Çıkmazdayım, ne yapacağım????

Adam boş ol diyo sen sinirle oldu geçersiz diyosun. Sebep? Kaçıp kurtulacağına?

Ayrıca seni bu kadar çok dövebilecek ortamı nerden buluyor? Beraber mi yaşıyorsunuz?
hayır beraber yaşamıyoruz ama bazen evde buluşuyoruz. evde olmasak bile dışarıda da şiddet uyguladığı oldu

ne yapayım bundan sonra

siz nasıl bir evlatsınız ki bir erkek için ailenizden habersiz nikah kıydınız
kendime çok kızıyorum haklısınız hiçbir şey diyemem bu kayıpların telafisi yok mu ne yapabilirim

bilmiyorum olabilir. ayrılmayı kabul eder mi onu da bilmiyorum offffff
Yapacak bişey yok mecbur ayrılacak. Sen git konuş yapamadığını aranızdaki nikahın bi anlam ifade etmediğini anlat ona. Ha yok başına bela olurum cart curt derse hiç korkma git ailenle paylaş. Yok diyemem aileme dersen eger polise git. Reşitsin sanırım ailenin haberi olmadan halledilir. Polis lafını duyunca eminim ayrılmanız kolaylaşacaktır.

Sana soylediklerimizi soyle. Ve bitir. Yada istiyosan devam et
devam etmek istemiyorum benim 4 senedir eğitim hayatıma mal oldu her şeye yeniden başlamak istedim onu bile ite kaka zorla başarmaya çalışıyorum böyle giderse hayatımı mahvedeceğm istemiyorum onunla hayat mahvoldum zaten yeterince

Çözüm basit tatlım en kısa zamanda bu kişiden kurtulup önüne geleceğine bakman...seni gercekten hakeden birini bulana kadar birdaha böyle hatalara düşme..oku..neden daha güzel bir gelecek seninle olmasın

kesin olarak nikah yok mu ya nasıl emin olabilirim. bunu ona nasıl söyleyeceğim
Kızım hiç bişe bilmiyorsan elinin altında net var gir oku nikahın kabul şartlarını. Allah aşkına gece gece deli etme insanı onca insan sana o nikah nikah degil diyor sen hala nasıl emin olabilirim diyosun.

Sen bi bireysin, ailen seni bosunami bu gunlere getirdi once onu dusun?
Ikincisi aileni dusunmeden sana nikahi uygun goren bir aile ve erkek arkadasi nasil kabul edebiliyorsun?
Ucuncusu seni simdi boyle kopek gibi dovebilen bir adama neyin aliskanligi?

evet 23 yaşındayım halledebilirim sanırım ailemin haberi olmadan

Kusura bakma ama kaç yıldır aileni bu şekilde kandırmaya utanmıyor musun? Onlar seni okulda sanırken, kızlarımız geleceğini kurtaracak diye beklerken ailenin haberi olmadan biriyle imam nikahı kıyıyosun ve bu kaç yıldır saklıyosun ? Vicdanın nasıl rahat bu kadar ? Ki sana şiddet uygulayan birine nasıl katlanıyorsun anlamıyorum ya. Artık ailene her şeyi anlat ve o çocuktan tamamen uzaklaş. Yoksa sonun iyiye gitmiyor

utanıyorum gerçekten ve vicdanım rahat değil... aileme anlatamam bu nikahı bilmemeleri gerekiyor. anlatmadan halletmem gerek.

3 defa bos ol demisse bosanma oluyor. onun disinda istemiyorsan güzel bi dille söyle,zaten bosanma da olmus.

utanıyorum gerçekten ve vicdanım rahat değil... aileme anlatamam bu nikahı bilmemeleri gerekiyor. anlatmadan halletmem gerek.
Artık olay basitlikten çıkmış yanlız. Keşke baştan düşünseydin aileni de. Bence onların da haberi olmalı ve birlikte tüm ilişkini kesmelisin çocuktan ve ailesinden. İlerde ailen öğrenirsen daha kötü duruma düşebilirsin bunu da düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…