Çıkmazdayım, ne yapacağım????

cahillik işte deli cesareti çılgınlık daha nasıl anlatayım ki hata ettim biliyorum..

tamam işte cahilliğini devam ettirme..

Beraber oldunuzmu

Git ailene anlat sonra da ayril..soylemesi kolay diyeceksin okurken ama yapacak bir sey var mi sence daha mantiklisi daha içe sineni yok.. nasil bir fikir bekliyosun ki

Git ailene anlat sonra da ayril..soylemesi kolay diyeceksin okurken ama yapacak bir sey var mi sence daha mantiklisi daha içe sineni yok.. nasil bir fikir bekliyosun ki
aileme anlatamam mümkün değil

Yapmayın Allah aşkına. Sizi doğuran büyüten ana babamızın sözünü dinlemiyorsunuz elin sümüklüsünün de sözünden çıkmıyorsunuz. Kukla etmiş sizi resmen bu ne kendinize gelin. Yaptığınız hatadan biran evvel dönün. Kinamiyorum sizi asla benim de iki kızım var. Ve çok korkuyorum ilerde böyle hatalar yaparlar diye. Acaba evlatlarimiza ne yapsak ta bizi yok saymasalar. Bir de dini hassasiyeti varmış öküzün. İslamin neresinde kadına şiddet varmış. Ana babasına saygı duymayan karısına mi saygı sevgi gösterecek. Bizzat yaşayarak gördüm. Asla devam ettirmeyin bi saçma ilişkiyi. Ve ailenizi bir daha asla yok saymayin. Onlar sizin için ne fedakarlıklar yapıyordur. Üzmeyin onları lütfen.

Benim bildigim 3 kere art arda boş ol denmesi.
Inancın bu denli art niyetli kullanılması inanca girmez bana göre, ailene söyle. Birlikteligi bilen bir ailen var, imam nikahına dini inanclarina gore tepki verirler.

Benim bildigim 3 kere art arda boş ol denmesi.
Inancın bu denli art niyetli kullanılması inanca girmez bana göre, ailene söyle. Birlikteligi bilen bir ailen var, imam nikahına dini inanclarina gore tepki verirler.
aileme söyleyemem onlar bunu kaldıramaz ve daha büyük olaylar çıkar. onların haberleri olmadan halledip bitirmem gerek.

Herkesin bilmedigi nikah gecerli degildir dinine duskun adamin bunu bilmesi gerekiyor. Ayricada o nasil dine duskunluk oyle anaya babaya saygi yok kadina siddet var kufur var asabiyet var ama nikahsiz gorusmeye gelince dine uyuyor. Ben senin yerinde olsam ardima bakmadan kacardim ben aliskanliga inanmiyorum. Aliskanliktan birakamiyorum demeyin lutfen sevmedigin biriyle 10 dakika duramassin sevdigin icin kopamiyorsun aliskanliktan degil. Ama boyle iliski olmaz senin onunla mutlu bir gelecegin yokki hep hir gur kavga ileride cok pisman olursun hemde cook yerinde olsam egitimime devam edip calisip ailem8n dizinin dibinde ferah ferah otururum hayirli kismetim cikincada mutlu mesut evlenirim.

haklısınız sözde dindarlık başka şey değil. zaten gelecekte mutlu olmayacağımız aşikar. aynen öyle yapacağım eğitimime devam edip çalışıp ailemin dizinin dibinde oturacağım hayırlı kısmetim çıkınca evlenirim.

Insallah umarim kendi iyiliğin icin boş olmuşsundur. Genceciksin dahaa yipratma ömrünü bunlarla.
Hadi dini nikahlı kocan genç cahil ama aileside mi cahil nasil izin veriyorlar senin ailenin haberi olmadan bu işlere?
Hiç bir resmiyetin yokken sıyır paçanı bunlardan!

aman işte oğullarının pipisinin keyfi olsun diye kızı kandırmışlar ailecek.. ne adamda ne ailesinde iş yok.. muhtemelen kız evlenmeye mecbur kalsın diye tezgah kurmuşlar..

Insallah canim cok iyi bi kismetin cikar insallah mutlu olursun hem biyle kafanda rahat olacak oyle sorunlu bi tiple hergun uzulup aglayip bas agritmaya degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…