ailemin haberi olmayınca kesin geçersiz oluyor muNikah yaptin ve ailenin haberi yok. O nikah gecersiz zaten. Cocuk musunuz ya?
ailem zaten okulum bitmeden evliliğe karşı. asla izin vermezlerdi. keşke onları hiçe saymasaydım.Ailenizi haberdar etmeniz gerekirdi .
Az gelmisYahu arkadasim nikahin amaci ese dosta kisacasi topluma bu birlikteligi ilan etmektir.
Gizli yapiliyorsa bu is zaten balik bastan kokmustur..
Bu tur birlikteliklere dini alet etmeyin lutfen..
Birak kurtul su adamdan bir de resmi nikahla mi dayak yemeyi bekliyorsun
anası babası da biliyor. engel olmaya araya girmeye çalıştılar ama nereye kadar. kendisi kendine engel olmadıktan sonra.. ne yapmalıyım. bunca süredir gidemememin sebebi bu nikahtı bir yerde de.Tövbe yarabbiimmm, hadi bunlar çocuk, oğlanın ailesi bostan korkuluğumu acaba, kızım ailenin haberi yok uygun olmaz bu şekilde diyemediler mi?
Ayrıca ne hakla sana şiddet uyguluyo ya , şimdiden buna müsaade ediyorsunuz size de bişey diyemiyorum!!
Ay sinirlerim zıpladı! Anası babası da biliyodur Allah bilir oğullarının darp ettiğini imam nikahlı karısın!
Nikahin amaci zaten (dini yada belediye) insanlarin ailelerin etrafin bilmesidir. Bakin biz evlendik demektir. Sizinki gizli kapakli. Ailen ogrense ne dusunur? Bunlar hassas konular. Nikah yapiyosan adamla beraber de olman gerekir. Bu da nikahin gerekliligidirailemin haberi olmayınca kesin geçersiz oluyor mu
ne annemin ne babamın izni onayı yok kesinlikle. zaten ben evlenmek için babamı ikna etmeye çalışırken bile sen okulunu bitirmedikçe benim onayım yok demişti.1- aileden özellikle de babadan habersiz rızası olmadan yapılan nikah geçersizdir.
2- seni döven bi adamla ömür geçer mi onu düşün. Kendine acı biraz kimseye acımıyorsan baban seni bu yüzden mi büyüttü elin oglu seni dövsün diye mi. Kendine yapman gereken tek iyilik o çocuktan dünyada ahirette ayrı durmak. Yerim sevgiyi alışkanlığı. Bi gün aglarsın iki gün aglarsın üçüncü gün unutursun. Kendine deger veren biriyle oldugunda ne kadar mutlu olacaksın hiç tahmin etmiyor musun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?