Çıkmazdayım.

runesya23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
52
41
38
31
Eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz. Sürekli aynı problemin etrafında dönüp dolaşıyor bir türlü aşamıyoruz. İletişimsizlik...
Dün gene kavga ettik. Ya da ben tek başıma ettim. Eşime ne zaman bir fikrimden bahsedicek olsam saçmalama der üfler püfler. Ben de dün böyle demesin diye "Sana bir şey danışıcam ama saçmalama dersin şimdi" dedim. Alaycı bir tavırla demek ki saçma bir şey söylüyceksin dedi. Saçma olmasa bunu söylemezdin dedi. Sormadı bile ne olduğunu. Küstüm odadan gittim sinirden ağladım hiç oralı olmadı. En sonunda dayanamadım gidip alakalı alakasız bağırdım çağırdım. Her zaman olduğu gibi sadece suratıma bakıp sustu. Zaten bu susmaları beni bağırmaya itiyor. Bu iletişimsiz hali. Susma be küfret daha iyi yeter susma diyorum susuyor boş boş yüzüme bakıyor.
Sakinleşince konuştuk. Ben 5 yaşındaki çocuklara öğretici olarak atandım ama meb'de öğretmenlik yapmak istiyorum gençlerle olmak istiyorum hayalim de hep buydu yıllardır ve hiç istemedi. Söyleyince evet saçmaymış nankörlük ediyorsun dedi.
Beni önemsemiyor fikirlerimi hayallerimi önemsemiyor. Çok ağır bir rahatsızlık geçirdim önemsemedi. Hiçbir şeyi önemsemiyor.
Söyleyince tamam diyor ama kendiliğinden asla düşünmüyor.
Benim gözümde problemli bir evlilik ama ona göre bir sorun yok. Konuşalım diyorum ne konuşucam ki diyor. Ben evlilikten eşimden şunları beklerim senin evlilikten beklentin ne hayalindeki eş ne sorunu çözelim diyorum ne biliyim diyor onu mu düşündüm diyor.
Olmuyor olmuyor olmuyor.

Iletisimsizlik çook zor. Ya siz buna kendinizi alistricaksiniz ya da bosanicaksnz tek yol bu.

Adam belli ki size gram saygı duymuyor. Boşanın. Boşanmayacaksanız da çocuk yapmayın en azından. Böyle bir adam da baba olmasın artık lütfen.
Ya arkadaşım tavsiye versene niye kadının yuvasını dağıtıyorsun. Boşanınca çok mutlu olacak diye bir kaide mi var. Akıl ver yuva dağıtma lütfen.

Ya arkadaşım tavsiye versene niye kadının yuvasını dağıtıyorsun. Boşanınca çok mutlu olacak diye bir kaide mi var. Akıl ver yuva dağıtma lütfen.

1 buçuk yıldır kocasından "hastalanmasına rağmen" gerekli ilgiyi görmemiş, sorduğu sorulara cevap dahi alamayan bir kadın 10 sene daha hayatını versin bir de o mutsuz evliliğe çocuk yapsın diye mi ?
böyle bir adam sizce iflah olabilir biri mi ?

Gerçekten zor bir durum sizin adınıza üzüldüm Bir aile terapisti yada bir psikologdan mi yardım alsanız acaba

Evlilikten beklentin ne hayalindeki eş nasıl diye sormuşsunuz. Bunu evlenmeden önce sormanız gerekmez miydi?
Adam da bilmiyorum onu mu düşündüm demiş. Onun da evlenmeden önce düşünmesi gerekirdi sanırım. Tuaf bir diyolog.

Bir kişinin diğerinin sağlığını bile önemsemediği, hayallerine hatta direkt olarak varlığına saygı duymadığı, karşısındakinin iletişim çabasına ''ne konuşucam ki'' diye cevap verdiği bir şeye yuva denmez. Saygı duyulmadığı bir yerde bir ömür yaşayınca mutlu mu olacak konu sahibi. Tam bir öküzle evlisiniz hanımefendi. Eski konularınıza da baktım çocuğunuza nasıl davranıyor bu adam? Bir de tanımadan mı evlendiniz?

senin evlilikten beklentin ne hayalindeki eş ne sorunu çözelim diyorum ne biliyim diyor onu mu düşündüm diyor.
Bir erkeği iritre eden başka bir söz yokmuş
İvlilikten beklentin ne
Bir arkadaşım öyle diyordu
Çok bildiğini sanan akıl fukaraları demişti
Benim arkadaş sizin koca olmasın

Başka acıdan bakmak istiyorum olays acaba bıraz fazla abartıp bırbırınızı bunaltmıs olabılır mısınız. Eger bır hayalınız varsa yapmak ıstıyorsan bunu esıne danısmana gerek yok calısıp atanabılırsın. Ben esıme gıtsem süreklı evlılıgınde mutlu musun evlılıkten ne beklentın var desem adam yüzüme bakar uzun betımleme yapacagını sanmıyorum1.5 yılda bu hale gelmıs olamazsnz altta yatan başka proplemler olabılır her ınsan hastalıgı onemser acaba bıraz mız mı davrandınız.sankı cok hırslısınız da hırsınızı alamıyormusunuz gıbı gelıyor. Sımdı lınc grubu gelır.

Adam genel olarak iletişime kapalı bir insan. İnsanın ev arkadaşı bile bir şey anlatsa ciddiyetle dinleyip yardımcı olur. Bazı erkekler biraz vurdumduymaz oluyor. Yaşıyoruz işte ne güzel, ne gerek var kurcalamaya diye düşünüyorlar. Sizin eşiniz de onlardan biri. Karnı doyuyorsa, başının üstünde bir çatı varsa, herşey muhteşem.

Erkeklerin dili bazen bizi önemsemediklerini hissettirir ama bunu genelde biz yanlış anlarız tarzlarından ve ufak konuşmalarla hallolur. Ama sizin ki bence orayı aşmış. Size saygı duymuyor gibi hissettim. İnsan eşine saçma fikirlerin var der mi? Ayıp! Size bunu yapan birime çocuk vermeyin bekleyin. Siz de onu umursamayın başka şeylerle ilgilenin hiçbir şey anlatmayın. Yemi bir kitaba ya da diziye başlayın ne bilim bilmiyor iseniz mesela Fransızca öğrenin. Siz deki değişimi,vurdumduymazlığı farketsin. Ama sonradan hemen yumuşayıp eskisi gibi olmayın. Mesela bence sana bişey dicem ama samşamalama dersin diyorsunuz. Sizi sindirmiş,korkutmuş,güveninizi yıkmış.. olamaz böyle birşey. Ben bunu istiyorum demelisiniz! Eş seçtiniz diye böyle davranamaz kimse kimseye. Benim söylediğim son Umut. Baktınız hala aynı......

O da memur atanırsam benimle gelmeyebilir eş durumundan.

O da memur atanırsam benimle gelmeyebilir eş durumundan.
Gelmesın bu senın hayalın ıkı yıl gelmez ücüncü yıl gelır. Tembel üsengec mı esınız sızde aynı seylerden süreklı mı bahsettınız. Anlasamıyor olabılırsınız bende bazen esıme sana bırsey dıycem deyın de bakaym der gonulsuz süreklı bı onerıde bulundugum ıcın. Yanı erkek yapı olarak bızen farklı bızım ıcın sorun olan seyler onlar ıcın sıradan. Mutlu degılsenız yolun basında ayrılın

Eşin bildiğin öküz mutsuzsan ayrılacaksın başka çaresi yok bir ömür çekilmez bu
Evlilik paylaşımdır ama oda eşin de yok
İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…