anlam veremedim hiç ..

şuan resmi olarak evli değilsiniz zaten birlikte yaşamaya başladığınız zamanki yaşında reşit. şikayet etsen kendi isteğiyle geldi derler. siz en iyisi eşinizi ikna edin ve çalışın.
cocuklar küçük oldgu için dışarda çalışamıyorum destek de yok zaten Buda izin vermıyor zaten evde boncuk işi yapmaya başladım bu kesde sen gizli para biriktiriyorsun planların ne şimdiden defol git demeye başladı onuda bıraktım

Çocukların okul yaşı gelmiş zaten. Adamın maddi durumu iyise ikisini de tam gün özel okula yazdır. Bu arada sen kendini geliştirecek bir kursa git. Terzilik gibi bir zanaat öğrenebilirsin. Bir şekilde kendi hayatını kazanmaya başlaman lazım.
Adamın senle evlenmeyeceği belli; en azından kendi ayakların üzerinde durabilene kadar bişey talep etme, kavgaya mahal verme. Şiddet görmeden yaşayın.

cocuklar küçük oldgu için dışarda çalışamıyorum destek de yok zaten Buda izin vermıyor zaten evde boncuk işi yapmaya başladım bu kesde sen gizli para biriktiriyorsun planların ne şimdiden defol git demeye başladı onuda bıraktım
benim oğlum 3 yaşında kreşe gidiyor 2 yaşında verdim kreşe. şuan hamileyim ve onuda 1 yaşına gelince kreşe vermeyi düşünüyorum. bence küçük diye düşünüp ömrünü feda edersen aynen böyle babayı tutarlar.

alti yildir degismeyen bi adam bundan sonrada degismez guzelim.en iyisi sen kac kurtar kndini artik.seninkide can be eziyet eziyet nereye kadar.gencligin gitmis elinden...

K

kendi isteğimle evlendim 12 yas büyük benden ozmanlar boyle değildi evlendiğim 7 aydan sonra sürekli aldatıldım zaten çok şeyi görmezden geldim ama 6 yılın sonunda düzelir diye baktığım adam daha cok yapmaya başladı
Ben sizin yerinizde olsam .bi müddet daha sabreder para biriktirmeye bakardım şimdiye kadar hiç para vermedimi size hiç bişey yokmu üzerinize.biraz birikim yapıp bi yerde küçük bi ev tutabilseniz.çocuklar okula başlayıncada part time bi iş bulsanız kendinize .çekilecek dert deyil ya üzüldüm.

Ben sizin yerinizde olsam .bi müddet daha sabreder para biriktirmeye bakardım şimdiye kadar hiç para vermedimi size hiç bişey yokmu üzerinize.biraz birikim yapıp bi yerde küçük bi ev tutabilseniz.çocuklar okula başlayıncada part time bi iş bulsanız kendinize .çekilecek dert deyil ya üzüldüm.
Hiç para vermez bana sadece günlük ekmek sigara parası vs üzerime hiç bir şey yapmadı bana karşı cok merhametsiz kendim için iyi bir şey yapmamı hiç istemez bunun için bana hiç destek olmaz aksine hep engeller

Kadın sığınma evine gittim nikahsiz Olduğum için cocuklar bendydi velayet Davası açıp cocukları da kendin Aldı evden kendi çıkArtmıyor zaten kimsem de yok burda anneler de kendi derdinde cocukLarı istemiyor lar bırak o baksın diyorlar zaten alsam bakamam ki çocuklara kimse bana destek olmadığı için gittim kadın sığınma evine ve yine burda buldum kendimi Çocuklarım için ama şimdi sağlığım herşeyim gitti kadın olduğumu bile unutum Köle gibi görüyorum kendimi
Toparlanın bırakın cocukları gidin bir işe başlayın eşinizde baksın coçuklara kolaysa böle oturarak hiç bir şey yapamazsınız

o kadar zorki durumum okuyunca hak vericeksiniz..23 Yaşında evlendim ki evlilik degil bir işkence evlendiğim günden beri Hayatım işkenceye döndü şiddet aldatma hakaret küfür herşey ..iki Çocuğum var kızım 6 oğlum 4 Yaşında o kadar zor büyüttümki onları anlatamam resmi nikah yapmadı nr yaptıysam ne ettiysem resmi nikahı Mutluluğu huzuru bana cok GÖRDÜ evden bir yere çıkartmıyor bişey desem kapı orda git diyor annemler de artık sahip çıkmıyor bana cok mutsuz vR umutsuzdum cezaevi hayatı yaşıyorum kimseyi görmüorm konuşmuyorum sadece iki Çocuğum onlarla babalarından gördüğü hareketleri şimdiden bana uygulamaya başladılar Babalarına cok düşkünler şimdi bıraksam hiç umurlarında olmam..defalarca aldatılan hor Görülen şiddet gören ama Çocuklarıyla gidicek yeri olmayan bir kadınım lütfen bana akıl verin Ne yapmalıyım ya çocuklarımı ona bırakıp sıfırdan hayat kurucam yada burda durup beni Kapıya attıgı yada Delirdigim günü beklicem hangisi ? :KK43:(
Al çantanı çek git çocuklarında istemiyosa en kötü kadın sığınma evleri var çalışır para biriktirirsin sonra eve çıkarsın çekme bukadar kötü durumdaysan mahkeme derdinde yok git gitsin

Back
X