aman işte oğullarının pipisinin keyfi olsun diye kızı kandırmışlar ailecek.. ne adamda ne ailesinde iş yok.. muhtemelen kız evlenmeye mecbur kalsın diye tezgah kurmuşlar..
kesin olarak nikah yok mu ya nasıl emin olabilirim. bunu ona nasıl söyleyeceğim
nikah geçerliyse ve ben ondan bu şekilde ayrılırsam ona bağlı kalacağım ve ileride başkasıyla evlenirsem zina etmiş olacağım ayrıldım demekle nikah düşmüyor ki bundan dolayı kafayı taktım[/QU
Dini nikah su an icin sizi ona bağlayıcı birsey degil çünkü adam zaten bos ol demişcinsellik yaşamadım ve onunla evlenmek de istemiyorumkorkuyorum ondan böyle bir evlilik istemiyorum her gün kavga gürültü
Evet 100% hadi geçerli diyelim zaten boşol demiş bunun kızgınlıkla şakayla dedi si olmaz nikah düşmüştürailemin haberi olmayınca kesin geçersiz oluyor mu
Yazıkne annemin ne babamın izni onayı yok kesinlikle. zaten ben evlenmek için babamı ikna etmeye çalışırken bile sen okulunu bitirmedikçe benim onayım yok demişti.
ikinci söylediklerinizde haklısınız. beni o kadar kısıtladı pusturdu ki değil bırakıp gitmek gık çıkaramadım. neymiş kadın kocasının her dediğini yapmak zorundaymış. dışarı çıkarken izin almalıymışım okula bile göndermiyordu bazen. istemediğim bir şeyi o diyor diye zorla yaptığım oldu. offfff ne kötü günler !
madem bu kadar eminsin ayril bitsin ne bekliyorsun hangi hakki isteyecek ahirette senden seni dovdugunun hakkini mi ??? arkadasim nu kadar cahil olmayin yaailem öğrenemez çünkü sevgilimin ailesini tanıyor. hatta sevgilimin ailesi bizi tembihledi sakın ağzınızdan kaçırmayın bu nikahı biz senin ailenle kötü olmak istemiyoruz diye. bunu kesinlikle göze alamazlar eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?