- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
nasıl kurtulacağımYahu arkadasim nikahin amaci ese dosta kisacasi topluma bu birlikteligi ilan etmektir.
Gizli yapiliyorsa bu is zaten balik bastan kokmustur..
Bu tur birlikteliklere dini alet etmeyin lutfen..
Birak kurtul su adamdan bir de resmi nikahla mi dayak yemeyi bekliyorsun
Az gelmis
cinsellik yaşamadım ve onunla evlenmek de istemiyorum korkuyorum ondan böyle bir evlilik istemiyorum her gün kavga gürültüYaa imam nikahi yapmissiniz hem şiddet uygulamış hem bos ol demis
Eger ki cinsellik yasamadiysaniz birak gitsin bu adami hic elle tutulur bir yönü yok ki adamin
Hala evlenmek istiyorsan lütfen hic konu acma git evlen zira evlenince bu yaşadıklarının on mislini yasatacak sana
Özetle : ayrıl ve kendine duzgun bir hayat kur
Ayrılırsan bela olur mu başına.ne annemin ne babamın izni onayı yok kesinlikle. zaten ben evlenmek için babamı ikna etmeye çalışırken bile sen okulunu bitirmedikçe benim onayım yok demişti.
ikinci söylediklerinizde haklısınız. beni o kadar kısıtladı pusturdu ki değil bırakıp gitmek gık çıkaramadım. neymiş kadın kocasının her dediğini yapmak zorundaymış. dışarı çıkarken izin almalıymışım okula bile göndermiyordu bazen. istemediğim bir şeyi o diyor diye zorla yaptığım oldu. offfff ne kötü günler !
aileme söyleyemem bunları... kendimi nasıl kurtaracağım ben offff.Siz gerçek misiniz yahuu?
Beni şöyle dövdü böyle dövdü,enine dövdü boyuna dövdü.
Canınıza kastınız mı var.
Ailenize söyleyin,polise gidin.
Merhaba iyi akşamlar herkese. Ben 23 yaşındayım 3 buçuk yıldır bir erkek arkadaşım var ve kendisi 'sözde' çok inançlıdır bu yüzden bu şekilde birlikteliğimizin doğru olmadığını düşündüğünden ilk yılımız dolduğunda imam nikahı yaptık. Kendisi çok sinirli, küfürbaz, dediği her şey olsun isteyen, asla hata kabul etmeyen, kadınları aşağılayan, annesine babasına bile saygısı olmayan, egosu çok yüksek psikopat biri. Bana defalarca şiddet uyguladı evde ve dışarıda. Ben çok pişmanım ailemin haberi yok. Görüştüğümüzden haberleri var fakat imam nikahından haberleri yok. Sevgilimin ailesinin haberi var onların yardımıyla yaptık bu nikahı. Birliktelik yaşamadık. Nikahlı olarak 2 yıl içinde defalarca büyük tartışmalar yaşadık defalarca şiddet uyguladı. Ne olduysa oldu ve tekrar tekrar barıştık şu anda ona karşı hissettiğim tek şey acıma duygusu ile alışkanlık. Basit tartışmalar büyüdü büyüdü ve iki kez farklı zamanlarda boş ol dedi ve son hakkını da geçen ay çok büyük bir tartışma sırasında beni döverken söyledi. Ben bir yerlerde okudum boşama öfkeyle söylenince olmuyor diye ve de şahit gerekiyor diye. Bunu söyledim ve tekrar bir şekilde bir araya geldik. Ben ne yapacağımı bilmiyorum şu anda. Bizim başta ailemin haberi olmadan yaptığımız nikah da geçerli miydi bilmem. Şimdi 3 kez boşadığı da geçerli mi bilmiyorum. Her şeyden önemlisi bu açtığım konu dini bir konu değil o yüzden kapatmayın gerçekten zor durumdayım ve asıl danışmak istediğim şey ben bundan sonra ne yapacağım lütfen yardım edin yol gösterin. Ailemin bunlardan haberleri yok ama benim için çok endişeliler. Okulum ve geleceğim konusunda çok endişeliler. 1 ay sonra önemli bir sınavım var ve odaklanamıyorum çalışmaya. Kendimi çok yaşlı yalnız yorgun hissediyorum. Lütfen yardım edin.
çok haklısınız diyecek hiçbirşeyim yok.. yaptığım yanlışın farkındayım ve yardım istiyorumAilenden habersiz böyle birsey yapıp birde adamın eline bu kozu verirsen neler yapmaz...yapmayın artık hangi devirde yaşıyoruz lütfen....
nasıl kurtulacağım
ailem öğrense ortalığı yıkarlar beni reddederler belki. ne sevgilim kalır ne ailesi ne ben.Nikahin amaci zaten (dini yada belediye) insanlarin ailelerin etrafin bilmesidir. Bakin biz evlendik demektir. Sizinki gizli kapakli. Ailen ogrense ne dusunur? Bunlar hassas konular. Nikah yapiyosan adamla beraber de olman gerekir. Bu da nikahin gerekliligidir
Merhaba iyi akşamlar herkese. Ben 23 yaşındayım 3 buçuk yıldır bir erkek arkadaşım var ve kendisi 'sözde' çok inançlıdır bu yüzden bu şekilde birlikteliğimizin doğru olmadığını düşündüğünden ilk yılımız dolduğunda imam nikahı yaptık. Kendisi çok sinirli, küfürbaz, dediği her şey olsun isteyen, asla hata kabul etmeyen, kadınları aşağılayan, annesine babasına bile saygısı olmayan, egosu çok yüksek psikopat biri. Bana defalarca şiddet uyguladı evde ve dışarıda. Ben çok pişmanım ailemin haberi yok. Görüştüğümüzden haberleri var fakat imam nikahından haberleri yok. Sevgilimin ailesinin haberi var onların yardımıyla yaptık bu nikahı. Birliktelik yaşamadık. Nikahlı olarak 2 yıl içinde defalarca büyük tartışmalar yaşadık defalarca şiddet uyguladı. Ne olduysa oldu ve tekrar tekrar barıştık şu anda ona karşı hissettiğim tek şey acıma duygusu ile alışkanlık. Basit tartışmalar büyüdü büyüdü ve iki kez farklı zamanlarda boş ol dedi ve son hakkını da geçen ay çok büyük bir tartışma sırasında beni döverken söyledi. Ben bir yerlerde okudum boşama öfkeyle söylenince olmuyor diye ve de şahit gerekiyor diye. Bunu söyledim ve tekrar bir şekilde bir araya geldik. Ben ne yapacağımı bilmiyorum şu anda. Bizim başta ailemin haberi olmadan yaptığımız nikah da geçerli miydi bilmem. Şimdi 3 kez boşadığı da geçerli mi bilmiyorum. Her şeyden önemlisi bu açtığım konu dini bir konu değil o yüzden kapatmayın gerçekten zor durumdayım ve asıl danışmak istediğim şey ben bundan sonra ne yapacağım lütfen yardım edin yol gösterin. Ailemin bunlardan haberleri yok ama benim için çok endişeliler. Okulum ve geleceğim konusunda çok endişeliler. 1 ay sonra önemli bir sınavım var ve odaklanamıyorum çalışmaya. Kendimi çok yaşlı yalnız yorgun hissediyorum. Lütfen yardım edin.
cinsellik yaşamadım ve onunla evlenmek de istemiyorum korkuyorum ondan böyle bir evlilik istemiyorum her gün kavga gürültü
ya haklısınız gerçekten ama bitmemiş bir nikah için bitmiş gibi de davranamazdım. bitti mi bitmedi mi geçerli miydi onu bile bilmiyorum öğrenicem ama şu an yolumu çizemiyorum benAdam müsevedesi,boşol demiş kurtuluş için ışık doğmuş,sen kızgınlıkla söylenildiği için geçerli değil diye adamı ikna etmişsin.zaten kızgınlıkla, dövüp sövdüğü ettiği hakaret de sayılmaz.aslında çok da iyi biridir kesin.aleniyetin olmadığı şeye nikah mı denir? Evlenin bir de sizi belediyenin verdiği yetkiye dayanarak dövsün.
Ayrıl diyecek herkes ama siz yiyeceğiniz dayağın, çekeceğiniz eziyetin peşinde koşacaksınız ne yazık ki.
bilmiyorum olabilir. ayrılmayı kabul eder mi onu da bilmiyorum offffffAyrılırsan bela olur mu başına.
Valla bilmiyorum. Seni tehdit bile eder ailene soylemekle. Bi an once kurtar kendini. Anan baban seni okula gonderiyo bi meslek sahibi yapmaya calisiyo. Sevgilin de okula gitme diyo koca sozu dinle diyo. Ne kocasi hayirdir ya? Evliysen evin nerde esyan nerde? Bjde hayatina karismasina izin veriyosun. Sanada inanamadimailem öğrense ortalığı yıkarlar beni reddederler belki. ne sevgilim kalır ne ailesi ne ben.
birlikte olmadık bu arada.
birlikte olmadıkŞimdi dini nikahlı olunca birlikte oldunuz mu siz ?
Nasıl cesaretlisin yavrum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?