• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım lütfen okuyun ..

resmi olarak evli olmasanız da çocuklara nafaka vermek zorunda..gidip barodan bir avukatla konuşun mutlaka..size bilgi verirler.
ailem "artık" destek olmuyor demişsiniz,anladığım önceden destek oldular ama siz bu adamı bi türlü bırakmadınız doğru muyum???
çocuklar 4 ve 6 yaşındalar,babalarının tarafındalar demişsiniz,henüz küçükler tabii ki babaları olarak onu da seviyorlardır,birşeyin farkında değiller ki.gitsem fark etmezler demişsiniz,öyle düşünmeyin,çocuk babasız da büyür anne olmadan hep yaralı kalırlar..

resmi olarak evli olmasanız da çocuklara nafaka vermek zorunda..gidip barodan bir avukatla konuşun mutlaka..size bilgi verirler.
ailem "artık" destek olmuyor demişsiniz,anladığım önceden destek oldular ama siz bu adamı bi türlü bırakmadınız doğru muyum???
çocuklar 4 ve 6 yaşındalar,babalarının tarafındalar demişsiniz,henüz küçükler tabii ki babaları olarak onu da seviyorlardır,birşeyin farkında değiller ki.gitsem fark etmezler demişsiniz,öyle düşünmeyin,çocuk babasız da büyür anne olmadan hep yaralı kalırlar..
Destek olmadıkları için ben bu Adam'ı bırakamadım bana gel gel dediler gittim 3 gün sonra cocukların herşeylerinden rahatsız oldular benimde zoruma gitti tabi herşey geriye döndüğümde bir tanesi bile nasılsın diye Aramadı herşeyi bildikleri halde cocukları bıraktıktan sonra benim onlara ihtiyacım yokki önemli olan cocuklarım la bana sahip çıkmalarıydı onuda yapmadılar..evet cocuklarım küçük o gezdirdiği için oyuncak vs aldığı için onun yanında oluyor olabilirler ama yinede Üzücü

Çok Sağolun ...30 yaşındayım hayata Şahit cesaret im hiç yok güvensizim acaba cocuklarımı bıraksam Onlarsız drabilirmiyim hep bir korkum endişem var Burdada durum bu aslında daha kötüydü ben sadece bu şekilde yazabildim Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun benimde ..
Yaşınız yeni bir hayat kurmak için de oldukça uygun. Velayeti almış olsa da çocukları size gösterme zorunluluğu var bildiğim kadarıyla, bu durum dayanılır gibi görünmüyor, lütfen kendinize de çocuklarınıza da yazık etmeyin. O huzursuz evde çocuklarınızın korkunç olaylara seyirci kalması yeterince kötü.
Özlersiniz, insan özlemez mi? Ama hepinizin iyiliği için göze almalısınız.

canim benim Allah yardimcin olsun,
çocuklarının suanda akli yetmiyor,babalarinin sana vurmasini veya sozlu siddette onun yaptigini iyi bir seymis gibi algiliyorlar.Sen evden gittiginde ertesi gun cocuklar anne anne diye dolanacaklar evde. Lütfen kendini köle etme! Iş bul bak is bulunca kendi parani bir al Allah in izniyle çocuklarını da alacaksin insallah

Back
X