• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım lütfen okuyun ..

Kadın sığınma evine gittim nikâhsız olduğumuz için cocuklar bendeydi dava açıp cocukların velayetini Aldı benden

Çok zor ya Allah yardımcınız olsun
Çocukları bırakıp kendinizi biraz toplayın,ise girin diyeceğim ama bu sefer de geri vermez o hayvan çocukları
Hem bir anne nasıl çocuklarını bırakabilir
Arkanızda desteğiniz yok
Tek çare sığınma evi sanırım
Çok zorlayacaksınız ama ilerde rahat edersiniz

Çocuklarınız çok küçük doğru karar veremezler lütfen onları dikkate almayin...
Çok zor durumunuz gerçekten Rabbim yardımcınız olsun.
Allah eşininizi de ıslah etsin.

Kadın sığınma evinin Şartları çok zor çocuklar acısından gerçekten zor hemen iş olanagı yok biz oraya gittiğimizde Çocuklarım da bende pskolojik olarak yıpranmıştık destek verilmedi bu konu hakkında sonra yine para sorun maddi olarak cocuklar dışarı çıkmak için ağlıyorlar ama izin yok sonra Süreli 6 ay en fazla kalabiliyorsunuz oda gerçekten gidecek yeriniz yoksa bilmiyorum yerine göre mi değişir kadın sığınma evleri ama benim gittiğim yer böyleydi

Evet Çocuklarım cok küçük bana daha yakın olmaları gerekırken o durumda onun yanında olmaları cok üzüyor beni tüm Mücadele'm onlar için onlar iyi olsunlar diye ama başarısız oluyorum zaten ilgilenmiyorum eskisi gibi hergün moral bozukluğu sürekli boşluğa bakıp düşünüyorum kimsenin olmayışı Yanlızlık bir yandan boyle bir hayatı boyle bir adamın yanında olmak artık eskisi gibi ilgi veremıyorum çocuklarımada

Allah yardımcınız olsun
Kendimi sizin yerinize koydum bian. Benim çocuğum yok ama şu durumda olsam bırakırdım herhalde. Madem babalarında iyiler güvendeler kendimi toparlar öyle çıkardım karşılarına.
Önce senin güçlü olman lazım, kendine güvenmen lazım. Sen annesin.. Senin toparlanman lazım
O hayvan adamı bırak, kendini topla güçlü ol. Sonra al çocuklarını. Bunu yapmak zor gelebilir ama kendine yazık daha çok gençsin

ne yaptıysa bırakıp gitmedim belkide gitmem gerekiyordu yapmadım onun bu hale gelmesinin sebebide benim aldattı defalarca kovdu dövdü sövdü biliyordu çocuklarıma olan düşkünlüğümü hep onları kullandı hala kullanıyor en önemlisi arkamda kimsenin olmadığını ona bu durumda Muhtaç Oldumu biliyor hala devam ediyor

Ben onu bıraktım zaten evlilik Hayatımız yok gece sarhoş geliyor ben çocuklarımın yanına gidiyorum hemen o gelince oda küfür Ede Ede sızıyor boyle bir hayat

Çok Sağolun ...30 yaşındayım hayata Şahit cesaret im hiç yok güvensizim acaba cocuklarımı bıraksam Onlarsız drabilirmiyim hep bir korkum endişem var Burdada durum bu aslında daha kötüydü ben sadece bu şekilde yazabildim Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun benimde ..
Öncelikle allah yardımciniz olsun çocuklarinizi birakip nasil rahat olacaksiniz,2 tanede benim çocugum var ve onlarsiz nefes alamam ben..

o kadar zorki durumum okuyunca hak vericeksiniz..23 Yaşında evlendim ki evlilik degil bir işkence evlendiğim günden beri Hayatım işkenceye döndü şiddet aldatma hakaret küfür herşey ..iki Çocuğum var kızım 6 oğlum 4 Yaşında o kadar zor büyüttümki onları anlatamam resmi nikah yapmadı nr yaptıysam ne ettiysem resmi nikahı Mutluluğu huzuru bana cok GÖRDÜ evden bir yere çıkartmıyor bişey desem kapı orda git diyor annemler de artık sahip çıkmıyor bana cok mutsuz vR umutsuzdum cezaevi hayatı yaşıyorum kimseyi görmüorm konuşmuyorum sadece iki Çocuğum onlarla babalarından gördüğü hareketleri şimdiden bana uygulamaya başladılar Babalarına cok düşkünler şimdi bıraksam hiç umurlarında olmam..defalarca aldatılan hor Görülen şiddet gören ama Çocuklarıyla gidicek yeri olmayan bir kadınım lütfen bana akıl verin Ne yapmalıyım ya çocuklarımı ona bırakıp sıfırdan hayat kurucam yada burda durup beni Kapıya attıgı yada Delirdigim günü beklicem hangisi ? :KK43:(

benimde çocuklarım var cnm ayrı kalamazsın mahvolursun al çocuklarını git karakola bu durumu anlat gidecek yerin olmadığını kadın sığınma evine gitmek istediğini söyle hafta içi git onlar seni kadın sığınmaya kadar götürüyo can güvenliğin için kimseye yerini söylemiyorlar seninde söylemeni yasaklıyorlar giyecek yiyecek sigarana kadar alıyorlar kaymakamlıktan maaş bağlanıyo sana ve çocuklarına çocukların servis ve güvenlik eşliğinde okula gidip geliyo sana iş buluyorlar çalıştığın saatlerde çocuklarınla ilgilenen öğretmenler var kadın sığınmada kendini toparladın ayrı eve çıkmak istiyorsun ev ve eşya yardımı da yapıp bırakıyolar bu arada boşanma davanada yardım ediyolar bide tekrar vurursa darp raporu al allah yardımcın olsun

benimde çocuklarım var cnm ayrı kalamazsın mahvolursun al çocuklarını git karakola bu durumu anlat gidecek yerin olmadığını kadın sığınma evine gitmek istediğini söyle hafta içi git onlar seni kadın sığınmaya kadar götürüyo can güvenliğin için kimseye yerini söylemiyorlar seninde söylemeni yasaklıyorlar giyecek yiyecek sigarana kadar alıyorlar kaymakamlıktan maaş bağlanıyo sana ve çocuklarına çocukların servis ve güvenlik eşliğinde okula gidip geliyo sana iş buluyorlar çalıştığın saatlerde çocuklarınla ilgilenen öğretmenler var kadın sığınmada kendini toparladın ayrı eve çıkmak istiyorsun ev ve eşya yardımı da yapıp bırakıyolar bu arada boşanma davanada yardım ediyolar bide tekrar vurursa darp raporu al allah yardımcın olsun

Ben gittim bunların hiç biri olmadı ve bunların olması için belirli bir süre misafir konuk evinde kalıyorsun oda en az 3 ay Sürüyormüş misafir konuk evi bizim pskolojimizi daha cok bozdu cocuklar için ne oyun Park'ı var be herhangi bişey cocuklar bizimle beraber kapalı KAldılar cocuklar daha cok Değişti sürekli ağlamaya başladılar 40 tane cocuk vardı ve ben cocuklarım için ordan çıktım sonra para yardımı yoktu özel ihtiyaçlar için sigara vs asla para vermeyeceklerini söylediler

Ben neden burdayım cocuklarım için cocuklarım mutsuz ise benim burda ne işim var diyerek çıkışımı Yaptım

ay sinir oldum o adama madem kadın sığınma denedin yada istemiyon iş bulup ev kurana kadar bırak çocukları ama sonunda al eve geç saatte alkollü gelen adamın yanında çocuklar ne kadar sağlıklı büyür günah yaa Allah yar ve yardımcın olsun

bnm kız kardeşimde gitti kadın sığınmaya gayet iyiydi dediğim gibi sigarasına kadar alıyolardı maaş veriyolardı falan demek ki değişiyo hepsi aynı değil

Çok Sağolun ...30 yaşındayım hayata Şahit cesaret im hiç yok güvensizim acaba cocuklarımı bıraksam Onlarsız drabilirmiyim hep bir korkum endişem var Burdada durum bu aslında daha kötüydü ben sadece bu şekilde yazabildim Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun benimde ..

Çocuklarini birakma bence kimse esinin yaptiklarini gormez hep seni suclarlar..
Genc yasta evlenmissin ama hayatini artik mahfetme derim. Guzellikle anlat birakmazmi gitmenize izin vermezmi. Is bul uzaklarda git calis sonra dava ac dicem ama blmiyorum. Bu halinle bile cocuklarini dusunuyosun helal olsun fedakar anne. Annelik buymus demek

Çocukları bırakmıyorum bırakmamak için bu adama katlanıyorum ama kalsam boyle gitsem sahip çıkan yok çocuklarımla benimle beraber sefil oluyorlar ben bunların hepsini yaşadım Denedim kaç defa darbe üzerine darbe yedim ben kimse elini uzatmadı bana dönüp dolaşıp buraya geldik yine ben cocuklarımı Alıp gitsem neler olucak cok iyi biliyorum yaşadım çünkü yine zerre kendimi düşünmüyorum gitsem ben ne olurum diye düşünmüyorum cocuklarım ne olur diye düşünüyorum Yine duruyorum katlanmaya çalışıyorum ama artık cok zor geliyor

Back
X