Çıkmazdayım, ne yapacağım????

aman işte oğullarının pipisinin keyfi olsun diye kızı kandırmışlar ailecek.. ne adamda ne ailesinde iş yok.. muhtemelen kız evlenmeye mecbur kalsın diye tezgah kurmuşlar..

Hehhh aynen öylee ama cahillik... umarim kanmazda kendini siyirir bir an once

Daha sevgili iken adam defalarca dövmüş,nikah (gecerliyse) dusecek dereceye gelinmis, derdin ne ?

Konuyu hayretler içinde okudum
İnsanın kendi elleriyle kendi hayatını mahvetmesi tam olarak bu oluyor heralde !
Dini konularla alakalı fikrim yok daha doğrusu ilgilenmiyorum ama siz bunları boşverin yol verin gitsin bu adama !

Aileden gizli sinsi sinsi nikah. Ayrıca hemde kanunen yasak olan bir şekilde. Valla dayak yiyip yiyip oturmuş, resmen anana babana acıdım. Ekmeklerini yiyorsun sen onların, genç kızımız var evde diye ne hayaller kuruyorlar kim bilir. Bilmiyorlar ki kızları kandırılmış, sahte bir evlilik oyununun içinde. Valla acıdım. Kendi düşen ağlamaz derler ya, ağlama bence. Biraz da dürüst ol anana, babana anlat durumu. En azından zavallı insanlar seni evlendirme hayalleri kurmasinlar. Kocanın ailesi bakar ışte sana. Tabi babanın annenin rızası yokken, ne kadar geçerli bir nikahsa bu. Sınava calisamiyormus da mis mis.. Kusura bakmayın ama insanda utanma olur. Yüzlerine nasıl bakıyorsunuz 2 senedir hayret ettim.

kafanı bu işlere kalkışmadan önce bu kadar yorsaydın keşke kuzum
bu adamın anasına babasına da söyleyecek çok şey var inşallah kızları yoktur
islam dini böyle değil yahu herturlu sapkınlığa hırsızlığa soysuzluğa alet ediyorlar
dini nikahlandın diye bir ömür bu soysuzumu çekeceksin

Bence siz şakasınız. Ha olmama ihtimalinize karşı; imam nikahı sırasında size verdiği mehir herneyse eline tutuşturursanız sizinde boşanma hakkınız var.

Dini imanı çoluk çocuk oyuncağına çeviriyosunuz. Siz de ölmeyi bayılmak sananlardansınız. Yazık..

cinsellik yaşamadım ve onunla evlenmek de istemiyorumkorkuyorum ondan böyle bir evlilik istemiyorum her gün kavga gürültü
Dini nikah su an icin sizi ona bağlayıcı birsey degil çünkü adam zaten bos ol demiş
Ayrica aileden gizli olmaz nikah birlikteliğin insanlara duyurulmasıdir bir de kadinin da boşanma hakkı vardir
Sen okulu bitir git ailenin yanina, hattini değiştir yeni bir hayata basla
Bir de ailesi madem biliyor sana yardim etsinler insan oğlunun siddetine nasil.kayitsiz kalabilir ki

Konunuzda demişsiniz ya inançlı bir insan diye... yemişim onun inancını. İnançlı insan allahtan korkar kulldan utanir.inançlı bir insan karşı tarafın Rızasini almadan gizli kapaklı nikah yapmaz. İnançlı insan şiddet uygulamaz küfür etmez...

Yazık

bildigimi aktariyorum farkli camiilerdeki hocalar ve nihat hatipoglundan duydugum kadariyla dini nikah gizli sakli ise sayilmiyor ssdece o tarafin bilmesi yeterli degil cinsi munasebet ister olsun ister olmasin fark etmez, nikahin amaci duyurmaktir duyurulmamissa gecersizdir. Zaten o adam inancli olsa dini nikahtan once her seyden once bir insana eziyet etmemeyi bilirdi... Hayatini boyle bir donum noktasinda ziyan etme lutfen

madem bu kadar eminsin ayril bitsin ne bekliyorsun hangi hakki isteyecek ahirette senden seni dovdugunun hakkini mi ??? arkadasim nu kadar cahil olmayin ya

Devlet nikahida kil tam olsun birak gitsin ya aliskanlikmis siddete kufuremi alistin gercekten sınırlı sayidadir sizin gibiler yspmayin bunu kendinize

Birincisi nikahin gecerli mi degil mi, bosanma olmus mu olmamis mi bunu bize degil git ilmine guvendigin bir hocaya sor fetvasini al. Buradaki insanlar tam olarak senin cevabini veremez.

Ikincisi 23 yasinda kendi canina kastin mi var? Ne nikahi aileden gizli? Boyle isler cocuk oyuncagi degil. Insallah nikah gecerli degildir gecerliysede dusmustur.

Seni anan baban bir psikopat seni dovsun uzsun diye mi buyuttu. Duysalar ne kadar kahrolurlar hic dusundun mu?

Bir an once bu cocukla da ailesiyle de irtibatini kesmeye bak.

Yok benim canima kastim var aci cekmeyi seviyorum ailemde duyup uzulurse uzulsun diyorsan o zaman devam et.

Bu kadar insan ailenin haberi olmadan yapılan nikah geçersiz demiş sen hala kesin geçersiz mi diye soruyorsun. Herkes yanlış söylüyor olamaz değil mi?
Evet ailenin haberi olmadan yapılan nikah geçersiz, kesin ve net geçersiz.
Nikahın amacı bunu duyurmaktır, evlendiğini herkese bildirmektir tabi en başta kendi ailene. Yani ananın babanın rızası, haberi olmadan yapılan nikahın hiçbir geçerliliği yoktur.

Şuan sen o adamla evli falan değilsin, zaten herşey gizli saklı olmuş ne nikahından bahsediyorsunuz hiç anlamıyorum

Ya bırakın Allah aşkına bu kadar cahilmisiniz ya?
adamdan hem memnun değilsin hem dayak yiyorsun ama imam nikahına kıyamıyorsun imam nıkahını duyurmadıktan sonra onun hiç ama hiç bir hümkü yok
daha öncelerden eskilerden resmi nikah olmadıgından veya yaygın olmadıgından imam nıkahı kıyılırmıs ancak bu duyrulurmus kı ayrılırlarsa kadın magdur olmasın haklarını alabılsın dıyerekten.
Siz neyin kafasındasınız ya ınanamıyorum hem adamdan memnun degılsın hemde berabersın ne kadar ezik birisiniz

Ailenizin nasıl insanlar olduğunu bile bile onlardan gizli iş yapmissiniz. Simide onlar duymamali yoksa bizi bitirirler diyorsunuz. Bu dünyada hangi sir gizli kaldı ki sizinki kalsin. Yakın bi zamanda ilk kargaşada ya erkek arkadaşınız ya da ailesi söyler demedi demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…