Çıkmazdayım, ne yapacağım????

Adam müsevedesi,boşol demiş kurtuluş için ışık doğmuş,sen kızgınlıkla söylenildiği için geçerli değil diye adamı ikna etmişsin.zaten kızgınlıkla, dövüp sövdüğü ettiği hakaret de sayılmaz.aslında çok da iyi biridir kesin.aleniyetin olmadığı şeye nikah mı denir? Evlenin bir de sizi belediyenin verdiği yetkiye dayanarak dövsün.
Ayrıl diyecek herkes ama siz yiyeceğiniz dayağın, çekeceğiniz eziyetin peşinde koşacaksınız ne yazık ki.

nasıl kurtulacağım

cinsellik yaşamadım ve onunla evlenmek de istemiyorum korkuyorum ondan böyle bir evlilik istemiyorum her gün kavga gürültü

Ayrılırsan bela olur mu başına.

Siz gerçek misiniz yahuu?
Beni şöyle dövdü böyle dövdü,enine dövdü boyuna dövdü.
Canınıza kastınız mı var.
Ailenize söyleyin,polise gidin.
aileme söyleyemem bunları... kendimi nasıl kurtaracağım ben offff.

Şimdi dini nikahlı olunca birlikte oldunuz mu siz ?
Nasıl cesaretlisin yavrum sen

Ailenden habersiz böyle birsey yapıp birde adamın eline bu kozu verirsen neler yapmaz...yapmayın artık hangi devirde yaşıyoruz lütfen....
çok haklısınız diyecek hiçbirşeyim yok.. yaptığım yanlışın farkındayım ve yardım istiyorum

Bence bırak gitsin. Allah katında karısı isen sürekli dövmesi gerekmiyor. Sen buna mecbur değilsin. Yol ver gitsin

ailem öğrense ortalığı yıkarlar beni reddederler belki. ne sevgilim kalır ne ailesi ne ben.
birlikte olmadık bu arada.

Anlattığın potansiyeldeki bir adam dini nikahı da kıymışken birlikte olmadan yapamazdı.
Bilemedim ben bu işi.
Neresinden tutarsak tutalım elimizde kalır.
Hiç seni ailene söylemekle tehdit etti mi?

dini acidan tartisma cikarmak amaciyla degil bu konuda bilgim oldugu icin yaziyorum sadece. su an dinen bosanmissiniz. islamda bosanan bir kadin ve erkek baska kisilerle evlenmeden ayni eslerine geri donemezler. donerlerse iliskileri zina kabul edilir. kabul edersiniz etmezsiniz ayri konu ama bilmek istersiniz diye ekledim

Gördüğün şiddeti değil de nikahın düşüp düşmediğini mi dert ettin kendine?

ya haklısınız gerçekten ama bitmemiş bir nikah için bitmiş gibi de davranamazdım. bitti mi bitmedi mi geçerli miydi onu bile bilmiyorum öğrenicem ama şu an yolumu çizemiyorum ben

Adam boş ol diyo sen sinirle oldu geçersiz diyosun. Sebep? Kaçıp kurtulacağına?

Ayrıca seni bu kadar çok dövebilecek ortamı nerden buluyor? Beraber mi yaşıyorsunuz?

ailem öğrense ortalığı yıkarlar beni reddederler belki. ne sevgilim kalır ne ailesi ne ben.
birlikte olmadık bu arada.
Valla bilmiyorum. Seni tehdit bile eder ailene soylemekle. Bi an once kurtar kendini. Anan baban seni okula gonderiyo bi meslek sahibi yapmaya calisiyo. Sevgilin de okula gitme diyo koca sozu dinle diyo. Ne kocasi hayirdir ya? Evliysen evin nerde esyan nerde? Bjde hayatina karismasina izin veriyosun. Sanada inanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…